Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Gözlerden Uzaksın Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ağustos 2022, Pazar

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 90%

Sevdiğin insanla birlikte gelecek hakkında planlar yapmak sana keyif verebilir bugün. Onunla daha çok zaman geçireceğini düşünmek kendini daha iyi hissetmeni sağlayabilir hatta. Bir arada zaman geçirmenin kıymetini daha fazla görebilirsin.

İş ortamınızda yada genel çevrenizde anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Biriktirdiğiniz işleriniz varsa bugün bunları halletmek için fırsatlar yakalayacaksınız. Yapacağınız işlerde başkalarının fikirlerini sorup çevrenizdeki kişilere danışabilirsiniz.

Maddi açıdan farklı şeyler planlamaya başlaman olası. Eğer bir masraf yapacaksan bunun için önden bazı hazırlıklar yapabilirsin. Kredi kartı harcamalarını düzenleyebilir, borçları kapatabilir ve yeni harcamalar için yer açabilirsin.

Bugün ne tükettiğine, ne kadar hareket ettiğine ve güneşin altında ne kadar kaldığına özen göstermen gerekebilir. Bu tür konularda dikkatli olduğun sürece çok daha iyi gelişmelerle karşılaşabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Seni yeni fırsatlarla karşılaştıracak insanlarla tanışabilirsin bugün. O yüzden de yeni ortamlara girmeye devam etmelisin. Tanıştığın insanlarla aranı iyi tutup iletişimi kesmemek sana hiç beklemediğin fırsatlar getirebilir. Sosyalleşmen gerekecek bugün.

14 Ağustos 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları bugün özgürce hareket etme isteğinizin aksine sizi gerçeğe bağlayan bir ağırlıkla güne başlayacaksınız. Kendinize ve başkalarına duyguların daha ağırlıklı olduğunu kanıtlamak isterken yanlış adımlar atmamaya özen gösterin. Hayatınızdaki dengeyi bularak hedeflerinize ulaşmak için kocaman bir adım atın.

14 Ağustos 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Başak burcuysan ilişkine 3. şahısların müdahaleleri sorunların temelini oluşturuyor. Sevgilinin yakın arkadaşları ile tartışma yaşayabilirsin. Bugün ilişkinde karşılıklı bir güvensizlik ya da sorgulama söz konusu olabilir. Gözlerden uzak bir pazar günü geçirmek istesen de maalesef bu mümkün olmayabilir.

14 Ağustos 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile içinde konuşulan bazı konular karşısında dürtüsel hareket etmemelisiniz. Duyduklarınızın doğruluğundan emin olmayı tercih edin ve diğer aile üyelerini de bu yöne çevirin. Abartılı ve sonunu düşünmeden ortaya koyduğunuz tavırlar ilişkilerinizi zedeleyebilir, duygularınızı kontrol etmelisiniz.

14 Ağustos 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuza ilerlerken şahsi konulara ve ailevi işlere daha hassas yaklaşabilirsiniz. Mizacınız daha dalgalı ve değişken de olabilir.

14 Ağustos 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizde başarılı olmak için daha tecrübeli kişiler ile görüşmeye isteklisiniz. Gününüzü öğrenimle geçirmeyi tercih edebilirsiniz.

14 Ağustos 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnançlarınızda büyük bir tutkuyla bağlısınız. Doğru ve yanlışın ne olduğunu açıkça ayırt edebiliyorsunuz ve fikirlerinizi diğer insanlarla paylaşmaktan çekinmiyorsunuz. Bugün kendinizi daha cesur bir biçimde ifade edebilirsiniz. Sesinizi yükseltip insanlara, olaylara başka bir yönden de bakılabileceğini göstermek isteyebilirsiniz.

14 Ağustos 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sır tutmak bugün çok önemli olabilir. Muhtemelen onu ele verecek hiçbir şey söylemeyecek olsanız da, sadece bilmenin bile sizi nasıl etkileyeceğini dikkatlice düşünmemiş olabilirsiniz. Kendinizi birkaç kişi arasında kalmış hissediyorsanız, taraf seçmektense oyundan çekilmek daha mantıklı olabilir. Size kırgın olan birilerinden, bazı ilk adımlar alabilir ve bunun devamını getirebilirsiniz.

14 Ağustos 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sınırlarınızı belirlemek için kendinizi zorlamanız gereken bir hafta yaşıyorsunuz. Dostlukların pekişeceği ve sizi olumlu yönlendirecek enerjiler alacağınız bir dönemdesiniz. Farklı yapınızı her konuya yansıtacaksınız.

14 Ağustos 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizdeki insanları motive edebilirsiniz. Ama kendi ihtiyaçlarınızı da göz ardı etmeyin, çünkü hedefleriniz bugün her zamankinden daha belirgin bir şekilde ortaya çıkacak. Enerjiniz bulaşıcı ve başkalarının da dikkatini çekeceksiniz. Fikirlerinizi coşkuyla kutlayıp eğlenmemeniz için hiçbir sebep yok. Ama bunu alışkanlık haline getirmeyin. Şu anda kendinizi formda hissetseniz de, hayatın zevklerine fazla kapılırsanız sağlığınız zarar görebilir.

14 Ağustos 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; partner, ortak ya da yakın arkadaşınızla zaman geçirebilir beraber seyahat, eğitim, yurt dışı konularıyla ilgilenebilirsiniz. Ayrıca sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Ciddi sorunlar yaşanabilir.

14 Ağustos 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Para kazanma konusunda kişisel çabalarınızın önemi çok büyük. Ani gelişen şartlara karşı fırsatçı davranmaktan hoşlanmıyorsunuz. Bazı arkadaşlarınızın getireceği teklifleri düşünmeden kabul etmemelisiniz. Güvene ihtiyacınız var.

14 Ağustos 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 47' 03" R
Ay
Koç
29° 11' 07" R
Merkür
Koç
20° 49' 51"
Venüs
Boğa
09° 04' 37"
Mars
Koç
04° 46' 17"
Jüpiter
Boğa
25° 29' 35"
Satürn
Balık
17° 07' 46"
Uranüs
Boğa
22° 43' 27"
Neptün
Balık
29° 05' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
21° 01' 22"
Lilith
Başak
24° 03' 54"
True Node
Koç
15° 24' 11"
Son Güncelleme : 06/05/2024 23:22

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>