Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kendini Güncelliyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Eylül 2022, Pazar

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk konusunda yetersiz kaldığını düşündüğün bir gün geçirebilirsin. Kendini tam olarak ifade edemediğini düşünmek zihnen ve kalben seni yorabilir. Aşk konusunda bazı şeyleri daha sağlam bir biçimde ele alabilmek için bir başka günü beklemen gerekebilir.

Düğümlenen sorunları çözmek için kendinizde olağanüstü bir güç hissedeceksiniz. Bu güç ve enerjiyle detaylı düşünceyi birleştirirseniz çok verimli birgünü geçireceksiniz.

Bugün stresli bir biçimdeve paraya odaklanmaman gerekecek. Bugün için yapabileceğin en iyi şeylerden bir tanesi finansal mevzuları bir başka güne bırakmak olabilir. Zihnini bu konularda bir çıkmaza sokmaman en önemlisi.

Stresi üstünden atabilmek için bireysel aktivitelere öncelik verebilirsin bugün. Enerjini toplamak ve yeni haftaya kendini daha hazır hissederek başlamak için günü biraz ağırdan alman olası. Seveceğin ve sana iyi geleceğini bildiğin şeylere öncelik verebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yarım kalan işleri bitirmek için iyi bir gün olacak senin adına. Eğer bir türlü sonlandıramadığın meseleler varsa bugün bunları halledebilirsin. Yeni haftaya başlamadan önce, yoluna girmesi gereken şeyleri bir düzene koyabileceksin.

4 Eylül 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları bugün hayatınızda birçok yarım kalmış meseleyi çözmek için adım atmak isteyeceksiniz. İnsanlar da dahil olmak üzere askıda bıraktığınız konuları bir kez daha gözden geçirmek isteyeceksiniz. Şu anda yarın kalan işlerinize ilişkin devam etme ya da bitirme konusunda aldığınız kararların uzun vadede doğru olduğunu fark ederek mutlu olacaksınız.

4 Eylül 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni bir kitaba başlamak veya bir hobi edinmek için araştırmalara başlayabilirsin. Sanatla ilgilenen bir Başak burcuysan, kendini olduğundan daha üretken hissedebilirsin. Anne ile ilgili sorunların çözüme kavuşması için kardeşler arabuluculuk yapabilir. Mutfakta yeni şeyler denemek için tariflere göz atarken, ihtiyacının dışındaki ürünleri satın almaya karar verebilirsin.

4 Eylül 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel bakımınızla ilgilenebilir, dolabınızı düzenleyebilirsiniz. Kendiniz ve yaşadığınız yerle ilgili fiziksel değişiklikler motivasyonunuzu daha iyi fark etmenizi sağlayacaktır. Zira bu sayede önünüzde sorun ya da engel olduğunu düşündüğünüz birçok konuyu bertaraf etmiş olabilirsiniz.

4 Eylül 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuza ilerlerken şahsi konulara ve ailevi işlere daha hassas yaklaşabilirsiniz. Mizacınız daha dalgalı ve değişken de olabilir.

4 Eylül 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanınızı yenilikle iyileştirmek üzere harekete geçerek değerlendirebilirsiniz. Konfor alanınızın dışına çıkmaya cesaret edeceğiniz günlerdesiniz...

4 Eylül 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir akıl hocasından yardım almak isteyebilirsiniz. Bir şeyleri çözüme ulaştırmanızı sağlayacak bir büyüğünüz olabilir. Belki de bu, sizinle arkadaşlık bağını koruyan eski patorunuz olabilir. Onu arayıp tecrübelerinden faydalanabilirsiniz. İncelik ve hassasiyet gerektiren bir konuda farklı bir bakış açısına ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Ne yapmanız gerektiğinden emin olmadan harekete geçmeyin.

4 Eylül 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızdaki bir sonraki dönüm noktası olabilecekmiş gibi görünen bir işbirliğinin hızlı gelişimi sizi heyecanlandırıyor olsa da, belki de kaynakları daha fazla birleştirmeden önce durup anlaşmanın nasıl gittiğini düşünmeniz gerekiyor. Bazı insanları tüm sorunlarınızın cevabı olarak görmeye başladıysanız, muhtemelen yanlış yoldasınız. Özgüveninizi yeniden kazanmak için, kendi çabanızla kendiniz için neler yapabileceğinize odaklanın.

4 Eylül 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, kendinizi karşı tarafa daha iyi aksettirebiliyorsunuz.. Partnerinizle uyumlu bir beraberlik için uygun bir gün.. Fikirlerinizi, mantık çerçevesi içinde değerlendirmek size belli bir kalite kazandırıyor.

4 Eylül 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun zamandır planladığınız projeleri gerçekleştirmek için cesaretinizi toplayın. Şüpheyle yaklaşanlar varsa onları da kendi tarafınıza çekmek için, fikirlerinizi güvenle anlatın. Çevrenizdekiler heyecanınıza olumlu tepki verecek ve sizi daha da teşvik edecek. Bu durum özel hayatınız için de geçerli. Bu yeni yönünüzü başkalarına göstermekten çekinmeyin – bu sayede ilerleyebileceksiniz.

4 Eylül 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün bir şeylerin ya da birilerinin eğlencenize engel olduğunu düşünebilirsiniz. Eğer mesele buysa, zorlamayın ve bu konuda sızlanmayın. Kimse sürekli şikayet eden birini dinlemek istemez. Bu aydınlanmayı, yavaşlayıp daha düşünceli ve daha sistemli bir yaklaşım edinmeniz için evrenden gelen bir mesaj olarak kabul edin. Hedeflerinizi beirleyin, haftalık planınızı yapın ve bu plana bağlı kalın.

4 Eylül 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal ilişkinizde hareketsizliğin suçunu hemen eşinize yöneltmeyin. Aşırı istekli ve heyecanlı olabilirsiniz ancak o bu durumu kavramakta güçlük çekebilir. Anlayış ve özveri şart gibi gözüküyor. Sosyal ilişkileriniz sizin için zaman zaman kendinizle ilgili problemleri, zaman zaman da duygusal ilişkinizle ilgili problemlerin yoğunlaşacağını gösteriyor. Kızgınlık sizi belirlememeli buna izin vermemelisiniz. Parasal sorunlarınızı çözümleyemeseniz bile sıkıntınız hafifleyecek.

4 Eylül 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
27° 25' 18" R
Ay
Aslan
10° 18' 34"
Merkür
Koç
18° 56' 01"
Venüs
Koç
14° 32' 41"
Mars
Balık
19° 24' 14"
Jüpiter
Boğa
20° 52' 53"
Satürn
Balık
15° 18' 35"
Uranüs
Boğa
21° 36' 11"
Neptün
Balık
28° 28' 38"
Plüton
Kova
02° 02' 42"
Chiron
Koç
19° 53' 18"
Lilith
Başak
21° 51' 26"
True Node
Koç
15° 33' 60"
Son Güncelleme : 17/04/2024 01:40

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>