Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Eleştirilerden Rahatsızsın Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ağustos 2022, Pazartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 70%

İlişki konusunda hareketlerini aceleye getirmemelisin. Görüştüğün insanla aranızdaki güzel muhabbetin tadını çıkarmak bile senin için yeteli olabilir. Aceleci davranıştan uzak durmak güzel şeylerin daha uzun sürmesini sağlayabilir.

Bazı organizasyonları tekrar hayatınıza sokmaya zaman ayırmak için bugünden yararlanın. Dikkat etmeniz gereken önemli konular yok mu? Bu mola senin için bir nimet olabilir. Kendinizi yeniden canlandırmanız için zaman tanıyacak, bu da işinize konsantre olmanızı kolaylaştıracak. Dünyanın geri kalanından uzakta, yalnız olmayı deneyebilirseniz bu sizin için en iyisi olacak …

Yenifırsatları hakkında daha yaratıcı düşünmeye başlamalısın. Tanıştığın insanlarla daha çok fikir alış verişinde bulunmak sana yeni gelişme fırsatları verecek. Bu fırsatları değerlendirmeye çalışmak bile seni geliştirecek.

Yalnız başına kalmak isteyebilirsin. Sessiz bir ortamda vakit geçirmeye çalışmakkonusunda daha verimli olmanı sağlayabilir. Dikkatini istediğin şeye yöneltmek için meditasyonu denemekte yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yanındaki insanlarla daha yapıcı ilişkiler içinde bulunmak senin için daha iyi olacak. İlgi alanların hakkında farklı insanlarla konuşmak sana kendini geliştirmek için yeni fırsatlar verecek. Bunları değerlendirmeyi düşünmelisin.

29 Ağustos 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün hayatınızı gözden geçirerek kendinizi yeni bir sorgulamanın içinde bulacaksınız. Özellikle bu sorgulamanın ilişkiler üzerine olduğunu fark edeceksiniz. Her türden ilişki, en azından önemli olanlar, muhtemelen büyüyecek ve gelişecektir. Olmayanlar yok olacak. Bu sizin için büyük bir dışsal ve içsel değişim zamanıdır. En iyi şekilde yararlanın!

29 Ağustos 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal çevreni genişletmek adına atacağın adımlar, birçok yeni fırsatı da beraberinde getirecek. İstekli ve inatçı tavırların ile dikkat çekeceksin. Bu anlamda etrafından duyacağın eleştiriler hoşuna gitmeyebilir. Çevrendeki herkesin sana karşı olduğunu düşünürken, elektronik araçlarınla da zor bir imtihana girebilirsin.

29 Ağustos 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Elinizdeki imkanları kullanarak yeni neler yapacağınızı düşünebilirsiniz. Kendiniz için yeni bir başlangıç noktası belirlemek sizi mental olarak da ileriye taşıyabilir. Arkadaşlarınızın ve eskiortaklarınızın destekleri size yol gösterecektir.

29 Ağustos 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Haftaya aklınızdaki taze fikirlerle başlayabilirsiniz ancak atacağınız adımlar için uygun fırsat bugün çıkmayabilir. Sabırlı olmanızda fayda var. Bugün alacağınız haberler ve karşılaşacağınız olaylar beklentilerinizi karşılamayabilir. Sağlık problemleri yaşıyorsanız, özellikle dikkat etmelisiniz. Özellikle yiyeceklerinizin son kullanma tarihlerine bakmayı ihmal etmeyin. Kendinizle daha fazla ilgilenmeniz gereken bir gündesiniz.

29 Ağustos 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizle alakalı olarak strese dayanıklılık, sabır ve neşe özellikleriniz ön plana çıkabilir. Üstlerinizin gözünde pozitif yönlerinizle var olabilirsiniz...

29 Ağustos 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yol kenarındaki otostopçuyu arabana almak ilk bakışta fazlasıyla riskli görünebilir ama senin için zenginleştirici ve farklı bir deneyim de olabilir. Biinmeyen şeylere ve tanınmayan kişilere karşı duyulan korkuyu ifade eden “tehlikeli yabancı” mitini unut. Bilinmeyen üzerinden bir risk al bugün ve korkularının seni güzel deneyimlerden alıkoymasına izin verme.

29 Ağustos 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün size verilen bazı sözlerin tutulmadığını görebilirsiniz. Yeni bir girişim veya yeni tanıştığınız biri sizi umduğunuz kadar mutlu etmeyebilir ancak bu ne kadar önemli? Bugün başarmak ve varmakla değil, denemekle ilgili. Neyin nasıl sonuçlanacağına dair derin düşüncelere dalmak yerine harekete geçmek size çok daha fazla şey sağlayabilir.

29 Ağustos 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çevrenizin sözlerinden etkilenmeden hareket etmeli ve yanılma payına yer vermemelisiniz. Başarı sizin için önemli bir olgu. Fakat her konuda kendinizi çok fazla yıpratıyor ve içsel disiplininizi bozmak istemiyorsunuz.

29 Ağustos 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir hazırladığınız planların eyleme dönüştürülmesine az kaldı. Hâlâ şüpheleriniz olsa bile bu işi daha fazla ertelemeyin. Dört bir yandan yardım teklifleri alacaksınız. Fakat yapıcı eleştirilere açık olmanız gerekecek, neticede sizin iyiliğiniz isteniyor. Bu hareketli dönemde vücudunuz için de bir şeyler yapmayı unutmayın. Beslenmenize dikkat edin ve bir hobiyle uğraşarak kendi içinizde denge sağlayın. Karşılaşacağınız stresle ancak bu şekilde baş edebileceksiniz.

29 Ağustos 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün maddi kaynaklar ve para konularıyla ilgilenerek başlayabilirsiniz ve çok para harcayabilirsiniz. Kariyer hayatınızla ilgili ise önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz ve maddi kazançlarınızı arttıracak önemli sözleşmeler imzalama fırsatı yakalayabilirsiniz.

29 Ağustos 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda biraz daha uyumlu olmayı denemeli, dik başlılığı bir kenara bırakmalısınız. İş yerinde bireysel düşünecek, olaylarla daha yakından ilgileneceksiniz. Kararlı olmanız ve ne istediğini bilmeniz kısa sürede kendini gösterecek. Bir bakıma bazı işlerinizin hallolması için başkalarından bağımsız davranmanız işinize yarayacak. Fakat diğer yandan etrafınızdaki insanlar sizi yanlış anlayabilirler. Onlarla diyalogunuzu ve ilişkinizi koparmamalısınız. Sevdiğiniz insanlara verdiğiniz maddi destek, bütçenizi biraz sarsıyor.

29 Ağustos 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 53' 06" R
Ay
Başak
10° 20' 38"
Merkür
Koç
17° 29' 53"
Venüs
Koç
17° 39' 16"
Mars
Balık
21° 21' 27"
Jüpiter
Boğa
21° 27' 20"
Satürn
Balık
15° 33' 42"
Uranüs
Boğa
21° 44' 25"
Neptün
Balık
28° 33' 44"
Plüton
Kova
02° 03' 44"
Chiron
Koç
20° 02' 10"
Lilith
Başak
22° 08' 13"
True Node
Koç
15° 36' 43"
Son Güncelleme : 19/04/2024 14:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>