Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
İletişimin Kuvvetleniyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ağustos 2022, Salı

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün aşkta jestler konuşabilir. Senin sevdiğin kişiye yapacağın jestler, ondan sana gelen incelikler... Aşkı daha da keyifli bir boyuta taşımanız mümkün olacak. Güzel gelişmelere hazır olmalısın.

Önemli sorumluluklarınız var. Ama siz bu sorumlulukların hepsinin altından kalkıyorsunuz. İş yaşantınızda başarılı, sevilen birisiniz. Yakında sizi biraz sevindirecek bir gelişme olabilir.

İşin konusunda fikir alacağın insanları iyi seçmen gerekebilir bugün. Bilgisine güvendiğin insanlardan yardım ya da fikir istemek senin için iyi olabilir. Yapıcı eleştirilerden kaçınmaman gerekecek.

Bugün bol bol sıvı tüketmen genel olarak sana daha iyi gelebilir. Vücudunun daha fazla suya ihtiyacı olabilir. Sıcak havalarda özellikle bu konulara dikkat etmen gerekebilir. O yüzden bol bol su içmen gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrende olan bitenler sayesinde senin için çok yararlı olacak bir enerji toplayabilirsin bugün. Bu enerji sayesinde hayatına daha fazla hareket katmak mümkün olabilir hatta. Karşına çıkacak fırsatların sayısı artabilir ve birçok şeyle daha iyi bir tonda başa çıkabilirsin.

16 Ağustos 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yöneticiniz Merkür, bugün Uranüs gezegenindeki değişikliklerle güzel bir şekilde bağlantılıdır, bu nedenle hayatınıza getirmek istediğiniz bir şey varsa, şimdi harekete geçme zamanıdır. Önümüzdeki 24 saat içinde harika şeyler olacak ve sizin de başınıza gelebilirler.

16 Ağustos 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam koşulların değişirken çabuk adapte olma özelliğin çevrenin dikkatini çekebilir. Zihnini yeniliklere ve gelişmeler açık hale getireceksin. Normalden farklı bir gündeme sahip olman, birçok açıdan sana yenilik kazandıracak. Çevrendeki kişilerle iletişimini kuvvetlendirmek isteyebilirsin. İlişkisi yeni bitmiş bir Başak burcuysan eski ilişkine duyduğun özlem artabilir.

16 Ağustos 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkinizle ilgili önemli konular gündeme gelebilir. Bir karar almak isteyebilir ve buna göre davranışlarınızı, planlarınızı şekillendirebilirsiniz. Tatil planlarınızı netleştirmek için ideal bir gün olabilir. Hak edilmiş keyifli birkaç gün için ekonomik açıdan kendinizi hazırlamalısınız.

16 Ağustos 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İçinde yer aldığınız ortak çalışmaların hızlanabileceği bir gündesiniz. Olumlu sonuçların yolda olduğu bu günlerde arkadaşlık ilişkileri ön plana çıkabilir. Farklı ve heyecanlı gündemlerle ilgilenmek, başkalarına destek olacağınız yapılanmalara gitmek için heveslisiniz. Çocuklarınızla ilgili konularda biraz esnek olmak, kural getiren yanlarınızı bir kenara atmakta fayda var.

16 Ağustos 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kilolu olan Başak’lar sağlıklı beslenme ve kilo verme düzenine adapte olabilirler. Keyiflerini yerine getirecek gelişmeler de hali hazırda bekliyor olacaktır.

16 Ağustos 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatta, olaylar ve ilişkiler hakkında etraflıca düşündüğümüz, şu an yaşamakta olduğunuz gibi dönemler vardır. Yakınlarınızdan birinin aylar önce sergilediği sizi inciten bir davranışı bugün neredeyse önemsiz. Bu hal, hayatınızın hemen hemen her alanında geçerli. Bir şeyli daha felsefi bir açıdan mı değerlendirmeye başladınız? Hayatta gerçekten neyin önemli olduğunu kavradınız: kiminle ya da ne biçimde olduğu fark etmeksizin nereye gittiğinizi bilmek...

16 Ağustos 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yapılacaklar listenizden daha fazlası olduğu endişesi sizi rahatsız edebilir. Kalbinizin bazı işlerde pek de heyecanlı atmadığını hayal kırıklığına uğratabilir. Mola vermek muhtemelen en iyi seçeneğinizdir. Şu an için üretkenlik hedeflemeden ilerlemek hazır olduğunuzda sorumluluklarınıza geri dönmenize yardımcı olabilir.

16 Ağustos 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sosyal aktivitelerde, bireylerin davranışlarını analizci bir gözle izlemeniz nedeniyle, onları daha iyi anlayacak, çelişkili bir izlenim edineceksiniz. Bu tür bir ruh durumu şansın yanında problemleri de beraberinde getirebilir.

16 Ağustos 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem fiziksel enerjiniz hem ruhsal kavrayışınız yüksek seviyelerde. Bu dönemde akıllıca kararlar alabilme kabiliyetinizden faydalanarak planlarınızı gerçekleştirmeye çalışın. Dikkat, işi tembelliğe vurursanız pek fazla sonuç elde edemeyeceksiniz. Bu dönemde karşılaştığınız her duruma uygun davranma kabiliyetiniz de var, yararlanın!

16 Ağustos 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün maddi kaynaklar, finansal durumunuzla ilgili önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz özellikle de otoriteden destek alabilirsiniz. Aşk, hobi, tatil, borsa gibi konulardan dolayı ise çok para harcayabilirsiniz. Manevi gelişmeler konusunda da bugün oldukça güzel bir gün.

16 Ağustos 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşinizle ilgili yeni olayları takip etmeli ve kararlarınızı daha sonra vermelisiniz. Duygusal konularda güzel bir ilişkiyi götürmek için her türlü donanıma sahip olduğunuz halde, huzursuzsunuz. Gereksiz hırslara yenik düşmemelisiniz.

16 Ağustos 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 58' 48" R
Ay
Koç
01° 49' 29"
Merkür
Koç
19° 25' 53"
Venüs
Boğa
06° 46' 60"
Mars
Koç
03° 20' 25"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 21"
Satürn
Balık
16° 58' 38"
Uranüs
Boğa
22° 37' 00"
Neptün
Balık
29° 02' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 15"
Lilith
Başak
23° 51' 30"
True Node
Koç
15° 24' 18"
Son Güncelleme : 05/05/2024 02:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>