Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kendini Eleştiriyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Eylül 2022, Cuma

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 90%

Arkadaşların senin için düzenlemeler planlayabilir. Başkalarıyla tanışman için sağlanacak ortamlara girmekten çekinmemelisin. Belki bir şans verebileceğin bir fırsat eline geçebilir.

İşinizle inatlaşıyor ve sonuca çabuk ulaşıp iyi verim alıyorsunuz. Başarılarınızın önü açık. Bugünlerde yapacağınız bir görüşmede istediğiniz bazı yetkileri elde edebileceksiniz.

İşlerini geliştirmek için programında değişiklik yapmayı düşünebilirsin. Günü yoğun geçirmek ileride daha rahat etmek için boş zaman yaratmana yardımcı olacak. Çalışma temponu biraz yükseltmek sana yarar sağlayacak.

Kendine zaman yaratmak için girişimlerin olabilir. Çevrendeki insanlara yardım etmekten kalan zamanı kitap okuyarak değerlendirmek iyi bir tercih olabilir. Mümkün olduğunca dinlenmeye çalışmak sana iyi gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafında olup biten olaylar hakkında aşırı düşünmekten vazgeçmen gerekecek. Ne kadar çok düşünürsen harekete geçmen o kadar zorlaşabilir. Hızlı ve pratik olmak için özen göstermelisin. Arkadaşlarından yardım istemek işini kolaylaştıracak.

2 Eylül 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Zodyak'ın en maceracı üyesi olmayabilirsiniz ama anlarınız var ve bugün böyle bir an gelecek. Şimdi bir şans tanımazsanız, yılın ilerleyen saatlerinde geriye bakacaksınız ve ne kadar büyük bir fırsatı kaçırdığınızı anlayacaksınız.

2 Eylül 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal çevrende köprü kurmak ve arkadaşlarını birbirleriyle tanıştırmanın aslında çok da iyi bir fikir olmadığını hissedebilirsin. Evli bir Başak burcuysan eşinin ailesiyle ilgili problemlerde ona destek olmak için geçmişi görmezden gelmek isteyebilirsin. Sağlığınla ilgili konularda daha cesur adımlar atacaksın. Dekorasyon konusundaki fikirlerini ticarete dökmeye karar verebilirsin.

2 Eylül 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Alacaklarınızı tahsil edeceğiniz, çevrenizin desteğini alabileceğiniz bir gündesiniz. Ekonomik beklentilerinizin gerçekleşmesi yeni yatırımlar ve ortaklı işler konusunda sizi heveslendirebilir. Kendi değerlerinize uygun insanlarla bir arada olmak bugüne güzel bir sayfa açmanızı sağlayabilir.

2 Eylül 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonuna yaklaşırken, içe dönük ruh haliniz devam ediyor. Bir iç muhasebe yapabilir, yalnız kalıp kafanızdaki sorulara cevap aramak isteyebilirsiniz. Ön plana çıkmayı arzu etmediğiniz, arka planda kalıp detaylarla uğraşmaktan memnun olacağınız bir gündesiniz. Ancak detaylara gömülüp kalmak yerine yeteneklerinizi kullanabileceğiniz işlere yönelmek bugün sizin için çok daha faydalı olabilir.

2 Eylül 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde zeka ve iletişim yeteneğinizle ön plana çıkarken aynı zamanda laf cambazlığınız ile de ön plana çıkabilirsiniz. Çevrenizi şaşırtmaya devam...

2 Eylül 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygusal özgürlüğe ihtiyacın var. Nasıl hissedeceğin konusunda baskılandığın bir durum içinde olduğunu düşünerek kendini tuzağa düşmüş gibi hissedebilirsin. Eğer kendini olaydan uzaklaştırmayı başarabilirsen, gerçekten de bir başkasını ilgilendiren bir dramaya karıştığını göreceksin. Şu anda kendini özgürce ifade edebilmek için bir çıkış yolu bulman oldukça elzem.

2 Eylül 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün güzellik ve estetik algınız her zamankinden ince ve hayatınızda daha fazla yer kaplamak istiyor. Bunu gerçekleştirmek için kendinizi sınırları zorlamak isteyebilirsiniz. Sorumluluklarınız için harcadığınız yoğun çaba, ilişkilerinizi engellemeye başlarsa, belki de bazı şeylerden vazgeçme zamanı gelmiştir. Biriyle bağ kurmak, kendinize verebileceğiniz en iyi mola olabilir.

2 Eylül 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda kendinizi yenilemek istiyorsunuz. Bugün, her türlü şartlarınızı gözden geçirmeli ve duygusal bağlantılarınızdan kurtulmayı denemelisiniz. Sizi sıkan her türlü şartlar konusunda daha fazla düşünmemelisiniz.

2 Eylül 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda artık daha fazla ertelemek istemediğiniz bir değişim gerçekleştirmek niyetindesiniz. Kendinize güven ve heyecan dolu yaklaşımınızla planınızı hayata geçirebileceksiniz. Bu dönemdeki enerjiden yararlanarak ilk adımlarınızı atın. Ailenize ve arkadaşlarınıza da planınızdan bahsedin. Arkanızda olacak ve sizi kuvvetle destekleyecekler.

2 Eylül 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ebeveynlik içgüdüleriniz bugün tavan yapabilir ve eğer çocuklarınız varsa, onları çok iyi koruyor odluğunuzu hissedebilirsiniz. Sizin için "Aşırı korumacı" kelimesini kullanabilirler. Geride durmak ve yaşlarında yaptığınız aynı hataları yapmak için onları izlemek çok zor ama gerçekten öğrenmek için tek yol budur. Bir çit inşa etmek veya arabayı tamir etmek gibi bir şey öğrenmek için tek doğru yolu deneyimlemektir. Yine tavsiye vermeyi önerin. Sadece onları bu konuda zorlamamaya dikkat edin.

2 Eylül 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hataları kolay affetmeyen bir tavır içindesiniz, fakat sevdiğiniz kişinin size ne kadar düşkün olduğunu da unutmayın. Kalbi boş olanlar, gerçek kişiliğinizi gösterdiğinizde biri size aşık olabilir. İş ortamınızdaki bazı düzensizlikler ve insanlar arası uyumsuzluk sizi çok etkiliyor. Verimliliğiniz azalabilir. Yakın bir arkadaşınıza maddi anlamda destek olabilirsiniz. Yakın döneme kadar sizi yoran sağlık problemleri giderek azalacak. Kendinizi daha zinde hissedeceksiniz.

2 Eylül 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 09' 58" R
Ay
Akrep
15° 13' 03" R
Merkür
Koç
15° 59' 57"
Venüs
Koç
24° 20' 00"
Mars
Balık
25° 32' 57"
Jüpiter
Boğa
22° 42' 02"
Satürn
Balık
16° 04' 60"
Uranüs
Boğa
22° 02' 26"
Neptün
Balık
28° 44' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 21"
Chiron
Koç
20° 21' 01"
Lilith
Başak
22° 44' 15"
True Node
Koç
15° 36' 38"
Son Güncelleme : 25/04/2024 00:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>