Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Tarzını Değiştiriyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ağustos 2022, Pazartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk konusunda eğer yeni bir adım atmaya hazır hissediyorsan bundan çekinmemelisin. Hoşlandığın kişiye karşı ilk adımı senin atman fark yaratabilir. Pozitif bir tavır ile aşka yaklaşmanın etkisini daha net görebilirsin.

İş konularındaki ayrıcalığınız tamamen başarılarınızdan kaynaklanıyor. Bağımsızlık sizin için çok önemli. En azından insanın bazı durumlarda inisiyatif hakkının olabilmesini savunuyorsunuz.

Bugün yenifırsatlarıyla karşılaşmak için yeni ortamlara girmekten çekinmemelisin. Girişken davrandığın sürece yeni şeylerle karşılaşma ihtimalin artabilir. Değişime ve gelişime açık olmak sana genel olarak iyi gelecek.

Sağlığın için daha fazla önlem almak isteyebilirsin bugün. Her zamankinden daha fazla dikkatli olmak senin için daha iyi olacak çünkü. Virüse karşı daha tedbirli davranmak kendini iyi hissetmene yardımcı olacak. Sağlığa ekstra özen göstermen gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün maddiyat konuları daha fazla gündemde olabilir. Ancak bunlar canını sıkacak nitelikle konular olmayacak. Parasal açıdan haftaya çok daha sağlam bir şekilde başlayabilir, keyfine göre harcamalar yapacak noktaya gelebilirsin.

15 Ağustos 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün günlük sorumluluklarınızı yerine getirmenin bile angaryaya dönüştüğü bir zaman dilimi olacak. Endişelenmeyin, gün içinde kontrolü kaybetmeden bütün işlerinizi sıraya koyduğunuzu göreceksiniz. İşiniz bittikten sonra, mümkünse arkadaşlarınızla bir araya gelmek veya gerçekten ilginizi çeken bir etkinliğe katılmak gibi biraz eğlence için planlar yapın. Hakediyorsunuz.

15 Ağustos 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Stilin konusunda kendini baştan yaratacağın bir gündesin. Günlük olarak sürekli kullandığın renklerden farklı renkleri tercih edeceksin. Ortak mallar ve miras konulu bir gündemin olabilir. Eğer bu tarz meselelerde tıkanmalar varsa çözüme gitmek kolay olabilir. Çocukları olan bir Başak burcuysan, onların geleceklerini şekillendirmek adına araştırma yapacaksın.

15 Ağustos 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşam alanlarınızdaki değişiklik planlarını daha esnek ve rahat bir ortam kurmak üzerine yapabilirsiniz. Evinizde keyifli vakit geçirmek ve vaktinizi daha iyi işlere harcamakla ilgili düşünceleriniz size yeni kararlar aldırıyor.

15 Ağustos 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Haftaya aklınızdaki taze fikirlerle başlayabilirsiniz ancak atacağınız adımlar için uygun fırsat bugün çıkmayabilir. Sabırlı olmanızda fayda var. Bugün alacağınız haberler ve karşılaşacağınız olaylar beklentilerinizi karşılamayabilir. Sağlık problemleri yaşıyorsanız, özellikle dikkat etmelisiniz. Özellikle yiyeceklerinizin son kullanma tarihlerine bakmayı ihmal etmeyin. Kendinizle daha fazla ilgilenmeniz gereken bir gündesiniz.

15 Ağustos 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Matematiksel ve analitik konularda kendinizi göstereceğiniz bugünlerde para veodaklı işlerinizi yaratıcı çözümlerle tamamlayabilirsiniz.

15 Ağustos 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün daha pozitif ve kontrollü hissedeceksiniz, ki bu iyi bir şey; zira son zamanlarda biraz stres altındaydınız. Kendinizi daha keyifli hissedecek ve her şeyin yolunda olduğunu fark edeceksiniz. Bugün kendinizi fazla zorlamanız gerekmiyor. Aslına bakarsanız, bugün en iyisi biraz sosyalleşmeniz ve paylaşımda bulunmanız, malum bunun gibi huzurlu günler her zaman ele geçmeyebiliyor. Arkadaşlarla yiyeceğiniz güzel bir yemeğin tadını çıkarın ve harika bir akşam geçirin.

15 Ağustos 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyeriniz için yeni fikirler aklınızda olabilir. Sadece yeni birbulmayı değil, aynı zamanda tamamen yeni bir alana girmeyi de düşünüyor olabilirsiniz. Bu olumlu bir gelişme olabilir ama çok aceleci davranmayın ve düşünmeden hareket etmeyin. Seçeneklerinizi listeleyin, işe yaramaz olanların üzerini çizin ve geri kalanı hakkında biraz araştırma yapın. Biraz aciliyet hissetseniz de ağırdan almak daha iyi olabilir.

15 Ağustos 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizle ilgili bir sorununuz yok. Her şeyi göze alacak kadar güçlüsünüz ve performansınız oldukça yüksek. Öfkenizi baskı altında tuttuğunuz zaman vücudunuza zarar veriyorsunuz. Bugün aileniz her konuda yardımcılar.

15 Ağustos 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçiniz rahat, özgüveniniz tam ve çevrenize hem iç huzuru hem de enerji ve heyecan yayıyorsunuz. Dışadönük tutumunuz sayesinde çevrenizdeki kişiler sizin yanınızda kendilerini çok rahat hissedecek. Özgüveniniz ve yaşam tutkunuzdan etkilenerek, hemhem özel hayatınızdan arkadaşlarınız size gelerek sırlarını açabilir ve önemli konular hakkında tavsiyenizi isteyebilirler.

15 Ağustos 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün maddi kaynaklar, borçlar, ödemelerle ilgili yeni yapılanma yapabilir ya da finansal durumunuzu daha iyi hale getirebilirsiniz. Aşk, çocuk, hobi konularında ise önemli gelişmeler gerçekleşebilir özellikle de yurt dışı, eğitim konularında önemli kararlar alabilirsiniz.

15 Ağustos 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle aranızda bazı derin farklılıklarınız gündeme gelebilir. Siz olayların çok ötesinde düşünüyorsunuz. Düşüncelerinizle davranışlarınız arasında denge kurmaya çalışırken, kaosa düşebilirsiniz. Sessiz ortamları tercih etmelisiniz.

15 Ağustos 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 54' 39" R
Ay
Boğa
01° 06' 03" R
Merkür
Koç
20° 56' 11"
Venüs
Boğa
09° 14' 16"
Mars
Koç
04° 52' 18"
Jüpiter
Boğa
25° 31' 26"
Satürn
Balık
17° 08' 24"
Uranüs
Boğa
22° 43' 55"
Neptün
Balık
29° 06' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 01' 48"
Lilith
Başak
24° 04' 46"
True Node
Koç
15° 23' 59"
Son Güncelleme : 07/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>