Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
İmkanlarını Kullanıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ağustos 2022, Salı

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 60%

Sevdiğin insanın işleriyle meşgul olması seni üzmemeli. Onunla istediğin kadar görüşememek şimdi için zor olsa da ileride çokça vakit bulacaksın. Zor zamanlarını atlatması için ona desteğini belli etmen aranızdaki ilişkinin güçlenmesini sağlayacak.

Uzun zamandır yaşanan durgunluk giderek yerini hareketliliğe bırakıyor. Bu da sizin motivasyonunuzu arttıracak. Önümüzdeki günlerde yoğun ama zevkli biryaşamınız olacak.

İş ortamında üzerinde daha fazla yük hissedebilirsin. Üstüne düşeni yapmaktan çekinmemek kariyerin için önemli olacak. Sorumluluktan kaçmayıp kendini göstermeye çalışmakta yarar var.

Enerjini korumaya özen göstermelisin. Gün içinde yorgun düşmemek için daha dikkatli olmalısın. Açık havada yürüyüş yapmak kendini yenilemek için güzel fırsatlar verecek. Nefes egzersizlerini ihmal etmemelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün içinde rahat hareket etmeye özen göstermen gerekebilir. Zamanı etkili ve verimli kullanmaya çalışmak senin için önemli olacak zira. Esnek kalmaya çalışmak birden fazla işi halletmek için sana fırsat tanıyacak bugün.

23 Ağustos 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güneş bugün burcunuza geçiyor ve yeni bir güneş yılı başlıyor. Şimdiye kadarki en iyisi yapmayı hedefleyin. Geçmişte olanları unutun, çünkü şimdi önemli olan tek bir şey var o da gelecek - ve gelecek bugün başlıyor.

23 Ağustos 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içerisinde karşına çıkacak aksaklıklar, işlerinin yavaşlamasına neden olabilir. Kontrolü elden bırakmak istemeyeceksin. Meslek hayatında yeni bir kariyer hedefi belirlemek için kendini hazır hissedeceksin. Yaşamın simgesi Güneş, burcunda konumlanıyor. Elindeki imkanları sonuna kadar kullanırken, verimli yanını ortaya koymaktan geri durmayacaksın.

23 Ağustos 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal ihtiyaçlarınız ve gelir durumunuzu değerlendirebilirsiniz. Bu konuda daha az sıkıntı yaşamak için bazı yatırım ve birikim planlarını devreye sokabilirsiniz. Ek gelir getirecek işlerinizde hızlı sonuçlanmalar, yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Hissettiğiniz baskı yerini özgüvene bırakıyor.

23 Ağustos 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İçinde yer aldığınız ortak çalışmaların hızlanabileceği bir gündesiniz. Olumlu sonuçların yolda olduğu bu günlerde arkadaşlık ilişkileri ön plana çıkabilir. Farklı ve heyecanlı gündemlerle ilgilenmek, başkalarına destek olacağınız yapılanmalara gitmek için heveslisiniz. Çocuklarınızla ilgili konularda biraz esnek olmak, kural getiren yanlarınızı bir kenara atmakta fayda var.

23 Ağustos 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişimin önemli olduğu bir gündesiniz ve yanlış anlaşılmalara dikkat etmelisiniz. Atışmalar ve istenmeyen durumlar gündeme gelebilir.

23 Ağustos 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Belki de her gün yaptığınız gibi bu sefer kendinize ket vurmamalı ve hayallerinizin sizi yönlendirmesine izin vermelisiniz. Herhangi bir seçim yapma gereğinin ortadan kalktığını hayal edebilirsiniz mesela. Ya da günlük işlerden başınızı kaldırıp kendinize bir tatil hediye edebilirsiniz. Bu kesinlikle çok iyi gelirdi. Ve kim bilir belki hayallerinizdeki şeylerin bazılarını mucizevi şekilde gerçeğe dönüştürürsünüz...

23 Ağustos 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Perde arkasında yaptığınız ittifaklar sizi şimdi hedeflerinize doğru itebilir. Etrafındakilerin başarılarınızı fark etmesi muhtemeldir. Bununla birlikte, gerektiği yerde takdir vermeye dikkat etmek, kararlı bir şekilde ilerlemek için bu fırsattan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olabilir. Çevrenizdekilerden bazıları kendi sebeplerinden dolayı mütevazı kalmayı tercih edebilirken, bağınızı güçlendirmek için onlara rahat oldukları alkış verin.

23 Ağustos 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sorumluluğunuzun artmasının, sizi olumsuz yönde etkilediğini zannediyorsunuz. Aslında bu, yaşam enerjinizi daha çok artıracak bir durum. İş konusunda, her türlü ayrıntıyı hesaplamak zorundasınız. Şartlarınızı gözden geçirmelisiniz.

23 Ağustos 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar etrafınızdakilerle özellikle iyi bir iletişim içinde olduğunuzdan ve planlarınızı ikna edici bir şekilde sunabildiğinizden, sizi heyecanla takip edecek kişileri kendinize çekeceksiniz. İnsanlara güvenmemeyi artık bir kenara bırakın ve uzatılan yardım elini kabul edin. Ayrıca başkalarının fikirlerine açık olmaya ve hatta bunları kendi fikirlerinize dahil etmeye çalışın. Bu sayede büyük hızla ilerleyebileceksiniz.

23 Ağustos 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla güzel zaman geçirebilirsiniz. Aşk, çocuk, hobi, tatil konularıyla ilgili kalıcı ve uzun vadeli kararlar alabilirsiniz.

23 Ağustos 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjinizin yüksek olduğu bir gün yaşayacaksınız. Sevdiğiniz kişiye yüklediğiniz duygusal gereksinme onu çok fazla etkileyecektir. Bugün, risk alma konusunda çekimser davranabilirsiniz. Sosyal yaşamınızda belirgin bir hareketlenme söz konusu olacak. Vitamin almalısınız.

23 Ağustos 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 13' 27" R
Ay
Başak
14° 26' 24"
Merkür
Koç
17° 19' 59"
Venüs
Koç
18° 04' 58"
Mars
Balık
21° 37' 36"
Jüpiter
Boğa
21° 32' 06"
Satürn
Balık
15° 35' 46"
Uranüs
Boğa
21° 45' 33"
Neptün
Balık
28° 34' 26"
Plüton
Kova
02° 03' 52"
Chiron
Koç
20° 03' 23"
Lilith
Başak
22° 10' 31"
True Node
Koç
15° 37' 11"
Son Güncelleme : 19/04/2024 22:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>