Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Tatil Planları Yapıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ağustos 2022, Pazar

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişinin sana jestler yapmasını isteyebilirsin. Bunu ona ifade etmen gerekebilir. Direkt olarak ağzınla söylemen gerekmez tabii ama bu konuda düşüncelerini belli edecek şeylere odaklanman ikiniz için de iyi olabilir.

Yeni arayışlar için, iyi bir zamanlama değil, tedbiri elden bırakmayın. Uzun zamandır çelişki yaşadığınızarkadaşınız, sizin bütün iyi niyetli yaklaşımlarınıza kapalı görünüyor. Bununla ilgili üçüncü kişilerden destek isteyebilirsiniz.

Maddi olaylara yaklaşımını gözden geçirmen gerekebilir. Zira kaygıyla alacağın kararlar seni ileride pişman edebilir. Eğer maddi konularda bir karar alınacaksa bunu endişe ile veya yokluk mantalitesiyle değil, geniş zamanda rahat düşünerek alman gerekecek.

Şeker tüketimini kontrol etmek ve hatta azaltmak bugün sana iyi bir enerji sağlayabilir. İhtiyacın olan enerjiyi şekerden almak yerine bitki çaylarından ve sudan alabilirsin. Bol bol sıvı tüketmek sana genel olarak iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiğin bir insanın beklenmedik davranışlar sergilemesi seni endişelendirebilir. Bu kişi gereğinden fazla sessizleşebilir, canını bir şeyin sıktığını daha farklı belli edebilir. En iyisi anlayışlı davranıp karşı tarafa empati yapmak olacak.

28 Ağustos 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları bugün sürekli iletişim halinde olduğunuz bir kişinin derin sessizliği sizleri şaşırtabilir. Yakın bir arkadaşınız ya da aile üyenizin sizden isteyeceği yardımla birlikte kendinizi bir anda kaos havasının ortasında bulabilirsiniz. Biraz dinlenmek ve derin bir nefes alabilmek için kendinize fırsat verin.

28 Ağustos 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yatırımlarını değerlendirmek için alternatif yollar aramak isteyebilirsin. Alanında uzman kişilerle görüşmek için internetten randevu ayarlayacaksın. Bugün eski defterler açılırken olumlu gelişmeler olacak. Çünkü kapanmayan her ne varsa bir çırpıda üzerini örteceksin. Tüm yoğunluğuna bir ara vermek için küçük tatil planları yapacaksın.

28 Ağustos 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yenigününe hazırlanırken pratikliğiniz en büyük yardımcınız olabilir. Hızlı hareketleriniz vebitirici tavırlarınız dikkatleri çekecektir. Kendinizi bazı konulardaki yeterliliğinizi sorgularken bulabilirsiniz. Doğru ve yapıcı bir özeleştiri bazı takıntıların önüne geçebilir.

28 Ağustos 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuza ilerlerken şahsi konulara ve ailevi işlere daha hassas yaklaşabilirsiniz. Mizacınız daha dalgalı ve değişken de olabilir.

28 Ağustos 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizin de kendinizin de ihtiyaçlarını karşılamak için çaba harcayacağınız bir gündesiniz. Öğleden sonranızı bir şeyler öğrenmeye harcayabilirsiniz...

28 Ağustos 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün tek yapmak istediğin şey konuşmak. Her şey hakkında bir fikrin var gibi duruyor ve bir kez başladın mı, durmak kolay olmayacak. Kendini frenlemek için elinden geleni yap ki çene çalmaya kendini kaptırıp sorumluluklarını aksatma. İyi haber şu ki, bu dönemde kendini diğerlerine açman ve ifade etmen olası.

28 Ağustos 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İçgüdüleriniz sevgi dolu, hayali ve barışçıl bir duruma doğru çekilebileceğinden, bugün her şeyi dengede tutmak zor olabilir. Bu pozisyona karşı çalışan sert, savaşan bir güç var. Ben merkezli ve cesur olan bu güçlü enerjiden sakının. Bildiğiniz şeylere bağlı kalın ve size tam olarak uymuyorsa, başkalarının seviyesine inmeyin.

28 Ağustos 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hislerinizde hiç yanılmıyorsunuz. Yeni işler için atağa kalkmalı ve arkadaşlarınızla gerekli iletişimi gündeme getirmelisiniz. Bugün kendinizi yeniden sınayacak ve tecrübelerinizi ortaya koyacak çalışmalara yöneleceksiniz.

28 Ağustos 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yavaş yavaş da olsa kesin bir şekilde, küçük sakin adanızdan sıkılmaya başlıyorsunuz. Hayata geçirilmeyi bekleyen yeni fikirleriniz ve planlarınız var. Bunları daha fazla ertelemeyin. Bavulunuzu toplayıp yeni dünyalara yelken açın. Fikirlerinizi etrafınızdakilerle paylaşırsanız, size destek verecek dinamik bir tayfanız da olacak.

28 Ağustos 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün kendinizi iyi hissediyorsunuz ve çevrenize karşı oldukça vericisiniz. Yani herkese kol kanat germek, yardım etmek isteyebilirsiniz. Sağlığınıza vehayatınızdaki otoritelere dikkat etmelisiniz. Sorunlar yaşanabilir.

28 Ağustos 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kalbiniz boşsa aşk hayatınızda olumlu gelişmeler sizi bekliyor. Bir partneriniz varsa onunla ileriye dönük yapacağınız konuşmalar ikinizin de moralini yükseltecek. Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin. Para biriktirme isteğiniz giderek ağır basmaya başladı, ileriye dönük planlar yapmak için karşınıza fırsatlar çıkacak. Kilonuzu muhafaza etmek için aşırılıktan kaçının.

28 Ağustos 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 21' 44" R
Ay
Yay
00° 33' 12"
Merkür
Koç
15° 59' 42"
Venüs
Koç
25° 50' 54"
Mars
Balık
26° 29' 56"
Jüpiter
Boğa
22° 59' 06"
Satürn
Balık
16° 11' 52"
Uranüs
Boğa
22° 06' 35"
Neptün
Balık
28° 46' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 36"
Chiron
Koç
20° 25' 15"
Lilith
Başak
22° 52' 26"
True Node
Koç
15° 33' 18"
Son Güncelleme : 26/04/2024 05:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>