Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Yeni Teklifler Gündeminde Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ağustos 2022, Cuma

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşka dair beklentilerini gözden geçirmen gerekebilir. Zira hoşlandığın kişinin başkası için hisleri olduğunu öğrenebilirsin bugün. Bu kişinin tam olarak neler hissettiğini veya kimlere odaklandığını görmen ileride atacağın adımlar için önemli olabilir.

Bugünün öncelikli endişesi, uzun zamandır üzerinde çalıştığınız bir projeyi tamamlamak için çok miktarda enerjiyi bu projeye kanalize etmek olabilir. Bu başarıdan kaynaklanan memnuniyet çok büyük olabilir; bir noktada kendinizi bir sandalyede çökmüş olarak bulabilir, başarınızdan başka bir şey düşünemez hale gelebilirsiniz. Sırtınızı sıvazlamaktan korkmayın; kazandınız. Bu akşamı kutlama yaparak geçirin!

Maddi açıdan kendini daha iyi hissedeceğin bir güne girebilirsin. Bütçene göre hareket edebilir ve bunun sana yettiğini fark edebilirsin. Parasal açıdan hem tutumlu olup hem de ileriyi gözlemleyebileceksin. Bu konuda daha başarılı olmaya başlayabilirsin.

Gün içerisinde yoğunluk çok olabilir ve bu da seni yorabilir. Ancak günün sonunda yeteri kadar dinlenmen gerekecek. Bunun için günü erken bitirmek ve yeteri kadar uyku çektiğinden emin olmak iyi olabilir. Dinlenme süreni artırman gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrendeki insanlarla daha uzlaşmacı, paylaşımcı ve güzel bir gün geçirmeye odaklanmalısın. İnsanlarla kavga etmek mesele değil, esas mesele olan onlarla uyum içerisinde yaşayabilmek. Bugün bunu daha net görebilirsin.

26 Ağustos 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hayal gücünüze bugün dolaşmak için izin verin ve geçmişte yaptığınız şeylere uymadıkları için fikirleri reddetmeyin. Burcunuzdaki Güneş'in dünyaya bakmanın yeni yollarına zihninizin gözünü açmasına izin verin.

26 Ağustos 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir Başak burcuysan, sorumluluklarının artmasıyla sağlığın arasındaki köprüyü korumakta zorlanabilirsin. Kaygılarını yönetmek isteyeceksin. Freelance olarakyaptığın bir yerden kalıcı bir teklif gelebilir. Tarzına ve düşüncelerine önem veren birine karşı ilgin artıyor. Kendi içine dönmek kendi başına kalmak isteyebileceğin bir gün olabilir.

26 Ağustos 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Telefon trafiğiniz yoğun olabilir. Hafta sonu öncesinde her işinizi tamamlamak isterken unutulan konular da doğabilir. Telafisi olabilen hiçbir şey için telaşa kapılmamalısınız. Burada asıl üstünde durmanız gereken, üst üste gelen durumlarda nasıl bir planlama ile gitmenizi bilmektir.

26 Ağustos 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonuna yaklaşırken, içe dönük ruh haliniz devam ediyor. Bir iç muhasebe yapabilir, yalnız kalıp kafanızdaki sorulara cevap aramak isteyebilirsiniz. Ön plana çıkmayı arzu etmediğiniz, arka planda kalıp detaylarla uğraşmaktan memnun olacağınız bir gündesiniz. Ancak detaylara gömülüp kalmak yerine yeteneklerinizi kullanabileceğiniz işlere yönelmek bugün sizin için çok daha faydalı olabilir.

26 Ağustos 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalbinizin sesini dinlediğiniz taktirde özgün olmamak için hiçbir sebebiniz yok. Cesaret ve gücünüz sizi her istediğiniz başarıya götürecektir.

26 Ağustos 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün zihninizdeki örümcek ağlarından kurtulmanın tam zamanı. Muhtemelen geçtiğimiz birkaç gündür son sürat gidiyordunuz. An itibariyla biraz rahatlamaya ve gevşemeye ihtiyaç duyacaksınız. Çok fazla işe koşturarak kendinizi zorlamayın. Öğleden sonra tembel bir şekerleme yapın. Açık havada oturup temiz havayı içinize çekin. Yerinizde durmayı başarabilirseniz, kendinizi iyi hissedeceksiniz!

26 Ağustos 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizdekiler ve özellikle aileniz tarafından onaylandığınızı hissetmek bugünü oldukça özel kılabilir. Bu insanları büyük bir bağlılıkla sevmenize rağmen, içindeki bireyleri neredeyse hiç tanımadığınızı keşfedebilirsiniz! Yakınlık ürkütücüdür ama mücadeleye değer. Sorumluluklarınızı bir kenara bırakın ve bağ kurmaya çalışın.

26 Ağustos 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizi meşgul edecek ve masraf yapmanıza neden olacak o kadar çok şey buluyorsunuz ki, sizi takip etmek bu dönemde zorlaşacaktır. Bugün özellikle farklı düşünüyor ve hareket ediyorsunuz; fakat duruma hakim oluyorsunuz.

26 Ağustos 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Alışılmamış ve anlık hareketlerle ilişkilerinize yeni bir soluk katın. O kadar da zor olmadığını göreceksiniz. Kendinize biraz güvenle insanları birçok şekilde şaşırtabileceksiniz. Ayrıca ciddiye almanız gereken birçok teklif de alacaksınız. Kasvetli zincirleri ve geleneksel kalıpları kırabilir ve kişiliğinizi yeniden özgürce hüküm sürmesini sağlayabilirsiniz.

26 Ağustos 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Diğer insanların, özellikle de yakın arkadaşlarınızın, size karşı tutumunda bir değişiklik olduğunu hissedebilir ve bu duruma bir anlam veremeyebilirsiniz. Gerçek şu ki; değişen sizsiniz ve arkadaşlarınızın bir kısmı bu yeni halinizden hoşlanırken bir kısmı da bu değişimi yadırgayabilir. Değişim kaçınılmaz ancak uzun vadede bunun oldukça olumlu bir süreç olduğunu göreceksiniz. Yalnızca şu anda zorlanabilirsiniz, bu yüzden hem kendinize hem de arkadaşlarınıza karşı sabırlı olmalısınız.

26 Ağustos 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçinizde biriken enerjiyi çevre ilişkilerine de yansıyor. Uzun süredir yarım kalan projelerinizi artık tamamlamalısınız. Aklınıza takılan pürüzler sizi sıkmamalı. Genelde hayli geniş düşünüyorsunuz fakat iş, uygulama aşamasına gelince tereddüt ediyorsunuz..

26 Ağustos 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 27' 25" R
Ay
Yay
01° 46' 47"
Merkür
Koç
15° 59' 60"
Venüs
Koç
25° 58' 06"
Mars
Balık
26° 34' 27"
Jüpiter
Boğa
23° 00' 28"
Satürn
Balık
16° 12' 24"
Uranüs
Boğa
22° 06' 55"
Neptün
Balık
28° 46' 54"
Plüton
Kova
02° 05' 38"
Chiron
Koç
20° 25' 35"
Lilith
Başak
22° 53' 05"
True Node
Koç
15° 32' 60"
Son Güncelleme : 26/04/2024 08:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>