Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Değişiklik Vakti! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ağustos 2022, Çarşamba

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 70%

Dalgınlığın ve kafanı toparlayamayışının aşkta seni negatif etkilemesine izin vermemelisin. Bugün aşkta hatalar yapmamak adına kelimeleri iki kere seçmen gerekebilir. Bir şeyleri düşünmeden konuşmaman gerekecek.

Çalışma arkadaşlarınıza anlayışlı ve olumlu davranacağınız bir dönemde bulunuyorsunuz. Onların da size karşı aynı şekilde davranacağı bu günlerde sorunları büyütmeden çözümleyeceksiniz.

Maddi anlamda kafanda çok fazla kaygı olmayacak ama işleri yetiştirme konusunda kendine bir kaçış yolu arayabilirsin. İşe odaklanmak sana zor gelebilir. O yüzden bugün biraz mümkün olduğunca kendine zaman ayırman iyi olacak.

Zihnini toparlamakta sıkıntı yaşaman olası. Tam olarak kendinde gibi hissedemeyebilirsin. O yüzden günü erken bitirmek ve olabildiğince kendine zaman ayırmak daha iyi olacak. Kendini fazla zorlamamaya çalışmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendine ve isteklerine öncelik vermen senin için çok daha iyi olabilir. Eğer bir süredir ertelediğin ve hatta ötelediğin şeyler varsa onlara zaman ayırmalısın. Bugün burcundaki etkiler yarım kalan işleri bitirmeni sağlayacak.

17 Ağustos 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Zihninizin arkasını uzun süredir rahatsız eden bir şüphe kemiriyor ve önümüzdeki 24 saat içinde olanlar endişelenmekte haklı olduğunuzu teyit edecek. Sonuç olarak, uzun vadeli bir ortaklığı sonlandırmanız gerekebilir.

17 Ağustos 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun uğraşlar sonucu kurmak istediğiniçin ilk adımı atabilirsin. Sana yardımcı olan kişilerin desteğini unutmayacaksın. Kişisel görünüşünde yapacağın değişiklikler, farkındalığını gösterecek. Seni hem destekleyen hem de eleştiren kişiler olabilir. İlişkisi olan bir Başak burcuysan sevgilinle uzun süredir vakit geçirmediğinizi sitem dolu mesajlarla dile getireceksin.

17 Ağustos 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda yarım kalan işleri toparlamak isteyebilirsiniz. Bir düzen kurmakta zorlandığınız konuları analiz etmelisiniz. Zira artık bu duruma son vermek için önünüze bazı fırsatlar gelebilir. Dikkatinizi toplamak ve fiziksel olarak zinde hissetmek için beslenmenize özen göstermenizde fayda var.

17 Ağustos 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni yapılanmaların hayata geçeceği şartlar gündeminizde yer kaplayabilir. Önemli organizasyonlar ve dernek çalışmaları içinde görevlerin öne çıkması ile harekete geçmeniz söz konusu olabilir. Sosyal olanakların dikkat çekeceği bu dönemde, beklentilerinizi ortaya koymanızda yarar var. İşten beklenen maddi kazançlarda ise istikrarlı sonuçlar almakta zorlanabilirsiniz.

17 Ağustos 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar herkesle iyi geçinmek için karakterinizden taviz vermeniz gerekmese de sevdikleriniz için fedakarlık yapmanız gerekebilir.

17 Ağustos 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir rol model gibi davranmak için ideal bir gün. Ailenizden biri -çocuğunuz ya da yeğeniniz olabilir- sizi örnek alıyor olabilir. Hatta bu size tapan ufak kuzeniniz bile olabilir. Diğer insanlar üzerindeki etkinize dikkat edin. Bugün birini olumlu bir şekilde yönlendirebilirsiniz. Bir akıl hocası ya da yaşam koçu gibi davranabilir, birinin yeni yetenekler kazanmasına yardımcı olabilirsiniz.

17 Ağustos 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapmanız gereken herhangi bir işin üstesinden gelmek bugün sizin için sorun olmamalı. Bir süreliğine dinlenmeniz gerekse bile bu size projelerinizin tamamlandığını görmek için gereken gücü ve kararlılığı verecektir. İşiniz bittikten sonra, mümkünse arkadaşlarınızla bir araya gelmek veya gerçekten ilginizi çeken bir etkinliğe katılmak gibi biraz eğlence için planlar yapın. Bunu hak ediyorsun.

17 Ağustos 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetme kabiliyetiniz artıyor. Yönetici pozisyonunda iseniz, çevrenizi yeniden koordine edecek gerekli titizliği işinize başarılı bir şekilde yansıtacaksınız. İçinizdeki huzursuzluğu yenmek için çaba sarf etmeniz gerekebilir.

17 Ağustos 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinizdekiler size her zamankinden daha olumlu bir şekilde yaklaşıyor. Bu elverişli dönemi, ekibinizle birlikte zor işlere girişip başarmak için kullanın. Ekibinizde oluşacak dinamik sayesinde en çetrefilli işlerin bile kolayca üstesinden geleceksiniz.

17 Ağustos 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat ya da hukuk konularıyla ilgilenebilirsiniz ama ilişkinizde ya da gizli kadın düşmanlarınızla sorunlar yaşanabilir.

17 Ağustos 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinize güveniniz oldukça fazla. Kişisel başarınız; mesleğinizle ilgili yoğun araştırmalarınız, beraberinde gelişentatmini ile beraber netleşiyor. Bugün, arkadaş çevrenizde oluşturduğunuz güçlü bağların güvencesini hissedeceksiniz.

17 Ağustos 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 49' 31" R
Ay
Kova
29° 41' 19"
Merkür
Koç
18° 02' 39"
Venüs
Boğa
04° 02' 46"
Mars
Koç
01° 37' 49"
Jüpiter
Boğa
24° 32' 06"
Satürn
Balık
16° 47' 25"
Uranüs
Boğa
22° 29' 20"
Neptün
Balık
28° 58' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 51"
Lilith
Başak
23° 36' 43"
True Node
Koç
15° 21' 21"
Son Güncelleme : 02/05/2024 21:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>