Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Motivasyonun Artıyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ağustos 2022, Salı

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişiyle bir türlü aynı sayfada buluşamıyor, anlaşamıyor olabilirsiniz. Bu durumu çözebilmek de zaman isteyebilir. Bugün bir şeyler inadına ters gidebilir. O yüzden bu konuyu bugünden zorlamaman en iyisi.

Sınırlı insanlarla bilgi alışverişi içinde olmayı sorun ediyorsunuz. Sabırlı olmalı, bugünkü olumsuz koşullar içinde, hiç kimseyle sürtüşmeye girmeme yolunu seçmelisiniz.

İş ortamlarında herkesin derdi bir farklı olabilir. Bir türlü bir anlaşma sağlanamayabilir. Bu tür konularda daha özenli hareket edebilmek adına biraz kendini geri çekip kendi işine odaklanman gerekecek. Bırak başkası kavga ederse etsin, senin işine ve parasal konularına sıçramasınlar yeter.

Bugün zihnen kendini koruma altına alman gerekecek. Başka insanların negatifliklerini sana yansıtmalarına izin vermemelisin. Stresten ve gerginlikten, özellikle de başkasının hayatındaki gerginlikten etkilenmemek adına meditasyona odaklanabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal olarak ve zihnen kendini iyi hissedeceksin bugün. Ancakbir eyleme geçmek ile alakalı konulara geldi mi biraz yorgun düşebilirsin. En iyisi bugünü biraz daha yavaştan yaşamak olabilir. Kararlar alıp bunları gözden geçirmek daha mantıklı olabilir.

30 Ağustos 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün üzerinizde parlayan bir spot ışığı varmış gibi hissedebilirsiniz. Arkadaş çevreniz, yetenekleriniz ve yaptığınız katkılar için sizi alkışlayacak. Alkışların keyfini çıkarın, zira fazlasıyla hak ettiniz! Evdeyse, komşularınız sizi okul yönetim kuruluna ya da belediye meclisine aday göstermeye çalıştığı için muhabbetin odak noktası olabilirsiniz. İyi bir aday olacaksınız, dolayısıyla bunu düşünmek isteyebilirsiniz.

30 Ağustos 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaptığın hesaplar ve planların başarıya ulaştığını görüyor olmak seni mutlu ediyor. Bu durum mevcut motivasyonunu da artıracak. Duygularında yaşadığın değişim aile hayatını da etkiliyor. İsteklerini ön plana alman, bugünlerde tek başına hareket etmeni sağlıyor. İlişkinde bulunduğun şartları gözden geçirip, daha fazla empati yapman gerektiğine karar vereceksin.

30 Ağustos 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fazla insan, fazla eşya, fazla iş, kısaca hayatınızda fazla olan ne varsa hepsiyle vedalaşmalısınız. Motivasyonunuz bugün için çok uygun. Harekete geçmek, kendinize yeni hedefler koymak ve daha etkili olabilmek için zamanı iyi değerlendirmelisiniz. İkili görüşmelerden olumlu geri dönüşler alabilirsiniz.

30 Ağustos 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İçinde yer aldığınız ortak çalışmaların hızlanabileceği bir gündesiniz. Olumlu sonuçların yolda olduğu bu günlerde arkadaşlık ilişkileri ön plana çıkabilir. Farklı ve heyecanlı gündemlerle ilgilenmek, başkalarına destek olacağınız yapılanmalara gitmek için heveslisiniz. Çocuklarınızla ilgili konularda biraz esnek olmak, kural getiren yanlarınızı bir kenara atmakta fayda var.

30 Ağustos 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün üzerinizde parlayan bir spot ışığı varmış gibi hissedebilirsiniz. Arkadaş çevreniz, yetenekleriniz ve yaptığınız katkılar için sizi alkışlayacak. Alkışların keyfini çıkarın, zira fazlasıyla hak ettiniz! Evdeyse, komşularınız sizi okul yönetim kuruluna ya da belediye meclisine aday göstermeye çalıştığı için muhabbetin odak noktası olabilirsiniz. İyi bir aday olacaksınız, dolayısıyla bunu düşünmek isteyebilirsiniz.

