Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Titizliği Elden Bırakmıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ağustos 2022, Cuma

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 100%

Hoşlandığın kişi ile iletişimi artırmak isteyebilirsin. Ama bu kişiye kendini beğendirmek için hiç olmadık hallere girmemelisin. Sevmediğin müzikleri seviyormuş gibi yapmak, izlemediğin filmleri izlemiş gibi anlatmak ters tepebilir, aman dikkat!

Kendinizi çok yönlü geliştirme çabalarınız ilgiyle izleniyor, çok yakında bu konuda desteklenebilirsiniz. Sinirleriniz sağlam. Toparlayıp düzeltme beceriniz, size karamsarlık yaşatmıyor.

Parasal konularda bir şeyler tam istediğin gibi gitmese de elindekilerin kıymetini bilmen gerekecek. Var olan şartlara göre yeni kararlar alman daha iyi olabilir. Hayallere göre değil, elindekilere göre hareket etmelisin.

Kan dolaşımını artırmak günün önceliği olabilir. Hareketsiz bir gün geçirmemeye özen gösterebilirsin. Hızlı adımlarla yürüyüşler yapmak, nefes egzersizleri yapmak ve esneme hareketlerine odaklanmak daha iyi olabilir. Bugün hareketsiz kalmamaya çalışman senin için en iyisi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içini rahatlatan bazı haberler alabilirsin. Bu güzel haberler güne de pozitif yaklaşmanı sağlayabilir. Sevdiğin insanlarla keyifli haberleri kutlayabilmen gerekecek. Güzel şeylerin kıymetini bilmelisin bugün.

19 Ağustos 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ve hafta sonu kendinizi normalden daha fazla zorlamak isteyebilirsiniz, ancak bu gerçekten gerekli değil. 23'ünde, Güneş burcunuzda hareket edene kadar bekleyin ve en çok arzu ettiğiniz şeyi neredeyse hiç çaba harcamadan elde edeceksiniz.

19 Ağustos 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi adına işinde daha fazla titizleneceğin bir süreci başlatabilirsin. Zihinsel ve fiziksel olarak kendini hazır hissediyorsun. Bugün beklenmedik şekilde farklı gündem maddeleriyle ön plana çıkıyorsun. Yolunda gittiğin işlerde bir anda sorunlar öne çıkabilir. Geçmişten gelen bu tarz sorunlar, bu günlerde karşına sıklıkla çıkabilir. Kendini zorlamayı ya da ağır sporlar yapmayı tercih etmemelisin.

19 Ağustos 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorumluluklarınıza odaklanmalısınız. Bugüne dek verdiğiniz çabaların sonuçları belirgin hale gelebilir. Bu yönde efor sarf etmek size isteklerinizi daha hızlı ve kalıcı şekilde verebilir. Sağlık kontrolleri ve bedeninizin ihtiyaçları konusunu önemsemelisiniz.

19 Ağustos 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonuna yaklaşırken, içe dönük ruh haliniz devam ediyor. Bir iç muhasebe yapabilir, yalnız kalıp kafanızdaki sorulara cevap aramak isteyebilirsiniz. Ön plana çıkmayı arzu etmediğiniz, arka planda kalıp detaylarla uğraşmaktan memnun olacağınız bir gündesiniz. Ancak detaylara gömülüp kalmak yerine yeteneklerinizi kullanabileceğiniz işlere yönelmek bugün sizin için çok daha faydalı olabilir.

19 Ağustos 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkilerinizde öğrenmek adına en zorlayıcı yolu denemek, sizi güçlendirebilir. Tutumunuzu bu yönde kullanarak sevdiklerinizin taktirini kazanabilirsiniz.

19 Ağustos 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün alışılmadık ve modern sanat üslupları her zamankinden daha çok ilginizi çekebilir. Yerel ressam ve heykeltıraşların sergileri dikkatinizi çekmiş ya da alternatif müzik zevkiniz gelişmekte olabilir. Özel efektlerin bol kullanıldığı filmler sizi cezbedebilir ve oturup tüm bunları nasıl da yapmışlar diye düşünebilirsiniz! Eğer bu kadar meraklıysanız, bugün bu alanlardan herhangi biriyle ilgili bilgi edinmeye başlamanın tam zamanı!

19 Ağustos 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanları mutlu etmenin en iyi yolu, sahip oldukları her acil maddi ihtiyaçla kişisel olarak ilgilenmeye çalışmak değildir. Yapılacaklar listeniz acil görünebilir, ancak tüm bunları kimin için yaptığınızı hatırlamanız daha iyi olabilir. Sevdiklerinizin muhtemelen kendilerine düşündüğünüzden daha fazla yeterli olduğunu kendinize hatırlatın.

19 Ağustos 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eski hatalarınızın, sizi rahatsız etmesini engellemek elinizde. Riskler konusunda temkinli davranmalı ve öfkenizi kontrol etmelisiniz. Yeteneklerinizi baskı altında tutmadan, gereken hamleleri akıllıca yapmalısınız.

19 Ağustos 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde idari becerilerinizi konuşturmanız gerekecek. İş arkadaşlarınızdan alacağınız fikirleri birleştirerek başarıyı yakalayabilirsiniz. Bunun özgüveniniz üzerinde de olumlu bir etkisi olacak. Arkadaşlarınız ayrıca, farklı kişilikleri bir araya getirebildiğinizden sizin yanınızda kendilerini rahat hissedecekler. Kendinizi formda hissettiğiniz için şimdi başkalarının sağlığıyla ilgilenmeye başlayacaksınız. Ama unutmayın; sizin de sağlıksız alışkanlıklarınız var ve onların da üzerinde çalışmanız gerekecek.

19 Ağustos 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Uplifers önerisi: Arkadaş sohbetlerinde, özellikle de içki sofrasında ülkeyi ya da dünyayı kurtarmak geleneklerimiz arasında… Bir de “kendini kurtaranlar” var, harikafikirleriyle ortalığı yıkıp geçirecek, dünyaya bir şeyler katacak ama en önemlisi, kendisi tez zamanda köşeyi dönecek olanlar… Oysa zeka her zaman zekice fikirler üretileceğini garanti etmiyor. Hatta bazı durumlarda insanın ve yatırımının ayağına dolanabiliyor bile. “Fazla zeka, her tür yatırımda ayağınıza dolanabilir”

19 Ağustos 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Güneş burcunuza geçiyor. Bugünden itibaren, isteklerinizde belirgin bir artış söz konusu olacak. Yaşam enerjinizi yoğun olduğu bir gün. Duygularınızı özgürce kullanmaktan yanasınız. Düşüncelerinizin doğruluğunu tartışmak istemiyorsunuz.

19 Ağustos 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 23' 20" R
Ay
Yay
13° 58' 45"
Merkür
Koç
16° 05' 26"
Venüs
Koç
27° 08' 58"
Mars
Balık
27° 18' 51"
Jüpiter
Boğa
23° 13' 48"
Satürn
Balık
16° 17' 41"
Uranüs
Boğa
22° 10' 10"
Neptün
Balık
28° 48' 42"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
20° 28' 53"
Lilith
Başak
22° 59' 28"
True Node
Koç
15° 29' 50"
Son Güncelleme : 27/04/2024 07:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>