Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Yarım Kalan Konuları Tamamlıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ağustos 2022, Cumartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşka kıskançlık karıştırmaman gerekecek bugün. Gereksiz yere hem kendi içini hem de karşındaki insanı sıkmaman gerekecek. Kıskançlığa yer bırakan kaygılı düşünceleri kendi başına, kendi içinde çözmen ve bunu karşı tarafa yansıtmaman gerekebilir.

İş sırasında tanınmaz biri haline gelebiliyorsunuz. Bunun kanıksanmış bir özeliğiniz olduğu şeklindeki yanılgınız, bazı kırıcılıkların sürekliliğine neden oluyor. Yetenekleriniz sizi hiçbir zaman çözümsüz bırakmıyor, ama biraz daha esnek olabilmelisiniz.

İnsanları doğru yönlendirmen boşa gitmeyecek bugün. İş konusunda ortak sorumluluklar söz konusu ise bugün nasıl davranacağını en iyi sen bilebilirsin. Çevrendeki insanlara iyi bir biçimdedağıtmak herkes tarafından takdir görebilir.

Cilt bakımına özen göstermen gereken bir gün olabilir bugün. Güneşin negatif etkilerini cildinde hissetmemek için güneş koruyucuları kullanabilirsin. Daha sağlıklı bir gün için bu tür detaylara özen göstermen gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güzel şeyler emek ister. Bugün bunu daha net görebilirsin. Bir şeylerin direkt olarak kucağına düşmesini beklememen en iyisi. Daha iyi şeyler görmek istiyorsan hayatında, bu konuda çok daha pozitif emekler vermen gerekebilir. Bu konuda kolları sıvayabilirsin.

27 Ağustos 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sizi çok endişelendiren bir şey aniden anlamsız görünecek ve neden sizi bu kadar ele geçirmesine izin verdiğinizi merak edeceksiniz. Özellikle para meseleleri, bugünden itibaren size çok daha az endişe verecek.

27 Ağustos 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkilerindeki iletişimini yönetmek isteyebilirsin. Sakinliği ile tanıdığın bir yakınını sinirli görmen, seni yanıltabilir. Ekonomik durumunun düzelmesi ve borçlarının azalması rahatlatacak. Bugün burcunda Yeniay meydana gelecek. Yeniay döngüsü yarım kalan konuları tamamlaman için sana destek olacak.

27 Ağustos 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşinizi geliştirmek, bulunduğunuz çevreye daha iyi hitap edebilmek adına bazı fikirler üretebilirsiniz. Görünürlüğünüze destek olacak eğitimlerle ilgilenebilirsiniz. İnsan ilişkilerini geliştirmenin faydasını, tanışacağınız insanlarda bıraktığınız etkiyle ve bunların geri dönüşleriyle fark edebilirsiniz.

27 Ağustos 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hesapta olmayan durumlara dikkat etmek gerekiyor. Düşünmeden, olayları yeteri kadar incelemeden harekete geçmemelisiniz.

27 Ağustos 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Doğa yürüyüşleri bile size bir canlılık katabiliyor. İçinizdeki hareketi görüp onunla buluşabildiğiniz taktirde hayat sizin için çok güzelleşecek...

27 Ağustos 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şansınız bugün iyi, hayatınızda yakınlarınızdan yardım ve destek alacaksınız. Bu kişi senin gerçek annen, bir ofis annesi ya da anne gibi sevecen bir insan olabilir. Her yerin bir ofis annesi var, değil mi? Bu kişiden size tavsiye veya yardım istemek konusunda utangaç olmayın, çünkü size yardım edebilecek. Sorduğun için memnun olacaksın.

27 Ağustos 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Herkesin bir değişiklik sınırı vardır ve bugün bunun zorlandığına şahit olabilirsiniz. Uyum sağlamak elinizden gelen en iyi şey olsa bile zamana ihtiyacı vardır. Bu konuda kimseyi acele ettirmemek gerekir ve buna kendiniz de dâhil. Hedeflere yönelik ilerleme arka planda gerçekleşiyor, şimdilik kat ettiğiniz yolu görmek için içinize bakmanız gerekecek.

27 Ağustos 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, sanatsal yeteneklerinizi ortaya çıkaracak ve sosyal aktivitelere daha fazla yer verebileceksiniz. Bugün iletişim konusunda başarılısınız. Çevrenizde olağanüstü güzelliklere yer vermek gibi saplantılar içindesiniz.

27 Ağustos 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır düşünüp durduğunuz planları artık uygulamaya koyma ve yeni bir şeye başlama vakti geldi. Kendinize güveniniz ve motivasyonunuz, planlarınıza yardımcı olabilecek başka kişileri de yanınıza çekiyor. Aldığınız yardımlara içtenlikle teşekkür etmeyi unutmayın – kimse size yardımcı olmak zorunda değil.

27 Ağustos 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün kendinizle ilgili yeni kararlar alabilir, fiziksel değişim yapabilirsiniz. Kariyer hayatınızda ise fikir çatışmaları gerçekleşebilir. Çalışma hayatınızda otoriteyle problemler yaşanabilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

27 Ağustos 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bazı işlerinizi ertelemekle çok şey kaybedebilirsiniz. Bugün, işyerinizde sizi bekleyen yoğun bir çalışma temposu var. Partnerinizin düşüncelerini doğrudan ifade etmesi, olumsuz bir şekilde karşı çıkmanıza neden olabiliyor. Onu dinlemeye çalışmalısınız.

27 Ağustos 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 29' 40"
Ay
Akrep
16° 04' 48"
Merkür
Koç
26° 07' 53"
Venüs
Balık
20° 46' 21"
Mars
Balık
04° 26' 37"
Jüpiter
Boğa
16° 39' 07"
Satürn
Balık
13° 13' 28"
Uranüs
Boğa
20° 37' 50"
Neptün
Balık
27° 47' 00"
Plüton
Kova
01° 48' 54"
Chiron
Koç
18° 45' 14"
Lilith
Başak
19° 43' 18"
True Node
Koç
15° 35' 34"
Son Güncelleme : 28/03/2024 19:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>