Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Hareketleniyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Eylül 2022, Çarşamba

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 90%

Partnerinle arandaki olası anlaşmazlıkları önlemek için istediklerin konusunda konuşmaktan çekinmemelisin. Kendini doğru bir şekilde ifade etmek ilişkinin de istediğin gibi gelişmesini etkileyecek.

Çok genç bir yakınınızın başarı grafiği hızla yükseliyor. İçten memnuniyetinizin arasına küçük bir kıskançlık sıkışmış gibi. Ama onunla yakınilişkileri içine girecek gibi görünüyorsunuz. Şimdilerdeyaşamınız genel olarak sorunsuz. Yakın geçmişin sevimsizlikleri de unutulmuş gibi.

Para konularında yeni fikirleri incelemeden hareket etmemelisin. Senin için iyi olacağını söyleyenlerin yeterliliğini sorgulamak maddi durumunu güvence altına almana yardımcı olacak.

Vücudunun iyiliği için dengeyi tekrar sağlamak sana iyi gelecek. Fiziksel ve ruhsal dengenin tekrar sağlanması daha olumlu kararlar vermeni tetikleyip ileride daha mutlu olmanı sağlayabilir. Egzersiz programına sadık kalmakta yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkalarının ne dediğini çok önemsememek gerek. Gelen bilginin doğruluğundan emin olmadan harekete geçmek seni zor duruma sokabilir. Kendini güvenli alanda tutmak için gerçeği kovalamaya devam etmelisin.

7 Eylül 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Burcunuzdaki Güneş sizi normalden daha maceracı yaptı ve bu iyi olmalı, ancak kendinizi kısıtlamayın ve felaketle sonuçlanabilecek şeyler yapmaya başlamayın. Maceralarınızı dikkatli bir şekilde planlarsanız daha keyifli olacaktır.

7 Eylül 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kaygı ve endişeleri bir kenara bırakıp harekete geçmeye karar veriyorsun. İlişkisi olan bir Başak burcuysan, ilişkindeki sorunları daha fazla görmezden gelmek istemeyecek, daha keskin kararlar almak isteyeceksin. Kendini geliştirebileceğin alanları daha iyi araştırmak ve yeni eğitim fikirlerini gündeme getirebilirsin.

7 Eylül 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik konularınızı etkileyen kararlar için aceleci olmamalısınız. Elinizdeki imkanları ve becerilerinizi en doğru şekilde değerlendirmek için buna değer bir planınız olmalıdır. Bugün alacak verecek ve yeni işler konusundaki eksiklerinizi tamamlamak, önünüzü daha iyi görmenizi sağlayabilir.

7 Eylül 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş yaşamınızla ilgili bazı anlaşmalar sizi bugün yorabilir ve gerebilir. Bu anlaşmaları hayata geçirmek için hatırı sayılır bir mücadele vermeniz gerekebilir. Bu süreçte etrafınızdaki haberlere kulağınızı dört açmanızda fayda var. Kararlı olursanız durumları lehinize çevirebilirsiniz. Ailenizle özellikle kardeşlerinizle aranızdaki konuşmalarınızda da kırıcı olmamaya çalışın.

7 Eylül 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile karmaları, kan bağı içeren konularda gelişmeler gündeme gelebilir. İkili ilişkilerde kafanızı karıştıracak gelişmeler gününüzün akışını değiştirebilir...

7 Eylül 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazı baskıları yoğun şekilde üzerinizde hissedeceğiniz bir gündesiniz. Belki de yoğunlaşmanız gereken bazı meselelerin aciliyeti aklınıza düşmüştür. Yaşamanızda daha disiplinli bir yaklaşım izlemeniz en iyisi olabilir. Yeniden organize olmanın zamanı gelmedi mi? Değişimden korkmayın ve sorumluluk duygusunun sizi boğmasına izin vermeyin. Büyük balığı yakalamak için güzel bir zaman dilimindesiniz.

7 Eylül 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünün odak noktası temelden başka bir şey değil. Gün, kendi maddi güvenliğinize odaklanmanıza yardımcı oluyor, ancak aynı zamanda ilişkilerinize de odaklanıyor. Bu, sizi diğer insanlara neyin bağladığını incelemeye zorlayabilir. Belki de sevdiğiniz birinin yardımıyla paranızı büyütebileceğiniz bir yol üzerinde büyük bir ışık tutabilir veya aksine, bunun yerine savurganlıklarınız dikkatinizi çekebilir.

7 Eylül 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi ifade etmek için her türlü fırsatın size sunulduğunu görüyorsunuz. Her şeyi detaylarıyla düşünüyor ve görüştüğünüz kişilerin tepkisini çok iyi takip ediyorsunuz. Yeni oluşumlar için her şey mükemmel gelişiyor.

7 Eylül 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla olan olumlu ve sıcak ilişkileriniz en sonunda meyvesini verecek ve size hiç ummadığınız bir yerden destek gelmesini sağlayacak. Bu fırsatı yakalayıp aklınızdaki projelerden bahsedin ki, hem çevrenizdekiler hem sizin için kalıcı ve olumlu değişiklikler sağlanabilsin.

7 Eylül 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün çalışma hayatınızda plan ya da projeleriniz üzerinde verimli çalışabilirsiniz. Maddi açıdan da güzel gelişmelere yol açacak kararlar alabilirsiniz.

7 Eylül 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Eğer hayatınızda hiç kimse yoksa veya yanlış bir seçim yaptıysanız, yıldızlar bugün sizden yana. Önünüze çıkacak fırsatları iyi değerlendirmeye bakın. Seçiminizin yanlış olduğunu düşünüyorsanız, bunu düzeltmek kendi elinizde. Başkalarından yardım beklemeniz umutsuzluğa düşmenize yol açabilir. Borç almayı düşünüyorsanız, ekonomik geleceğinizi bir daha düşünmenizde fayda var. Bahar yorgunluğu salgını sizi de etkisi altına alabilir. Spor yaparak ve yürüyerek bundan kurtulabilirsiniz

7 Eylül 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 31' 03" R
Ay
Akrep
19° 41' 29" R
Merkür
Koç
15° 59' 05"
Venüs
Koç
24° 46' 42"
Mars
Balık
25° 49' 42"
Jüpiter
Boğa
22° 47' 03"
Satürn
Balık
16° 07' 02"
Uranüs
Boğa
22° 03' 39"
Neptün
Balık
28° 45' 04"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
20° 22' 16"
Lilith
Başak
22° 46' 40"
True Node
Koç
15° 35' 46"
Son Güncelleme : 25/04/2024 08:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>