Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Rehavet Geride Kalıyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Eylül 2022, Perşembe

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk konusunda kendini daha iyi ifade edebileceksin. Karşı tarafa kendini olabildiğince net koyacaksın. Ancak aynı şeyi karşı taraftan da beklerken aceleci olabilirsin. Karşındaki insanın kendi hızında ve kendi isteğine göre duygularını açmasına izin vermen gerekecek.

Akşama doğru biraz yorulacaksınız, ama bütün işlerin altından da kalkmış olacaksınız. Bugün en çok zamansızlıktan yakınabilir, aynı anda pek çok işle birden meşgul olmak zorunda kalabilirsiniz.

İş konularında adımlarını sağlam atacaksın bugün. Eğer yeni birarayışındaysan daha mantıklı hareket edebilir ve sana daha iyi kazançlar getirecek konulara öncelik tanıyabilirsin. İş ve gelecek konularında çok daha baskın kararların olabilir.

Bugün var olan enerjini biraz daha artırmak adına biraz daha egzersiz yapabilirsin. Eğer günlük veya düzenli olarak spor yapan birisiysen bugün bu konuda ufak tefek değişimlerin ne kadar büyük gelişmelere vesile olacağını daha net fark edebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün biraz içe döneceğin bir gün olabilir. Bol bol su tüketebilir, daha sağlıklı beslenebilir, daha az insan ile muhatap olabilir ve en önemlisi de kendi önceliklerine fırsat tanıyabilirsin. Günü kendine göre yaşamak sana inanılmaz bir enerji verebilir.

1 Eylül 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünyaptığınız insanlarla ilgilenirken çok hevesli görünmemeye çalışın. Bir anlaşmaya varmak için çaresiz olduğunuz izlenimini edinirlerse, size kesinlikle değerinden daha azını teklif edeceklerdir. Elde etmesi zor oynayın ve daha fazlasını elde edeceksiniz.

1 Eylül 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularını dinginleştiren ve ruhunu rehavetten kurtaran bir aya adım atıyorsun. Nedensiz kuruntular, içi boş eleştirilerle muhatap olmak istemeyeceksin. Seninle iletişim kurmak isteyenlere karşı alıngan yanını törpülemen gerekebilir. Eğer çalışan bir Başak burcuysan,arkadaşların ile birtakım fikir ayrılıkları gündeme gelebilir.

1 Eylül 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yetersizlik hissine karşı koymalısınız. Bugüne kadar başardıklarınız ve üstesinden geldiklerinizi düşünün. Nereden başlayacağınıza karar veremediğinizde bu düşünce yol gösterecektir. Strese bağlı rahatsızlıkları önlemek için öncelikle stresin sebeplerini önlemelisiniz.

1 Eylül 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca kendi kendinizle baş başa kalmanın daha yararlı olabileceği bir gündesiniz. Dinlenmek ve kendinizi dinlemek size çok iyi gelebilir. Bugün kafa karıştıran işlere odaklanmak yerine zihninizi yormaktan kaçınmanızda fayda var. Geçmişle ilgili detaylar üzerine odaklanıp, kendinizi üzmekten ve suçlamaktan uzak durmalısınız. Şimdiye odaklanın.

1 Eylül 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün yeni insanlarla tanışmak, bir süredir sosyal medyadan görüştüğünüz kişilere flört bağlamında şans vermek için oldukça uygun bir gün.

1 Eylül 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hazırlıklarınızı tamamlayın ve işe koyulun. Ne yapmak istiyorsanız onu başarabileceğiniz bir hava var. Uğraştığınız şeyler hakkında ne kadar pratik olursanız o kadar başarılı olacaksınız. Tek seferde çözüme ulaşmaya çalışmak yerine her şeyi adım adım halledin. Unutmayın, asıl ödül yolun sonu değil yolculuğun kendisidir.

1 Eylül 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Size zorbalık yapan herkes bugün pişman olabilir. Muhtemelen üzerinizde uygunsuz bir şekilde otorite kullanma girişimlerine karşı zorla geri adım atma eğilimindesiniz. Belki de suçlayan kişi, son zamanlarda bazı yönlerden çizgilerin dışına çıktığınız konusunda haklıdır, ama bunun nesi var? Başkasına zarar vermediğiniz sürece kendi özel hayatınızı sürdürmeye hakkınız var. Kendinizi savunduğunuz için suçlu hissetmeyin!

1 Eylül 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizi farklı zaman dilimlerinde gören kişiler yanılabiliyor. Muzip tavırlarınıza alışanlar,çevresinde gördükleri zaman şaşkınlık geçiriyorlar. Olumlu bir gününüzdesiniz. Arkadaş çevrenizde aktif bir gün içindesiniz

1 Eylül 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir yola girmeye karar verdiniz ve biraz ürkekçe de olsa yüksekteki hedeflerinize doğru ilerlemektesiniz. Geçmişe elveda deyin ve eskileri ardınızda bırakın. Eskiyi unutmak zorunda değilsiniz, ama tüm enerjinizi önünüzdekilere odaklayın. Yeni girdiğiniz bu yolda size yardımcı olması için hem eski, hem yeni çevrenizden yararlanın.

1 Eylül 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün yakın çevrenizle, kardeşlerinizle iletişim kurabilirsiniz. Kısa seyahatler gerçekleştirebilirsiniz. Kariyer hayatınızda ise tartışmalar çok olabilir, dikkatli olmalısınız. Maddi kaynaklarınızı doğru yönetebilecek kararlar alabilir, yatırım yapabilirsiniz.

1 Eylül 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişiye zaman ayırmanız gerekiyor. Kendisini çok ihmal ettiğinizi düşünmeye başladı. Başbaşa geçireceğiniz romantik bir akşam yemeği birbirinize olan sevginizi tazeleyecek. Ona karşı duyduğunuz şüpheler de çok yersiz. Geleceğe yönelik kararlar almanın tam vakti. Yüksek bir çalışma temponuz var. Rekabet duygunuz siziarkadaşlarınızla çatışmaya itiyor. Paranızı iyi kontrol edemiyorsunuz, destek alın. Yeme alışkanlığınızı değiştirerek formunuza kavuşabilirsiniz.

1 Eylül 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 24' 26" R
Ay
Başak
16° 39' 05"
Merkür
Koç
17° 14' 51"
Venüs
Koç
18° 18' 51"
Mars
Balık
21° 46' 19"
Jüpiter
Boğa
21° 34' 40"
Satürn
Balık
15° 36' 52"
Uranüs
Boğa
21° 46' 10"
Neptün
Balık
28° 34' 49"
Plüton
Kova
02° 03' 56"
Chiron
Koç
20° 04' 02"
Lilith
Başak
22° 11' 46"
True Node
Koç
15° 37' 26"
Son Güncelleme : 20/04/2024 03:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>