Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Dönüşüm Kaçınılmaz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Eylül 2022, Cumartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 90%

Var olan ilişkinin geleceği hakkında partnerinle birlikte düşünmek, hayal kurmak isteyebilirsin. Olası gelecek planları yapmak kendini daha güvende hissetmeni sağlayabilir. Her ihtimale karşı hazır olmak iyi olacak.

Bugün hayatınızdaki enerjinin boyutu çok büyük ve sizin ateşinizi söndürmeye çalışıyor olabilir. Her ne olursa olsun, közlerin sönmesine izin vermeyin. Gruba getirdiğiniz büyük kazançlardan biri, insanlara değişme cesaretini vermek için gerekli olan dinamizmdir. Mücadele etmeye devam! Unutmayın, günün sonunda, sadece kendinizden memnun olsanız yeter.

Yenilikçi düşünce sayesinde yeniimkanlarıyla karşılaşman mümkün olacak. Klasik yöntemlerin sana sağladığı kısıtlı imkanların dışına çıkmak bu şekilde mümkün olabilir. Günü yakalamak önemli olacak.

Ani hava değişimlerine karşı hazırlıklı olmakta fayda var. Dışarıda geçireceğin süre için daha tedbirli olmak sana yarar sağlayacak. Olası rahatsızlıkları engellemek için gereken adımları atmana yardımcı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yanında varlığıyla sana rahatsızlık veren insanlar olabilir. Hiçbir şey yapmadan sadece yanında olmaları dahi senin canını sıkabilir. Bunları mümkün olduğunca görmezden gelmek sana iyi gelecek. Kendi işlerine yoğunlaşmalısın.

3 Eylül 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yöneticiniz Merkür size çok keskin bir zihin bahşeder, ancak bu hafta sonu neler olup bittiğini çözemediğiniz zamanlar olacak. Bir meslektaşınızdan tavsiye almaktan korkmayın. Her şeyi biliyormuş gibi davranmana gerek yok.

3 Eylül 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyer yaşantında önemli dönüşümler seni bekliyor. Mevcut işinden memnun olmayan bir Başak burcuysan, ummadığın alanlardanteklifleri ile karşılaşabilirsin. Yönetici gezegenin Merkür, Jüpiter ile karşıtlık yapacak. Duygularına kulak verirken, hislerini anlamlandıracaksın. Çocukları olan bir Başak burcuysan, gününü onlara ve sosyal etkinliklere ayırmak isteyebilirsin.

3 Eylül 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda yeni bir sayfa açılıyor. Geçmişi geçmişte bırakmak kendinize yapacağınız en büyük iyilik olacaktır. Mental ve fiziksel olarak daha rahat ve kolay bir hayat yaşamakla ilgili fikirleriniz netleşebilir. İkili ilişkilere dair önemli kararlar alıyorsunuz.

3 Eylül 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hesapta olmayan durumlara dikkat etmek gerekiyor. Düşünmeden, olayları yeteri kadar incelemeden harekete geçmemelisiniz.

3 Eylül 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çözüm üretmek size terapi gibi gelebilir. Flört aşamasında görüştüğünüz kişilerin birden fazla olup seçenek bolluğunda olacağınız günlerdesiniz.

3 Eylül 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son zamanlarda, biraz takdir edilmek ve onaylanmak istemiş olabilirsin. Bugün, hangi patikanın hedeflerine ulaşman için daha elverişli olduğu bilgisini sana gösterecektir. Başarılı olmak için, her şeyi dikkatlice planlamalı ve sadece tek bir şeye odaklanmalısın. Hedefine giden yolda, arkanda destek olduğundan emin olmalısın. Önünde uzun ve engebeli bir yol var; başarmak zorundasın!

3 Eylül 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Para hakkında büyük şeyler düşünüyor olabilirsiniz. Düşündüğünüz her şeyi kendi başınıza yapamayacak olsanız da, belki de yapmak zorunda değilsiniz. Güçlü insanlar veya kurumlar sizinle çalışmaya beklediğinizden daha istekli olabilir. Yine de aldığınız ilk teklifi kabul etmek zorunda değilsiniz, tamamen emin olana kadar etrafa sorabilirsiniz. Her zaman hayır deme hakkınız olduğunu unutmayın!

3 Eylül 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, kendinizi huzursuz hissediyorsunuz.. Karşıt retro Neptün size derin duygular veriyor.. Hedeflerinize doğru yol almanız, siz mutlu etse de, isteklerinizde çoğulluk olabilir ve ikilem içinde kalabilirsiniz.

3 Eylül 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayallerinizi gerçeğe dönüştürme zamanı nihayet gelmiş görünüyor. Cesur davranırsanız sadece özel hayatınızı değil,hayatınızı da daha iyiye götürebileceksiniz. Ayrıca çevrenizdeki kişilerin örnek alacağı biri haline gelebileceksiniz. Ancak dinlenmek için kendinize vakit ayırarak stresinizi hafifletmeniz de gerekecek. Boş zamanlarınızı hobilerinize ayırın. Böylece hedeflerinizi gözden kaybetmeyeceksiniz.

3 Eylül 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün evinizde vakit geçirebilir. Ailenizle, sevdiklerinize zaman ayırabilirsiniz. Ev, toprak, taşınmaz ya da kolayca satamayacağınız şeyler için yatırım yapabilirsiniz.

3 Eylül 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. Ona gösterdiğiniz fazla ilgi bunaltıyor. Dargın olduğunuz birinden haber var. Karmaşık duygulardan uzaklaşmaya başlıyorsunuz. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız. Büyük bir şans adeta kucağınıza gelecek. Yeni birteklifi de alabilirsiniz. Paraya ihtiyacı olan bir yakınınıza yardım edin. Enerjinizi açık havaya çıkarak ve yürüyüşler yaparak dengelemeye çalışın.

3 Eylül 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 49' 42" R
Ay
Akrep
23° 40' 14"
Merkür
Koç
15° 58' 53"
Venüs
Koç
25° 10' 20"
Mars
Balık
26° 04' 30"
Jüpiter
Boğa
22° 51' 29"
Satürn
Balık
16° 08' 49"
Uranüs
Boğa
22° 04' 44"
Neptün
Balık
28° 45' 40"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
20° 23' 22"
Lilith
Başak
22° 48' 47"
True Node
Koç
15° 34' 55"
Son Güncelleme : 25/04/2024 16:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>