Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kararlarında Israrcısın Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ağustos 2022, Cumartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Yeni tanışacağın bir insanla daha çok zaman geçirmek için farklı girişimlerin olabilir. Zaman geçtikçe kendini onun yanında rahat ve huzurlu hissedeceksin. Bu durumu korumak için elinden geleni yapmaya devam etmelisin.

Yeni arayışlar için, iyi bir zamanlama değil, tedbiri elden bırakmayın. Uzun zamandır çelişki yaşadığınızarkadaşınız, sizin bütün iyi niyetli yaklaşımlarınıza kapalı görünüyor. Bununla ilgili üçüncü kişilerden destek isteyebilirsiniz.

İş hakkında farklı sorumluluklar alman gerekebilir. Yapılması gereken için adım atmaktan, öne çıkmaktan çekinmemelisin. Cesaretinin ödülünü yakın zamanda alıp daha rahat zamanlara geçiş yapman mümkün.

Gün içinde mümkün olduğunca yorulmaktan kaçınmalısın. Enerjini korumak günü daha verimli geçirmene yardımcı olabilir. İmkan oldukça yürüyüş yapıp kafa dağıtmak kendini daha iyi hissetmene yardımcı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki insanlarla tartışmalara girmekten kaçınmalısın. Sana bir şey kazandırmayacak tartışmalara girmek seni yormaktan başka bir şeye yaramayacak. Enerjini koruyup üretken olmaya çalışmak senin için daha yararlı olabilir.

20 Ağustos 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Dünyada yükselmek, hatta belki de ünlü olmak istiyorsanız, şimdi hamlenizi yapmanın tam zamanı. İsteseniz bile gölgelerde saklanamayacaksınız. Evrenin çok sayıda ve çeşitli yeteneklerinizden yararlanma planları var.

20 Ağustos 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan eski sevgilin sana haber gönderebilir. Onunla ilgili kapanmamış konular olduğunu sende biliyorsun. Özellikle kafasının dikine giden bir karakter değilsin. Ama bir şeye ilk bakışta karar vermişsen, onu gerçekleştirene kadar vazgeçmiyorsun. İletişim ile ilgili konular bugün oldukça gündeminde.

20 Ağustos 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkiler konusunda beklentileriniz olabilir ancak bunları ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Saklanmak ya da farklı şekillerde dışa vurmak yerine açıkça konuşmayı denemelisiniz. Gizlenen hiçbir şeyin size faydasının olmayacağını bilin ve ona göre hareket edin. Hisleriniz size yolu gösterecektir.

20 Ağustos 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hesapta olmayan durumlara dikkat etmek gerekiyor. Düşünmeden, olayları yeteri kadar incelemeden harekete geçmemelisiniz.

20 Ağustos 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizde ve sosyal hayatınızda organizasyonu kuran sizler bugünlerde teşrif eden olacaksınız. Bu durum yüklerinizi atmanıza vesile olabilir.

20 Ağustos 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev ve aile yaşamınızla ilgili sıkıntı ve endişeler bugün odaklanmanıza engel olabilir. Aile üyelerinden birisiyle bir tartışma yaşamış olabilirsiniz ve bu durum kafanızı kurcalıyor olabilir. Bununla baş etmenizin en iyi yolu uzaklaşmak ve sakinleşmek için kendinize ve diğer herkese biraz zaman vermek olacak. Daha sonra eve döndüğünüzde fırtınanın tamamen dindiğini görmeniz muhtemel.

20 Ağustos 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günün gezegensel dizilişi ile yaratıcılığınız zirvede olacak, bu yüzden yeni ve sıra dışı şeyleri denemek sadece kolay olmayacak, aynı zamanda çok zevk de alacaksınız. Eski bir probleme veya yaratıcı bir çözüme ihtiyaç duyan yeni bir probleme benzersiz bir yaklaşım keşfedebilirsiniz. Bunlar bugün siz neredeyse hiç çaba sarf etmeden gerçekleşecek. Sınırlarınızı keşfetmenize izin verin. Yaratıcılığınızın sınırları olmadığını keşfedebilirsiniz.

20 Ağustos 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yakın dostlarınızın sizden bekledikleri desteği onlardan esirgememeli ve aranızdaki bağları daha da güçlendirmelisiniz. Uzun süredir görmediğiniz arkadaşlarınızla birlikte olabileceksiniz. Takdir ediliyorsunuz.

20 Ağustos 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aile bağlarını güçlendirecek bir tavır içinde olacaksınız. Aileniz bu tavrınızı memnuniyetle kabul edecek ve planlarınızı sağlam bir şekilde destekleyecek. İlişkilerinizin pekişmesi aşk hayatınıza da yansıyor. Sevdiğiniz kişiyle çok daha yakınlaşabilirsiniz! Bu durumdan uzun ve kalıcı bir ilişki doğabilir.

20 Ağustos 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün kariyer vehayatınızla ilgilenebilirsiniz. Bazı kararsızlıklar ve anlaşmazlıklar yaşanabilir.

20 Ağustos 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün dostlarınızla bir arada olacaksınız. Bazılarınız uçarı davranacak ve çapkınlık yapmak isteyecek. Cazibeniz sayesinde ilginç ve hoş kişiler yaşamınıza girebilir. Karşı cinsin ilgisini çekeceğiniz bir gün. Zevklere aşırı düşkünlük ortaya çıkacaktır.

20 Ağustos 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 40' 01" R
Ay
Yay
04° 30' 41"
Merkür
Koç
16° 00' 50"
Venüs
Koç
26° 14' 04"
Mars
Balık
26° 44' 27"
Jüpiter
Boğa
23° 03' 28"
Satürn
Balık
16° 13' 36"
Uranüs
Boğa
22° 07' 39"
Neptün
Balık
28° 47' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
20° 26' 20"
Lilith
Başak
22° 54' 31"
True Node
Koç
15° 32' 18"
Son Güncelleme : 26/04/2024 13:11

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>