Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Cesursun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ağustos 2022, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 70%

Yeni tanışacağın biri sayesinde aşk konusundaki düşüncelerin değişebilir bugün. Ön yargılı olmak yerine o insana bir fırsat vermek senin için çok daha iyi olacak. Aşka kendini açman gerekebilir.

İş yaşamınızda çeşitli sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve genel olarak gün boyunca keyfinizi kaçıracak gelişmeler olabilir. Mantığınızı geri plana iterek duygusal bir karar verebilirsiniz ancak bunun sonuçları ilerki günlerde sizin için zarar verici olabilecektir. Çevrenizdeki insanların sizden beklentileri artabilir ve buyaşamınızda sizin için rahatsız edici olacaktır. Çok önemli olmasa da yaşayacağınız küçük sorunlar keyfinizi kaçıracaktır. Yeni kararlar almak ve girişimlerde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

Yeni bir ortaklık hakkında teklif alman mümkün olabilir bugün. Fırsatları değerlendirirken dikkatli davranmakta fayda var ama. Sorumlulukları en başından düzgünce dağıtmak ve herkesin üstüne düşeni yaptığından emin olmak önemli bir konu haline gelebilir.

Egzersiz programında ufak değişiklikler yapmak iyi olabilir bugün. Uzman kontrolünde yeni şeyler denemek isteyebilirsin hatta. Fırsatın oldukça yürüyüş yapmayı ihmal etmemen gerekecek. Hareket etmek sana çok daha iyi gelecek bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrende yaşananlar dikkatini biraz dağıtabilir. İşlerinin bundan etkilenmemesi için planlı ve programlı hareket etmelisin. Programa uymak hafta sonuna girmeden önce birçok işi yoluna koymanı da kolaylaştıracak.

12 Ağustos 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kafanızda daireler çizen bazı sorunlar ve endişeler var. Onları düşünmeyi bırakmak istesen bile, bırakamıyorsun. Daha yaşlı bir akraba sizinle konuşmak istese de, önceliğiniz esas olarak özel meselelerdir.

12 Ağustos 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde işleri erken bitirmen göze batabilir. Kendi işlerinin dışında çalışma arkadaşlarına yardım ediyorsun. Onlar arasındaki saygınlığın artabilir. Kendini ifade ediş şeklin bugün birilerinin işine gelmeyebilir. Bu kadar cesur olman rakiplerinin canını sıkacaktır ama sen bildiğini okuyacaksın. Eşin ve çocukların arasında kalabilirsin. Kendini sıkışmış ve baskı altında hissetmek istemiyorsun.

12 Ağustos 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kelimelerinizi özenli seçmenizde fayda var. Aklınızdan birçok konunun geçmesi ve çevrenizde yaşadığınız bazı problemler nedeniyle yanlış kişilere fatura kesebilirsiniz. Bu etkiden kurtulmak için, deniz kenarında bir yürüyüş yapmak ve zihin yoğunluğunuzu ticari fikirlere vermek daha etkili olabilir.

12 Ağustos 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonuna yaklaşırken, içe dönük ruh haliniz devam ediyor. Bir iç muhasebe yapabilir, yalnız kalıp kafanızdaki sorulara cevap aramak isteyebilirsiniz. Ön plana çıkmayı arzu etmediğiniz, arka planda kalıp detaylarla uğraşmaktan memnun olacağınız bir gündesiniz. Ancak detaylara gömülüp kalmak yerine yeteneklerinizi kullanabileceğiniz işlere yönelmek bugün sizin için çok daha faydalı olabilir.

12 Ağustos 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Emek verdiğiniz konularda başarılı olmanızın sizi iyi yerlere taşıyacağı bir gerçek ancak zaman faktörü hususunda sabırsız olabiliyorsunuz

12 Ağustos 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kaybettiğiniz bir şeyi aramaktan artık vazgeçtiyseniz, bu gece onu nerede bulabileceğinizi gösteren bir rüya görmek sizi gerçekten çok şaşırtabilir. Uyanır uyanmaz onu aramaya başlayın ya da gördüğünüz rüyayı mümkün olan en detaylı biçimde not alın. Yoksa bu da uyanır uyanmaz yok olan diğer rüyalarınız gibi solup gidebilir. Bunu istemezsiniz!

12 Ağustos 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçmişte dolandırıldığınıza dair anılarınız olabileceğinden, finansal kaynaklarınızı başka biriyle paylaşmak korkutucu olabilir ancak, normal yaşam yollarının biraz dışında olan bir durumda işbirliği yapmak muhtemelen en iyi yolunuz olduğundan, korkunuzla bugün yüzleşmeniz gerekebilir. Diğer kişinin yaptığı her şeyi kontrol edemeseniz de, sürecin her noktasında bir birey olarak kendinizi savunmak için çaba sarf edebilirsiniz. Artık şikâyet etmek yerine harekete geçmelisiniz.

12 Ağustos 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk konusunda oldukça çekimser davranmakla, partnerinizin hakkınızda farklı düşünmesine neden olacaksınız. Yakın dostlarınızın sizden bekledikleri desteği onlardan esirgememeli ve aranızdaki bağları daha da güçlendirmelisiniz.

12 Ağustos 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu dönemi aileniz ve akrabalarınızla bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Akraba ilişkilerinize göstereceğiniz ihtimam, herkes tarafından sevinç ve memnuniyetle karşılanacak. Aile içinde eskiden kalan düşmanlıklar varsa, bunları çözmek için son derece uygun bir zamandasınız.

12 Ağustos 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün çalışma hayatı, sağlık, gündelik hayat konularıyla ilgili belirsiz durumlar belirli hale gelirken sizi zorlayacak ani durumlar gerçekleşebilir.

12 Ağustos 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlık ilişkilerinizde oldukça titiz bir tutum izliyorsunuz. Siz her zaman kaliteden ve duygusal paylaşımdan yanasınız. Bugün, organize işlere yatkın bir performans içinde olacaksınız. Çevresel yoğunluğunuzun fazla olduğu gün.

12 Ağustos 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 41' 50" R
Ay
Boğa
12° 58' 36" R
Merkür
Koç
21° 36' 58"
Venüs
Boğa
10° 14' 18"
Mars
Koç
05° 29' 43"
Jüpiter
Boğa
25° 42' 54"
Satürn
Balık
17° 12' 18"
Uranüs
Boğa
22° 46' 44"
Neptün
Balık
29° 07' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
21° 04' 27"
Lilith
Başak
24° 10' 10"
True Node
Koç
15° 22' 10"
Son Güncelleme : 07/05/2024 22:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>