Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Düşüncelerinin Esirisin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ağustos 2022, Cumartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk konusunda kalbini kıran kişi ve durumlara karşı biraz daha mesafe koyman olası. Sana iyi gelmeyen insanları hayatından çıkarman gerekebilir. Kalbini yoran, seni üzen şeylerden uzaklaşman gerekecek.

Bugün beklenmedik sevindirici haberleriniz olacak. Değerlendirebilecek koşullarda olmadığınız için, alacağınız haberleri güvendiğiniz bazı çalışma arkadaşlarınızla paylaşacak, onlardan akıl isteyeceksiniz.

Bugünve maddiyat konuları öncelikli olmayabilir. Bu tür konuları kendi haline bırakabilirsin. Bir şeyler istediğin gibi gitmese de bugün bunlara odaklanacak kuvveti bulamayabilirsin. En iyisi başka şeylere odaklanmak.

Bugün stresten arınman gerekecek. Bunun için de sana ne iyi geliyorsa ona odaklanmalısın. Keyfini yerine getirecek aktiviteler veya evde daha sakin bir ortamda kafa dinlemeler sana çok daha iyi bir enerji katabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bol bol müzik dinleyip keyifli filmler izlemek için güzel bir gün olabilir. Sana ilham verecek ve ruhunu doyuracak şeylere odaklanabilirsin. Zihnini güzel şeylere vermek bu vesileyle rahat olabilir. Sanata daha fazla yer açmalısın hayatında.

13 Ağustos 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bu hafta sonu bir arkadaşınızın veya sevdiğiniz birinin bakış açısından bakmaya çalışırsanız, neden bu kadar garip davrandıklarını anlayacaksınız. Bu kadar çok kişisel baskı altında olsaydınız, farklı tepki verir miydiniz?

13 Ağustos 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kötü niyetli kişileri kestiremiyor oluşun çevrene karşı daha tedbirli yaklaşmana neden oluyor. Yarattığı güvensizlik ortamından olumsuz etkilenenler olabilir. Kafanın içindeki düşünceler bir türlü durulmak bilmiyor! Hafta sonu olmasına rağmen bugünden gelecek haftanın planını yapıyorsun. Maddi konularda kendini güvende hissetmiyor oluşun, ailenden destek istemene yol açacak.

13 Ağustos 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizi ziyaret edebilir, geniş bir masa kurarak herkesi bir araya getirebilirsiniz. Neşeli ve yüksek enerjili haliniz ağır basabilir. Evinizle ilgilenmek, kendinizi rahat hissedeceğiniz bir alan kurmak psikolojik olarak hafiflemenizi sağlayacaktır.

13 Ağustos 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hesapta olmayan durumlara dikkat etmek gerekiyor. Düşünmeden, olayları yeteri kadar incelemeden harekete geçmemelisiniz.

13 Ağustos 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili kendinizi ifade edeceğiniz ve partnerinizle birlikte birbirinizin karakteristik özelliklerini yeniden keşfedebileceğiniz süreçtesiniz.

13 Ağustos 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün evinizde bir parti vermeye karar verebilirsiniz. Davet edecekleriniz bağlantılı olduğunuz bir toplulukla ilgili kişiler olabilir. Metafiziğe ve medyumluğa ilgi duyan arkadaşlarınızın da davetli listesinde olması mümkün. Muhtemelen evinizin pırıl pırıl olmasını isteyecek ve ailenizden birinin size yardım etmesini rica edeceksiniz. Partiniz pek çok düşündürücü tartışmaya sahne olacak. Akşamın keyfini çıkarın!

13 Ağustos 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanların sizi nasıl gördüğünüzü yönetme çabalarınız bugün sizi strese sokabilir. Gerçekten anlamlı bir problem ile çabucak geçecek bir pürüz arasındaki farkı söylemek zor olabilir. Dramadan biraz uzaklaşıp bunun yerine yapılacaklar listenize odaklanabilir misiniz? İşleri halletmek, kalan arkadaşlık sıkıntılarını doğru bir şekilde ele almanıza yardımcı olacak kadar zaman kazandırabilir.

13 Ağustos 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayal gücünüzün arttığı bir dönemden geçiyorsunuz. Duygusal ilişkilerinizde maddi konular gündeme gelebilir ve zevkleriniz için harcamalarınızı arttırabilirsiniz. Beraberliklerinizi düşünmeniz gerekecektir.

13 Ağustos 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem kendi içinizde hem de yaptığınız işlerde büyük bir rahatlık içindesiniz. Başkaları da bunun farkına varacak ve bu rahatlığınız yakınınızdaki kişilere de bulaşacak. Sizinle aynı kafa yapısındaki kişilerle bağlantı kurmak için bu fırsattan yararlanın. Planlarınızı başkalarının fikirlerini de katarak zenginleştirin ve bu odaklanmış enerjinizle harekete geçin. Eskiden ulaşılmaz sandığınız hedefler artık çok yakınınızda olacak.

13 Ağustos 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün partner ya da ortakla, yakın arkadaşlarınızla güzel zaman geçirebilirsiniz. İletişim sorunları yaşanabilir.

13 Ağustos 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Olayları kendi tarzınıza göre yorumluyorsunuz. Bugün, arkadaşlarınızın size önerecekleri fikirlerden yola çıkarak, kendinize daha çok zaman ayırmalısınız. Çevrenizin beklediği yardımlaşmayı onların istedikleri şekilde sağlayacaksınız.

13 Ağustos 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 14' 49" R
Ay
Boğa
06° 11' 14" R
Merkür
Koç
21° 13' 20"
Venüs
Boğa
09° 39' 56"
Mars
Koç
05° 08' 17"
Jüpiter
Boğa
25° 36' 20"
Satürn
Balık
17° 10' 04"
Uranüs
Boğa
22° 45' 07"
Neptün
Balık
29° 06' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
21° 02' 56"
Lilith
Başak
24° 07' 04"
True Node
Koç
15° 23' 20"
Son Güncelleme : 07/05/2024 10:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>