Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Fikirlerine Sahip Çıkıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ağustos 2022, Pazartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 100%

Karşına çıkacak bir insan sayesinde aşk hakkında tekrar cesur adımlar atabilirsin. Kendini özel hissettirmesi mümkün olan bu insan ile daha fazla zaman geçirmek için elinden geleni yapmak senin için önemli olacak.

Bugün çalışmak zorunda olsanız bile her şeyi büyütmemeye çalışmalısınız. Sadece mevcut enerjinizle,yükünüzü sırtlamaya hazır değilsiniz. Kahvaltınızın ve öğle yemeğinizin sağlıklı bir menüden oluşmasına dikkat edin çünkü vücudunuz son zamanlarda yaptığınız kaçamaklar yüzünden biraz asileşmiş durumda. Öğle yemeğinde çorba ve salata ile bol su önerilir. Gün sonuna dek, enerjinizin geri gelmeye başladığını hissedeceksiniz.

Düşündüğüniçin yeterli araştırmayı yaptığından emin olmalısın. Bu araştırmayı yapmak ileride olası sorunları çok önceden halletmeni sağlayacak. Bilgisine güvendiğin insanların yanında kalmaya özen göstermelisin.

Sağlıklı bir hayat için daha radikal kararlar alman gerekebilir. Alışkanlıklarını düzene sokmak için yeni şeyler denemekten çekinmemelisin. Uzmanlardan yardım almak için girişken davranmak senin için büyük fark yaratacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bencil davranmaktan vazgeçmelisin. Yaptığın şeylerin başkasının hayatını etkilediğini fark etmek senin için de önemli olmalı. Hareketlerinde daha dikkatli olmak, olası sorunları çözmede daha etkili çözümler üretmene sebep olacak.

22 Ağustos 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün iletişim konusunda sıkıntılar yaşayabileceğiniz bir gün olacak. İnsanların sizi anlamadığını fark ettiğinizde işlerin her zamankinden biraz daha karmaşık hale geldiğini göreceksiniz.Kendinizi takdir edilmemiş hissedebilirsiniz. İhtiyacınız olduğunda yardım isteyin, ancak sizi iyileştirmesi için başkalarına güvenmeyin.

22 Ağustos 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam alanına dair yeni düzenlemeler yapmak isteyebilirsin. Fikirlerini değerlendirerek, evinin atmosferini değiştirmek için harekete geçiyorsun. Ay’ın konumu düşüncelerine sahip çıkman anlamında önemli olacak. Sevdiğin insanların yardımına koştuğun bugün, başkalarının mutluluğu ile mutlu olabilirsin. Aile içerisindeki problemlere karşı tarafsız olduğunu belli edeceksin.

22 Ağustos 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik açıdan şanslı bir gün olabilir. Bu şansı katlamak için yeni fırsatlar doğuyor. Hızlı karar mekanizması hem üzerinizdeki durgunluğu atacak hem de işlerinizi daha çabuk planlamanızı sağlayacaktır.

22 Ağustos 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Haftaya aklınızdaki taze fikirlerle başlayabilirsiniz ancak atacağınız adımlar için uygun fırsat bugün çıkmayabilir. Sabırlı olmanızda fayda var. Bugün alacağınız haberler ve karşılaşacağınız olaylar beklentilerinizi karşılamayabilir. Sağlık problemleri yaşıyorsanız, özellikle dikkat etmelisiniz. Özellikle yiyeceklerinizin son kullanma tarihlerine bakmayı ihmal etmeyin. Kendinizle daha fazla ilgilenmeniz gereken bir gündesiniz.

22 Ağustos 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hem ciddi bir ilişki isteyip hem de özgürlüğünüzden vazgeçmemeniz ikilemi hayatınıza akabilir. Biri ile hayat birleştirmek sorumluluk gerektirir.

22 Ağustos 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dengenin bozulduğu üç haftalık bir periyoddan çıktın. Kendinden ödün vermeden kültürel yaşamın bir parçası olmanın ve toplum içinde bir yer talep etmenin zorluklarından birkaç kez bahsetmiştik. Başarıya ulaştın mı? İşte şimdi atlattığın bu periyodun bir değerlendirmesini yapmanın tam zamanı. Kendinle yüzleş ve dürüst değerlendirmeler yap.

22 Ağustos 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Cömert bir hayırsever şimdi size yardım etmeye istekli olabilir, ancak belki de durumu sessiz tutmanız en iyisidir. Kimse yanlış bir şey yaptığı için değil, sadece ilgili herkesin mahremiyetini korumak için. Muhtemelen yine de kendi başınıza halledeceğiniz çok şeyiniz olacak. Her şeyi yalnızca kendi çabanızla kazanmak için çok çalışmanız gerektiği görüşüne sahip olsanız da, bunun gibi bir durum sizi inançlarınızı yeniden düşünmeye itebilir. Gerçek her zaman bu kadar basit değildir!

22 Ağustos 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizle ilgili sosyal dayanışmada yanınızda olabilecek özel insanlara ihtiyacınız olacak. Kafanızda değişik fikirlerle yola çıkabilir ve daha sonra bir çoğundan vazgeçebilirsiniz. Her şeyi yeniden yapılandırma arzusu içindesiniz.

22 Ağustos 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız herkes size son derece sıcak ve olumlu yaklaşacak. Size verilen bu sevgiye siz de aynı ölçüde karşılık vermeye özen gösterirseniz, hayat boyu sürecek arkadaşlıkların temelini atmış olacaksınız. Hatta belki de meşhur “hayat arkadaşınızla” tanışabileceksiniz.

22 Ağustos 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün arkadaşlarınıza zaman ayırabilir, sosyalleşebilirsiniz. Ama sosyalleşirken çok para harcayabilirsiniz.

22 Ağustos 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İdeallerinizi gerçekleştirme konusunda araştırmacı yönlerinizi devreye sokmalısınız. Cömert tavırlarınızla karşınızdaki kişiyi hemen etki altına alacaksınız. Bugün kendinizden çok emin bir şekilde davranıyorsunuz. Yönetici yönünüz ağır basıyor.

22 Ağustos 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 43' 37" R
Ay
Akrep
22° 22' 14" R
Merkür
Koç
15° 58' 53"
Venüs
Koç
25° 02' 38"
Mars
Balık
25° 59' 41"
Jüpiter
Boğa
22° 50' 02"
Satürn
Balık
16° 08' 14"
Uranüs
Boğa
22° 04' 23"
Neptün
Balık
28° 45' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
20° 23' 00"
Lilith
Başak
22° 48' 06"
True Node
Koç
15° 35' 12"
Son Güncelleme : 25/04/2024 14:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>