Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Değişiklik Yapıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ağustos 2022, Perşembe

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün hisler söz konusu olduğunda bir şeyler yolunda gitmeyebilir. Kendini iyi ifade etsen de karşı tarafın seni anlama gibi bir isteği olmayabilir mesela. O yüzden aşk konusunda büyük beklentilere girmemeye çalışmalısın.

Bir tür ortaklık içinde olduğunuz arkadaşınız, yeni fikirleriyle sizi düşündürecek. İş hayatınızda küçük bir taşınma var. Bugünlerde ön hazırlığına girişeceksiniz.

Bugün ne yaparsan yap kimseye yaranamayabilirsin. O yüzden sadece kendi işine odaklanmak ve kimseyle muhatap olmamak en iyisi. Parasal konularda da kendini dışa kapatabilirsin. Senden para isteyene "bende de yok" demek en iyisi.

Bugün olabildiğince az insan ile muhatap olarak günü geçirmenin sana iki faydası olabilir. Birincisi stresten uzak durmanı kolaylaştırabilir bu durum. İkincisi de virüs konusunda daha fazla korunmanı sağlayabilir. O yüzden bunu bir düşünmelisin...

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün herkesle hemfikir olmamalısın. Biraz şüpheci olman o kadar da sorun değil. Her söylenene inanmamak, herkesin doğru söylediğini düşünmemek sana farklı bakış açıları kazandırabilir. Dikkatli olmakta fayda var.

25 Ağustos 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Para size beklenmedik bir kaynaktan gelir. Yeni bir iş, refah arayışınızda bir dönüm noktası olabilir. Zihinsel stres geçmişte kalacak. Bir aile etkinliğinin moralinizi yükseltmesi muhtemeldir. Seyahat etme dürtüsü sizi daha iyi hale getirebilir, bu yüzden bir tatil planlayın.

25 Ağustos 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dış görünüşünde değişiklik yapma isteğinle beraber, estetik yaptırmaya ilgin artabilir. Bu alandaki hastaneleri araştıracaksın. Bugün sağlığına ekstra dikkat etmen gerekebilir. Bir süredir ihmal ettiğin bazı konular bugün koşturman gereken bir problem haline gelebilir. Planların konusunda yaşadığın aksaklıklar hemen yüzünün düşmesine neden olacak.

25 Ağustos 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yurtdışı işlemleri için başvurularda bulunabilirsiniz. Pasaport, vize, resmi dairelerdeki yazışmalar bugün vaktinizi alabilir. Basit bir belge gibi görünse de kendinizi geliştireceğiniz bir kapıyı araladığınızı unutmamalısınız. Fiziksel ve psikolojik sınırlarınızı değiştiriyorsunuz.

25 Ağustos 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca kendi kendinizle baş başa kalmanın daha yararlı olabileceği bir gündesiniz. Dinlenmek ve kendinizi dinlemek size çok iyi gelebilir. Bugün kafa karıştıran işlere odaklanmak yerine zihninizi yormaktan kaçınmanızda fayda var. Geçmişle ilgili detaylar üzerine odaklanıp, kendinizi üzmekten ve suçlamaktan uzak durmalısınız. Şimdiye odaklanın.

25 Ağustos 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde karşı cinsi büyüleyebilir ve gelen tekliflere şaşırabilirsiniz. Enerji ve motivasyonunuz dışarıdan görünür bir hal almaya başlayacak.

25 Ağustos 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınız veya tanıdıklarınızın hareketleri kafa karıştırıcı olabilir. Başkalarının sizin hakkınızda düşündüğü şeyler sizin için önemli bu yüzden dışarı çıkıp neler olup bittiğini sormaktan çekinebilirsiniz. Korkmayın. Tüm işaretlerin gösterdiği şey şu: İnsanların verdiği mesajları yanlış algılıyorsunuz ve onlar her şeyin yolunda olduğunu düşünüyor. Şu an bu konuda rahat hissetmiyorsanız, yarına kadar bekleyin. O zamana kadar her şey sizin için daha net olacak.

25 Ağustos 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hayatınızda düzene neredeyse muhtaç bir hale gelebilirsiniz. Birilerini beklemektense kollar sıvamanın vakti gelmedi mi? Belki de bugün bunu iyi yaptığınız için gerçekten takdir alacaksınız. Sadece başkalarının katkılarını kabul ettiğinizden ve takdir ettiğinizden emin olun. Bir kere başarı hissini yakaladıktan sonra devamının peşinden koşmak hiç de zor olmayacak!

25 Ağustos 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karşı cinsin güzel konuşmalarıyla sizi etkilemeye çalışması sonucunda geçici aşklar gündeme gelebilir. Bu konuda deneyimleriniz oldukça bol olacak. Maddi kaygılarınızın gündemde olacağı bir dönem içindesiniz. Dikkatli olun.

25 Ağustos 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kararlısınız ve nihayet uzun süredir içinizden arzu ettiğiniz şeyleri gerçekleştirebileceksiniz. Fikirlerinizi hayata geçirmek için gereken cesareti toplayabilirseniz başarı sizin olacak. Bu sayede uzun vadede hayatınızı daha olumlu şekillendirebileceksiniz. En yakınınızdaki kişiler size destek verecek, ama hedefinizden sapmayın ve kararlı olun.

25 Ağustos 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili fırsatlar yakalayabilirsiniz. Seyahat, eğitim konularında ani sorunlar gerçekleşebilir.

25 Ağustos 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, duygularınız oldukça karışık, değişik düşünceler içindesiniz ve ikilem yaşıyorsunuz. Düşündüğünüz olayların farklı bir şekilde yansıtılmasından dolayı rahatsızlık duyabilirsiniz. Fevri davranmak yerine beklemeyi tercih etmelisiniz.

25 Ağustos 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 55' 35" R
Ay
Başak
22° 55' 35"
Merkür
Koç
17° 01' 09"
Venüs
Koç
18° 58' 12"
Mars
Balık
22° 11' 02"
Jüpiter
Boğa
21° 41' 58"
Satürn
Balık
15° 39' 60"
Uranüs
Boğa
21° 47' 56"
Neptün
Balık
28° 35' 52"
Plüton
Kova
02° 04' 07"
Chiron
Koç
20° 05' 54"
Lilith
Başak
22° 15' 19"
True Node
Koç
15° 38' 06"
Son Güncelleme : 20/04/2024 15:46

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>