Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Hobi Ediniyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ağustos 2022, Çarşamba

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk konusunda büyük beklentilerin olmayabilir bugün. Bir şeyleri zorlamak istemeyebilirsin. Ve içine kapanman aşk konusunda istediğin gelişmeleri görememene sebep olabilir. Bazı şeyler için daha farklı bir gün beklemen gerekebilir.

Yapacağınız bazı düzenlemeler ve bunun yanında biraz daha tempo her şeyi kısa zamanda yoluna koyacak. İşlerinizdeki sallantılar geçici. Panik yapmanıza hiç gerek yok.

Bugün kendini yeni şeyler öğrenmeye açabilir, parasal konularda daha farklı şeyleri anlamaya çalışabilirsin. Direkt olarak bir adım atmasan da para için, bir şeyleri öğrenmek çok daha iyi olabilir.

Bugün sağlığını daha iyi bir noktaya getirebilmek için biraz çaba göstermen gerekebilir. Daha sağlıklı beslenmek, erken uyuyup uyanmak gibi konular daha fazla gündeme gelebilir. Kendini iyi hissetmek için sağlığına öncelik vermelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her gördüğüne ve duyduğuna direkt olarak inanmamalısın. Çevrendeki insanlar seni yanıltabilir. Her ne kadar esas düşünce seni kandırmak olmasa da yanlış bilgiler, gerçeklerden daha hızlı yayılabilir, aman dikkat!

31 Ağustos 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Elbette önümüzdeki 24 saat içinde görüşlerinizi ifade edin, ancak inandığınız şeyleri herkesin onaylamayacağı gerçeğini gözden kaçırmayın. Daha hassas tiplerin kaba veya aşağılayıcı olarak görebileceği bir şey söylemeden önce dikkatlice düşünün.

31 Ağustos 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedeflerini belirgin bir şekilde gerçekleştirmek için ilk adımı atıyorsun. Bu durum için hayatından belli başlı tasarruflara gitmek isteyebilirsin. Kendin için yapmak istediklerin var. Bu bir hobi edinmek olabilir, kursa dahil olmak istemekte... Eğer evli bir Başak burcuysan, eşinle karşılıklı konuşarak, çocuklarınız ile ilgili kararlar alabilirsin.

31 Ağustos 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üzerinize düşeni yapmaktan geri durduğunuz konularla karşılaşabilirsiniz. Yaşamın size getirdiklerini reddetmek yerine buna dahil olmanın önemini düşünebilirsiniz. Hukuksal geri dönüşler alabilirsiniz.

31 Ağustos 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni yapılanmaların hayata geçeceği şartlar gündeminizde yer kaplayabilir. Önemli organizasyonlar ve dernek çalışmaları içinde görevlerin öne çıkması ile harekete geçmeniz söz konusu olabilir. Sosyal olanakların dikkat çekeceği bu dönemde, beklentilerinizi ortaya koymanızda yarar var. İşten beklenen maddi kazançlarda ise istikrarlı sonuçlar almakta zorlanabilirsiniz.

31 Ağustos 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Doğada yürümek mutlaka içinizde bulunması gereken alışkanlıklardan. İş stesini ve gerginliğini doğa yürüyüşleri ile rahatlatmanız mümkün.

31 Ağustos 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Tutumunuzu bir az esnetmenizin zamanı geldi. Pek çok şey değişiyor ve siz de onlarla birlikte değişmediğiniz takdirde bir çamur birikintisi içinde arkada kalırsınız. Çevrenizdeki iniş çıkışların farkında, dış dünyaya uyum sağlamanıza yardımcı olacak iç düzenlemeleri yapmaya hazırlıklı olun. Değişim fikri sizi korkutmasın.

31 Ağustos 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda bir parça olumlu haberi tartışma özgürlüğüne sahip olmayabilirsiniz. Bir sır saklamak sorun olmasa da sessiz kalmak yine de kendinizi biraz izole hissetmenize neden olabilir. Yaklaşan değişikliklerin sizi finansal olarak nasıl etkileyeceğini anlamak için biraz sessizliğe ihtiyaç duyabilirsiniz. Her şeyi kontrol edemeseniz de stresinizi yönetebilmeniz mümkün.

31 Ağustos 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ayni fikirleri paylaştığınız kişilerle, ortak projeler sergilemeyi amaçlıyorsunuz. Yaşamınızın en hareketli ve hızlı günlerini yaşayacağınızı bilmelisiniz. Girdiğiniz topluluklarda ön planda olmanın zevkini yaşayacaksınız.

31 Ağustos 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Cesur davranıp, umutlarınızı ve arzularınızı başkalarına anlatın. Alacağınız olumlu tepkiler hayallerinizi gerçeğe dönüştürme şevkinizi artıracak. Hızla yeni destekçileri kendinize çekeceksiniz. İşyerinde dahi fikirlerinizi ilgiyle dinleyecekler. Ama tavsiye ve eleştirilere de kulak tıkamayın, bunlar planlarınızı tamamlayacak ve daha iyiye götürebilecek.

31 Ağustos 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bir konudaki endişelerinizi, tartışma çıkabilir korkusuyla paylaşmaktan çekiniyor olabilirsiniz. Ancak konuşmamak, endişeler dile getirmemek daha büyük sorunlara neden olabilir. Düşüncelerinizi ifade etmekten çekinmeyin.

31 Ağustos 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ufukta yeni bir aşk ilişkisi gözüküyor. Bu da sizi daha da mutlu ve kendine güvenen biri haline getirebilir. Çevrenizdeki herkesin dostunuz olmadığını ve dost sandıklarınızın da sizin rakipleriniz olabileceklerini görmeye çalışın. Eğer altınızda çalışan insanlar yanlışlar yapıyorlarsa, onları kırmadan elinizden geldiğince nazik olarak yol göstermeye çalışmanız faydalı olur. Harcamalarınız standardınızın üzerinde, paranızı daha akıllıca kontrol etmelisiniz.

31 Ağustos 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 24' 26"
Ay
Akrep
27° 28' 39"
Merkür
Koç
26° 33' 27"
Venüs
Balık
21° 54' 51"
Mars
Balık
05° 09' 45"
Jüpiter
Boğa
16° 50' 50"
Satürn
Balık
13° 19' 48"
Uranüs
Boğa
20° 40' 24"
Neptün
Balık
27° 49' 05"
Plüton
Kova
01° 49' 47"
Chiron
Koç
18° 48' 29"
Lilith
Başak
19° 49' 27"
True Node
Koç
15° 36' 13"
Son Güncelleme : 29/03/2024 18:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>