Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Alışkanlıklarını Değiştiriyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ağustos 2022, Çarşamba

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk mevzularında arkadaşlarının dediklerini dinleyebilirsin. Yaşadığın sorunu bir arkadaşın daha önce deneyimlemiş olabilir. O sorunu çözmek konusunda daha iyi yardımcı olabilir. Umutsuzluğa kapılmak yerine çözüm aramaya devam etmelisin.

Busizi yeniledi. Bunun farkında mısınız ? Bir sürü konuda ufkunuz genişledi. Harika insanlar tanıdınız. Mesleki ve sosyal açıdan bir define sandığı açmış gibisiniz. Bu ortamdan yararlanmayı bilmelisiniz.

İş konusunda daha çok sorumluluk alman gerekebilir. Karşılaşılacak engelleri aşmak için çözüm önermeye devam etmelisin. Bugün göstereceğin performans kariyerin için önemli olacak.

Günün büyük kısmını masa başında geçirebilirsin. Kısa yürüyüşler için fırsat yaratmak sana iyi gelecek. Açık havada daha çok zaman geçirmek kendine olan güveni tazelemek konusunda sana yardımcın olacak. Dikkatini toplamak için daha yararlı bulacaksın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlarla daha yapıcı iletişimler kurmak sana bağlı olacak. Eğer sen açık ve net iletişimlere kendini açarsan o zaman bir şeyler yoluna girebilir. Alınmaca gücenmece yapmaman gerekecek...

24 Ağustos 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Önümüzdeki 24 saat boyunca öfkenizi kontrol altında tutun, çünkü öfkenizin bir an için bile ortaya çıkmasına izin verirseniz, bunun bir zincirleme etkisi olabilir ve siz farkına bile varmadan herkes birbirine bağırır! Mücadelenin üzerinde sakince yükselin.

24 Ağustos 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine yeni hedef ve alışkanlıklar belirliyorsun. Düzenli alışveriş yaptığın yerleri bile değiştirmeye karar verebilirsin. Bugün tartışmaya girmeden önce başkalarının konuşmasına izin vermen gerekir. Diğerlerinin sahip olmadığı ayrıntılara göz kulak oluyorsun. Bugün spor ya da benzeri bir aktivite için harcama yapabilirsin.

24 Ağustos 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önyargılarınızı bir kenara koymalısınız. Bugüne dek emek verdiğiniz konularda olumsuz bir sürprizle karşılaşmamak sizin elinizde olabilir. Üzerinize düşeni yapmakla mükellef olduğunuzu unutmayın. Hayatı biraz da bu pencereden seyretmek yeni düşünceler edinmenizi sağlayabilir.

24 Ağustos 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni yapılanmaların hayata geçeceği şartlar gündeminizde yer kaplayabilir. Önemli organizasyonlar ve dernek çalışmaları içinde görevlerin öne çıkması ile harekete geçmeniz söz konusu olabilir. Sosyal olanakların dikkat çekeceği bu dönemde, beklentilerinizi ortaya koymanızda yarar var. İşten beklenen maddi kazançlarda ise istikrarlı sonuçlar almakta zorlanabilirsiniz.

24 Ağustos 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sözleşmeler ve her türlü planlamada önceliğiniz işlerin kontrolünü sağlayabilmek olduğunda ilerleyen günlerde adınızdan söz ettireceksiniz.

24 Ağustos 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün, savaş baltalarını gömmek için harika bir gün. Şu an stresli hissedebilirsiniz çünkü biriyle aranızı düzeltmeniz gerekiyor. Sizi huzursuz eden bazı eski anlaşmazlıklar olabilir. İkinizin de mükemmel olmadığını kabul etmekte bir beis yok. Birbirinizi suçlamak yerine geleceğe odaklanmanın vakti geldi. Siz de uyumlu bir şekilde ilerlemek istemez misiniz?

24 Ağustos 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hayatınızda düzene neredeyse muhtaç bir hale gelebilirsiniz. Birilerini beklemektense kollar sıvamanın vakti gelmedi mi? Belki de bugün bunu iyi yaptığınız için gerçekten takdir alacaksınız. Sadece başkalarının katkılarını kabul ettiğinizden ve takdir ettiğinizden emin olun. Bir kere başarı hissini yakaladıktan sonra devamının peşinden koşmak hiç de zor olmayacak!

24 Ağustos 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi sorunların gündemi kapsamasıyla düşünceleriniz allak bullak olabilir. Beklenmeyen harcamalar karşısında sinirlenmeyin. Parayla ilgili konuları erteleyin. Çözüm bekleyen ödemeleriniz için gerekli şartları oluşturun.

24 Ağustos 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şimdi eski ve yerleşik yöntemlerinizi değiştirebilirseniz, ilerleme kaydedebilirsiniz. Bu kariyerinizde başarılı olmanıza yardımcı olacak. Ayrıca yeni yaklaşımlara açık olan meslektaşlarınızdan beklenmedik bir destek de görebilirsiniz. Doğal davranırsanız, özel hayatınızda yepyeni ilişkiler için olasılıkların kapısını açabilirsiniz. Hem kendinizi hem çevrenizdekileri şaşırtın! Bu durum sağlığınız için de geçerli. Yeni ve sıradışı bir spor deneyin.

24 Ağustos 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün sosyal çevrenizde duygularınızı ifade ederken manipülasyona uğrayabilirsiniz ya da sert duygusal tepkiler verebilirsiniz. Kariyer hayatınızda ise tartışma içinde kalabilirsiniz. Ayrıca çok çalışacağınız bir döneme giriyorsunuz. Saat 16:10’dan sonra; içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili fırsatlar yakalayabilirsiniz.

24 Ağustos 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Güvenli ve huzurlu bir yaşam hayali kuruyorsunuz. Sistemli düşünerek, kazançlarınıza yeni bir şekil verebilirsiniz. Elinizdeki olanakları arttırma yolunda göstereceğiniz çaba, etrafınızdan takdir görecek. Bugün, yeniolanakları konusunda görüşmeler yapabilirsiniz.

24 Ağustos 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 38' 46" R
Ay
Yay
04° 14' 19"
Merkür
Koç
16° 00' 44"
Venüs
Koç
26° 12' 28"
Mars
Balık
26° 43' 28"
Jüpiter
Boğa
23° 03' 10"
Satürn
Balık
16° 13' 29"
Uranüs
Boğa
22° 07' 35"
Neptün
Balık
28° 47' 16"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
20° 26' 15"
Lilith
Başak
22° 54' 23"
True Node
Koç
15° 32' 22"
Son Güncelleme : 26/04/2024 12:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>