Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
İlerleme Kaydediyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ağustos 2022, Perşembe

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Sevdiğin insanın zor anında yanında olması seni çok memnun edebilir bugün. Ona minnettar olup bunu belli etmek isteyebilirsin hatta. Birlikte zaman geçireceğiniz etkinlikler planlamak bu konuda birbirinize verdiğiniz değeri görmenizi kolaylaştırabilir.

Katılabileceğiniz ortak çalışmalarda yeni kimselerle tanışabileceğiniz bir gündesiniz. Yaratıcı fikirlerinizle projelere destek verebilirsiniz. İlişkilerinizde başarılı adımlar atacaksınız.

İşlerini yavaşlatacak bir engelle karşılaşabilirsin bugün. Ancak arkadaşlarının yardımıyla bu durumun üstesinden gelmek mümkün olabilir. Bazı şeyleri tek başına çözmeye çalışmaktansa destek almak daha iyi olabilir.

Dikkat dağınıklığına yenik düşmemek için tedbir almakta yarar var bugün. Meditasyon sayesinde işlerine odaklanman daha kolay olabilir. Zihnini boşaltmak ve negatif enerjilerden uzak durmak sana çok daha iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlarla bir arada olmayı sevsen de ama bugün yalnız kalmak isteyebilirsin. Kendi işinle uğraşmak senin için daha iyi olabilir. Başkalarının seni yönlendirmesi yerine istediklerin için tek başına uğraşmak sana iyi gelecek.

18 Ağustos 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bazen, belirli bir kişinin söylediği her kelime, sizi yanlış şekilde övmek için tasarlanmış gibi görünüyor. Ama bu doğru mu yoksa sadece değerli misiniz? Söyledikleri ya da yaptıkları hiçbir şeyin size zarar vermeyeceğini ve mucizevi bir şekilde zarar vermeyeceğini varsayın.

18 Ağustos 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Oldukça hırslı olduğun bir gündesin. Bu hırs ile çevrene de ilham kaynağı olacaksın. Ama fazla hırsa kapılmamaya dikkat etmelisin. Eğer sanatla ilgilenen biri isen kafa açıcı fikirler sayesinde, ilerleme kaydedebilirsin. Yeteneğin olmadığını düşündüğün yeni bir alanda etkili bir rol alabilir ve kendini geliştirebilirsin. Bugün özellikle yurtdışı bağlantılı konularda gelişmeler oluşabilir.

18 Ağustos 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski ilişkileriniz ya da dostlarınızla ilgili bazı haberler alabilirsiniz. Günlük yaşantınızda artık yeri olmayan konular karşısında yeni bir tutum belirliyorsunuz. Bunu kendinize borçlu olduğunuzu bilmek, motivasyonunuzun yönünü değiştirecektir.

18 Ağustos 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca kendi kendinizle baş başa kalmanın daha yararlı olabileceği bir gündesiniz. Dinlenmek ve kendinizi dinlemek size çok iyi gelebilir. Bugün kafa karıştıran işlere odaklanmak yerine zihninizi yormaktan kaçınmanızda fayda var. Geçmişle ilgili detaylar üzerine odaklanıp, kendinizi üzmekten ve suçlamaktan uzak durmalısınız. Şimdiye odaklanın.

18 Ağustos 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi tanıyarak ruhsal düzlemde ilerlemelisiniz. Bunun dışında istikrar gerektiren işleri yapmanız için de oldukça uygun bir gün.

18 Ağustos 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gezegenlerin bugünkü enerjisi herkesin duygularını her zamankinden fazla tetikleyecek, dolayısıyla evden çıkmadan önce zırhınızı kuşanmayı ihmal etmeyin. Otoyollarda kornaya basıp küfreden sürücülere rastlayacaksınız ve gideceğiniz yere vardığınızda arkadaşlarınızın aklı yerinde olmayacak. Başkalarının çatışmalarından uzak kalmaya çalışın ve gereksiz duygusal yükselişlerden kaçınabilmek için kendi yüzleşmelerinizi de başka bir güne saklayın.

18 Ağustos 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tartışmalı bir konuda inançlarınızı ifade etmek bugün sizin için zorlayıcı olabilir. Bununla birlikte, aklınızdaki her şeyi açığa çıkarmak için tam bir özgürlükle mi yoksa sizin için önemli biriyle yakınlık kurmakla mı daha çok ilgilendiğinize karar vermeniz gerekebilir. Yakın ilişkiler temel düzeyde dürüstlük gerektirse de, her bir kişinin hassasiyetlerinin de denklemin önemli bir parçası olduğunu kabul edecek kadar gerçekçi olmalısınız. Bağlantı istiyorsanız, iletişiminizde bir denge bulmanız gerekir.

18 Ağustos 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geçmişte yaşadığınız bir ilişkinin tekrar gündeme gelmesi söz konusu. Önceki zamanlarda verdiğiniz kararları uygulama olanağı bulacaksınız. Arkadaşlarınızla aranızda bazı sorunlar çıkabilir. Olumsuz olayları çözümleneceksiniz.

18 Ağustos 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İster yeni ister eski olsun, her türlü kişisel ilişki için umut vadeden bir dönemdesiniz. Çevrenizdeki kişilerle görüşmelerinizin, kendi fikirlerinizi zenginleştirdiğini ve esin kaynağı olduğunu göreceksiniz. Yine de, sadece bu bağlantılarınızın size faydalarını düşünmekle kalmayıp, duygusal düzeyde de ilişki kurun. Aksi takdirde bu bağlantıların faydası da, uyumu da fazla uzun sürmeyecek.

18 Ağustos 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konuları hayatınızda ön plana çıkabilir. Sağlık problemleri bazı şanslarınızı tepmenizi sebep olabilir. Ayrıca otoriteyle bugün anlaşamayabilirsiniz. Bugün yeni bir sözleşme imzalayabilir, yeni bir eğitime başlayabilir, ani yurt dışı seyahati gerçekleştirebilirsiniz.

18 Ağustos 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İnatçı tavırlarınız yüzünden zaman kaybetmeniz mümkün. Duygularınızda bir hareketlilik söz konusu. Bulunduğunuz ortamlarda değişik fikirleriyle ilginizi çekecek kişilerle karşılaşabilirsiniz. Bugün, detaylar üzerinde dikkatli olmalısınız.

18 Ağustos 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 49' 42" R
Ay
Yay
06° 37' 03"
Merkür
Koç
16° 01' 37"
Venüs
Koç
26° 26' 20"
Mars
Balık
26° 52' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 05' 46"
Satürn
Balık
16° 14' 31"
Uranüs
Boğa
22° 08' 13"
Neptün
Balık
28° 47' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 26' 54"
Lilith
Başak
22° 55' 38"
True Node
Koç
15° 31' 46"
Son Güncelleme : 26/04/2024 17:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>