Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Programın Değişiyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Eylül 2022, Salı

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 90%

Partnerinle yapacağın konuşmaların tartışma modunda geçmemesine özen göstermelisin. Birbirinizi anlamak için göstereceğini çaba sonunda istediklerinizin gerçekleşmesini sağlayabilir. Sakin kalmakta yarar var.

Zorunluluklar, tahammül gücünüzü zorlayan ilişkilere katlanmanızı sağlıyor. Bugün yeni bir umut kapısı aralanır gibi olacaksa da, çabuk kapanacak. Aşkta mutluluğu çok hak ediyorsunuz.

İş konusunda seçeneklerini geniş tutmaya devam etmelisin. Her duruma karşı plan yapmaya çalışmak seni her şeye karşı hazırlıklı kılacak. Atacağın adımları iyice düşünüp doğru karar vermek için acele etmemelisin.

Fiziksel ve ruhsal ihtiyaçlarını karşıladığından emin olmakta yarar var. Kendini ne kadar sağlam tutarsan bulunduğun ortama o kadar yarar sağlayacaksın. Çevrenin bir parçası olmak için kendine gereken özeni göstermelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçindeki kötü hissin gerçekleşme ihtimalinin seni rahatsız etmesine izin vermemelisin. İhtimallerin yaratacağı kaygının gününü kontrol etmesine müsaade etmeyeceksin. Soğukkanlı kalmaya çalışmak senin için daha yararlı olacak.

6 Eylül 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Etrafınızdaki herkesin kafası karışmış olabilir ama tam olarak ne yapmanız gerektiğini ve tam olarak nasıl yapmanız gerektiğini biliyorsunuz. Arkadaşlarınızın veya aile üyelerinin sizi vazgeçirmesine izin vermeyin, sadece doğru ve uygun olduğunu bildiğiniz şeyi yapın.

6 Eylül 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zamansız gelen bir haber programının değişmesine neden olabilir. Gerginliğini etrafındakilere yansıtmamaya dikkat etmek isteyebilirsin. İş yaşantında karşına çıkan pürüzlerdeğişikliğini düşünmende tetikleyici unsur olabilir. Uzun zamandır taşınmayı planlayan bir Başak burcuysan, aradığın evi bulabilirsin.

6 Eylül 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beslenme düzeninizde bazı bozukluklar olduğunu kabul etmelisiniz. Psikolojik bir hırsla yeme içme isteği oluşturan durumlara son vermeniz, sağlığınız için önemli olacaktır. Değeri ve zamanı önce kendinize verin.

6 Eylül 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Para konularında riskli hareketlere yönelebilir, maddi durumunuzu zorlayacak adımlar atabilirsiniz. Bu tutumunuz sizi destekleyen kişilerce doğru bulunmayabilir. Nedenlerinizi anlatma konusunda çok başarılı olamayabilirsiniz. Parasal konularda olabildiğince temkinli davranmak zorunda olduğunuz bir gündesiniz. Çevrenizle tartışmak yerine tavsiyelerini dikkate almanız daha iyi olabilir.

6 Eylül 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşlerizdeki durağanlık sabit yapınızı etkileyerek sizi daha da üşengeç bir konuma sokabilir. Karar almak için uygun bir gün olmayacak.

6 Eylül 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün tembellik etmek için bir bahaneniz yok o yüzden güneş doğmadan yataktan çıkın. Daha çok adım attıkça daha mutlu olduğunuzu göreceksiniz. Mağaranızdan çıkıp çevrenizdeki insanlara fikirlerinizi anlatın. Açık havaya çıkıp rüzgarın şarkısını dinleyin. Aktif ve esnek olun. İnsanların duyguları bugün yüzeye daha yakın, o yüzden her şeyi hafif ve aktif düzeyde tutun.

6 Eylül 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sıkı çalışmanız sonunda, rahatlamanız için işe yarıyor olabilir. Bununla birlikte, beklenmedik düşüş de yolunuza çıkıyor. Gelişen problemlere karşı elinizden gelecek çok bir şey olduğunu düşünmeseniz de bir an önce harekete geçmek en iyisidir. Sonucu değiştiremeseniz bile sandığınız kadar kötü olmadığını göreceksiniz, bu yüzden olumlu zihin yapısını koruyun.

6 Eylül 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşantınızla ilgili ihmal ettiğiniz konuların güncellik kazanması, size fazladan sorumluluk getirecektir. Elinizdeki işlerin gelişmesiyle ilgili duraklamalar yaşayabilirsiniz. Sosyal ilişkileriniz yeni bir boyuta giriyor.

6 Eylül 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerek mesleki gerek kişisel projeleriniz, hayatınızdaki önemli kişilerin ilgisini çekiyor. Bu etkiden yararlanın ve kendinize güvenerek harekete geçin. Fikirlerinizi inanç ve heyecanla savunun, ama bunu yaparken abartmayın – ukalalığın kimseye faydası olmaz. Sonuca giden yolda siz de üzerinize düşeni yapın.

6 Eylül 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün aşk, ilişkiler, hobi, eğlence konularıyla ilgilenebilir, güzel bir gün geçirebilirsiniz ama harcamalar, borçlar canınızı sıkabilir. Partner ve ortaktan yana ise şanslısınız harika fırsatlar yakalayabilirsiniz.

6 Eylül 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bu günü gerilimsiz ve rahat bir şekilde geçireceksiniz. Amaçlarınıza rahatça ulaşmanız mümkün. Fakat çevrenizdeki kişilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Partnerinizle aranızdaki sorunlar çözümleniyor. Ofisteki çalışmalarınızı serinkanlılıkla sürdürebilirseniz bir süre sonra işinizden keyif aldığınızı görebilirsiniz. Karamsarlığa kapılmayın ve olayları gidişine bırakın. Uzaklardan alacağınız bir haber sizi harekete geçirecek. Parasal sıkıntılarınız da giderek aza

6 Eylül 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 29' 55" R
Ay
Başak
05° 40' 11"
Merkür
Koç
17° 41' 47"
Venüs
Koç
17° 09' 59"
Mars
Balık
21° 03' 03"
Jüpiter
Boğa
21° 21' 54"
Satürn
Balık
15° 31' 21"
Uranüs
Boğa
21° 43' 07"
Neptün
Balık
28° 32' 57"
Plüton
Kova
02° 03' 35"
Chiron
Koç
20° 00' 46"
Lilith
Başak
22° 05' 35"
True Node
Koç
15° 36' 12"
Son Güncelleme : 19/04/2024 04:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>