Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sevgi İyileştirir Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Eylül 2022, Pazartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk konularında içinden gelen sesi dinlemen gerekecek. İçine sinmeyen şeylere karşı durman gerekebilir. Önüne aşk adı altında sunulan emrivakileri kabul etmemen gerekebilir. Bu konularda daha seçici olabilirsin.

Bugün planlarınızı bozarsanız şaşırmayın. Spontane ve pratik yepyeni bir yaklaşımı benimsemeniz gerekebilir. Bir durum için eski yaklaşımınızın mutlaka en iyisi olduğunu varsaymayın. İşler yürümüyor gibi görünüyorsa, yeni bir şey deneyin. Aradığınız cevap düşündüğünüzden daha yakın.

Maddi anlamda kendini biraz daha sağlama almak isteyebilirsin. Bu konularda ufak tefek bazı değişimler yapman da olası o yüzden. Birikime ve tasarrufa yönelmek ileriyi daha net görmene vesile olabilir bugün.

Bugün uyku düzenine ekstra özen göstermenin faydasını görebilirsin. Erken uyuyup erken uyumak ve vücudunun yeteri kadar melatonin salgılamasını sağlamak sana çok iyi bir enerji katabilir. Bu tür konulara özen göstermelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geleceğe daha pozitif bakarak güne başlayabilirsin bugün. Başarı senden yana olabilir. Şansın açılabilir. Maddi ve manevi her türlü kendini çok daha pozitif hissedeceğin, güzel şeylere kendini açacağın bir gündesin bugün.

5 Eylül 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün geleceğe dair umutlu ve iyimser hissederek güne başlıyorsunuz. Her zamankinden daha özgüvenli ve mutlu bir şekilde yaptığınız gün başlangıcının enerjisini uyuyana kadar hayatınızın her alanında hissedeceksiniz. Özellikle sosyal anlamda duyguların doruklarda olduğu bir gün olacak.

5 Eylül 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevginin emek verildiği zaman gerçek sevgi olduğunu bu ay daha iyi göreceksin. Astrolojide aşkı temsil eden gezegen, burcunda konumlanmaya başlıyor. Venüs’ün etkisi aşk hayatındaki sorgulamaları da arttıracak. Eğer eğitim hayatına ara verdiysen, geri dönmek için hazırlıklara başlayacaksın.

5 Eylül 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik açıdan sıkıntı yaşamanıza neden olacak harcama ya da borçlanmalara karşı dikkatli olmalısınız. Çevrenize ya daortaklarınıza yardımcı olurken kendi durumunuzu da göz önünde bulundurmalısınız. Günün ikinci yarısı hesap kitap işlerinizi toparlamak için daha ideal olabilir.

5 Eylül 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde kendinize odaklandığınız ve kendinizle ilgili kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Ancak saatler ilerledikçe para ve aradığınız destekler konuları ön plana çıkabilir. İşiniz ve paranızla ilgili konulara daha özenli olabilirsiniz. Bu gelişmelerde çevrenizden göreceğiniz desteklerin önemli bir etkisi olabilir. Yakın çevrenizle bazı işbirliklerine girişmeniz de mümkün.

5 Eylül 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar evli olan Başak’lar ev içerisindeki pozitif enerjiyi dengede tutmak için bilinçli çaba göstermek ve alttan almak durumunda kalabilir.

5 Eylül 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün tembellik etmek için bir bahaneniz yok o yüzden güneş doğmadan yataktan çıkın. Daha çok adım attıkça daha mutlu olduğunuzu göreceksiniz. Mağaranızdan çıkıp çevrenizdeki insanlara fikirlerinizi anlatın. Açık havaya çıkıp rüzgarın şarkısını dinleyin. Aktif ve esnek olun. İnsanların duyguları bugün yüzeye daha yakın, o yüzden her şeyi hafif ve aktif düzeyde tutun.

5 Eylül 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayran olduğunuz birini idealize etmek, şimdi sizin için gerilimi azaltabilir. Onlara odaklandığınızda, kendi güvensizlikleriniz için endişelenmek için daha az zamanınız olabilir ancak, muhtemelen kendiniz için düşündüğünüzden daha fazlasını yapacaksınız. Belki de diğer kişide kendi iyi niteliklerinizi görmeyi daha kolay buluyorsunuz çünkü onları kendi içinizde kucaklamaya hazır değilsiniz. Deneyimin tadını çıkarın, ancak ileriye dönük dinamiklere denge getirmenin bir yolunu arayın.

5 Eylül 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizle ilgili problemler başınızı ağrıtsa da sorunlarınızın üstesinden gelebilecek kapasiteye sahipsiniz. İş yaşantınızda aksayan durumlar motivasyonunuzu daha da artırıyor. Bugün bazı engellerle karşılaşabilirsiniz.

5 Eylül 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerji dolusunuz. Eğlenceli faaliyetler bu yaşam sevincinizi tatmin etmek için mükemmel bir yol olacak. Fiziksel açıdan son derece formda olduğunuzdan ağırlık egzersizleri yapabilirsiniz. Bu enerjinizi işinizle ilgili eski hayallerinizi gerçekleştirmede kullanın. Kendinize güveninizle başkalarını da etkileyerek, ihtiyacınız olan desteği kolayca kazanabileceksiniz. Başarı sizi bekliyor.

5 Eylül 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; haftaya aşk, çocuk, hobi, eğlence ya da tatil konularıyla başlayabilirsiniz. Para harcayabilirsiniz ama bir taraftan da finansal açıdan destekleneceksiniz. Venüs’ün Başak burcuna geçmesiyle 29 Eylüle kadar; kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. Güzelleşmek, kendinizle ilgilenmek, fiziksel değişim yapmak için olumlu bir zaman dilimine giriyorsunuz. Hayatın her alanından da size karşı ilgi artacaktır.

5 Eylül 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aklınızdave aşk yaşamınızda yapmanız gereken değişiklikler var, olumsuz ihtimaller harekete geçmenizi engelliyor. Her şeye rağmen ilişkiyi hareketlendirme çabalarınız, heyecanınızı diri tutuyor. Zaman zaman kapris olarak gördüğünüz tavırları anlamaya çalışın. Yakın bir arkadaşınızın sizinle ilgili önerilerini dikkate almanız, önemli bir konuda işinizi kolaylaştıracak. Ertelediğiniz işle ilgili bir görüşme bu gün yine gündeme gelebilir. Köklü değişiklikler için çok kolay adım atamıyorsunuz. Cesaretli olun.

5 Eylül 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 28' 01"
Ay
Akrep
15° 44' 24"
Merkür
Koç
26° 07' 01"
Venüs
Balık
20° 44' 17"
Mars
Balık
04° 25' 19"
Jüpiter
Boğa
16° 38' 45"
Satürn
Balık
13° 13' 16"
Uranüs
Boğa
20° 37' 45"
Neptün
Balık
27° 46' 57"
Plüton
Kova
01° 48' 52"
Chiron
Koç
18° 45' 09"
Lilith
Başak
19° 43' 07"
True Node
Koç
15° 35' 33"
Son Güncelleme : 28/03/2024 19:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>