30 Ağustos 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sadece kendinizle ilgilenmeye karar verseniz ne olur ki? Gezegenlerin bugün için söylemeye çalıştığı şey bu. Rahatlamaya, iyi bakılmaya, gözlerini kapatıp hayal kurmaya ve uyumaya ihtiyacın var. Bugün günlük işlerinizi arkanızda bırakın, çünkü huzura ve sessizliğe ihtiyacınız var. Uzanın ve tüm endişelerinizden uzaklaşın. Hareket etmeye ya da harekete geçmeye gerek yok, yalnızca uzanın ve rahatlayın…

30 Ağustos 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sorumluluklarınıza olan bağlılığınız bugün çok önemli olabilir. Sizi motive eden şey, başkalarıyla paylaşmaya hazır olmadığınız bir şey olabilir. Yine de, görevlerinizde kendinizi kaybetmek uzun süre başarılı olamaz. İhtiyaçlarınız ve tepkileriniz muhtemelen ön planda olacak. Bu sizi korkutuyorsa, çabanızı utandığınız şeyi ele almaya yönlendirmen daha iyi olabilir. İşe başladığınızda çok şey başarabileceğinizi zaten biliyorsunuz, o yüzden yola koyulun!

30 Ağustos 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizle ilgili problemler başınızı ağrıtsa da sorunlarınızın üstesinden gelebilecek kapasiteye sahipsiniz. İş yaşantınızda aksayan durumlar sizi yıldırmıyor; motivasyonunuzu daha da artırıyor. Bugün bazı engellerle karşılaşabilirsiniz.

30 Ağustos 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni keşfettiğiniz heyecanlı mizacınızı, eskiden sadece çekingenlikle dışa vurabiliyordunuz. Bundan böyle geçmişi bırakıp geleceğe bakın. Sizi geride tutan ne varsa, hepsinden kurtulmaktan korkmayın. Şu andaki müthiş canlılığınız ve enerjinizle başkalarını bile motive edebilir ve herkese örnek olabilirsiniz. Planlarınızı tamamlamaya kesin kararlısınız.

30 Ağustos 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün maddi kaynaklar ve para konuları gündeminizdeyken, sosyal çevrenizdeki kadınlar maddi kaynaklarınızla ilgili sizi yanıltabilirler ve para kaybı yaşayabilirsiniz. Ayrıca borç, ödemeler biraz sizi zorlayabilir.

30 Ağustos 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İkili ilişkilerinizde kırgınlıklar su yüzüne çıkabilir. Bu durum, arkadaşlık ilişkilerinizde daha seçici olmanıza yol açacak. Aşk hayatınızda bir takım değişiklikleri göze almaktan çekinmeyin. Olumlu gelişmeler sizi yönlendirecek. İş hayatınızda kararsızlıktan kurtulup iyimser beklentilere yönelmeniz yararınıza olacak. Haksızlığa tahammülünüz yok ama düşüncenizi belirtmek için cesaretiniz de yok. Zararlı çıkacağınız bir evraka imza atmayın. Para konularındaki mutsuzluğunuz, veriminizi etkileyebilir.

30 Ağustos 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 31' 04" R
Ay
Yay
02° 34' 09"
Merkür
Koç
16° 00' 13"
Venüs
Koç
26° 02' 43"
Mars
Balık
26° 37' 21"
Jüpiter
Boğa
23° 01' 20"
Satürn
Balık
16° 12' 45"
Uranüs
Boğa
22° 07' 08"
Neptün
Balık
28° 47' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 38"
Chiron
Koç
20° 25' 48"
Lilith
Başak
22° 53' 30"
True Node
Koç
15° 32' 48"
Son Güncelleme : 26/04/2024 09:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>