Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sorgular Başlıyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Eylül 2022, Pazar

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün aşk konusunda büyük beklentilerin olmayabilir. Bu konuda kendini çok sıkmaman olası. Bir şeyleri olduğu gibi yaşamak sana daha iyi gelecek. Zira aklında daha farklı şeyler olabilir, önceliklerini değiştirebilirsin.

Tepeden tırnağa bir değişime ihtiyacınız var gibi görünüyor. Belli ki, mevcut koşullarınızla çok az şeyi düzeltebileceksiniz. İşlerinizdeki dönemsel düzelmeler size hiç umut vermiyor.

Yaratıcı fikirler üretmek, farklı projelere odaklanmak sana ek gelir sağlayabilir. Maddi konularda kendini daha da sağlama almak istiyorsan eğer bugünden bazı kararlar alabilir, yeni konular türetebilirsin. Ek gelir konuları daha fazla gündeme gelebilir.

Havaların değişimi seni biraz etkileyebilir. Üşütmemeye özen göstermende fayda var. Bağışıklığını ve direncini kuvvetlendirmek bu süreçte özellikle fayda sağlayabilir sana. Bol bol vitamin takviyesi alabilir, mevsim sebze ve meyvelerinden daha fazla tüketebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sanatsal yönünü daha da kuvvetlendireceğin bir gün olabilir bugün. İç sesin seni daha iyi şeylere yönlendirebilir. Güzel gelişmeleri kendine çekmek ve bir şeyleri daha da geliştirebilmek adına daha yaratıcı olman gerekecek.

11 Eylül 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları bugün zamanınızın çoğunu fikirlerinize maddi bir biçim vererek geçirebilirsiniz. Doğanız gereği sezgiselsiniz, ancak bugün mantıksal davranışlarla karar verme yeteneğiniz önemli ölçüde artacak. Bugün geleceğe dair daha kesin ve emin adımlar atacaksınız.

11 Eylül 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günlük iletişimi oldukça sıkıştırırken kimin nerede eksik olduğunu fark edeceksin. Ve kararsız gözüken tavırlarına çeki düzen vereceksin. Yönetici gezegenin Merkür, bugün hava burcunda geri gitmeye başlıyor. 2. Evini etkileyen Merkür, çevrendeki kişilere olan güvenini sorgulatacak. Günün akışını organize ederken tüm zamanı kendine ayırmak isteyebilirsin.

11 Eylül 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizin eksikleriyle ilgilenebilirsiniz. Yeni hafta öncesi alışveriş ve düzenleme işlerine vakit ayırmak, sonrasında sizi rahatlatabilir. Ancak ani hareketlere ve küçük ev kazalarına karşı dikkatli olmanızda fayda var.

11 Eylül 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evde bir hareketlilik ya da kendi iç dünyanıza zaman ayırabileceğiniz konular var. Evdekiler ve ailevi konular da öne çıkabilir.

11 Eylül 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son günlerdeki isteklerinizin kolay yoldan karşılandığını görmek sizi ferahlatırken geleceğe dair korkularınızı da bir nebze yenmiş olacaksınız.

11 Eylül 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün birisinin size değerlerinizi veya görüşlerinizi sorgulatmaya çalıştığını hissedebilirsiniz. Ama muhtemelen aynı zamanda, ne kadar uğraşırsa uğraşsın, düşüncelerinizi değiştiremeyeceğini hissedeceksiniz. Siz düşüncelerinizin arkasındasınız ve kolay kolay fikriniz değişmez. Bazıları dik kafalı olduğunuzu düşünebilir, ancak şu konuda rahat olun ki düşüncelerinizi değiştirmek için bu kadar uğraşan birinin muhtemelen bir niyeti vardır. Bu yüzden silahlarınıza sarılın.

11 Eylül 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Para meseleleri normalden çok daha kolay karışabilir. En iyi hareketiniz, şu an için büyük satın alımlardan kaçınmak ve sadece temel şeylere bağlı kalmak olacaktır. Lüks harcamalar yapmak isteseniz bile ileriyi düşünmek ve geri çekilmek zorunda kalabilirsiniz. Cüzdanınızı sıkıca kapalı tutmaya çalışın. Çok daha iyi kullanım alanları gelişebilir.

11 Eylül 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizinle aynı düşünceye sahip kişilerin fikirlerinden yola çıkmadan önce düşünmelisiniz. Zamanlama konusunda yaşayacağınız sıkıntıları unutmayın. Para evinizdeki retro Merkür, eski fırsatları yeniden karşınıza çıkarıyor.

11 Eylül 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son dönemde edindiğiniz tecrübeler hakkında düşünün ve hayatınızı daha olumlu bir yönde ilerletebilmek için gereken kararları alın. İş ve özel yaşamınızda planlarınızı gerçekleştirmenin vakti geldi. Başkaları da sizi anlayışla karşılayarak destek verecek, bu yüzden hiçbir şeyi gizlemenize gerek yok.

11 Eylül 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün finansal durumunuzla ilgili fırsatlar yakalayabilirsiniz. Ayrıca yurt dışı, eğitim, seyahat, hukukla ilgili istediklerinizi elde etme fırsatı yakalayabilirsiniz.

11 Eylül 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kötü niyetli kişilerin dedikoduları sevgilinizle aranıza bozacak. Oysa bu tatsız dedikoduların asıl nedeni de sizi birbirinizden ayırmak. Her ikinizde uyanık olup bu sözlere kulak tıkamalısınız. İş hayatınızdaki problemleri abartıp kendinizi boş yere üzmeyin. Çok önemli bir konuda yüzeysel düşünüyorsunuz. Derinlemesine düşünüp doğru sonuçlara ulaşmanıza engel olan yanlış duyumlarınız var. İş hayatınızdaki yeni bir gelişme ekonomik olarak rahatlamanızı sağlayacak.

11 Eylül 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 00' 08"
Ay
Akrep
22° 23' 59"
Merkür
Koç
26° 22' 53"
Venüs
Balık
21° 24' 28"
Mars
Balık
04° 50' 37"
Jüpiter
Boğa
16° 45' 37"
Satürn
Balık
13° 16' 59"
Uranüs
Boğa
20° 39' 15"
Neptün
Balık
27° 48' 10"
Plüton
Kova
01° 49' 24"
Chiron
Koç
18° 47' 02"
Lilith
Başak
19° 46' 43"
True Node
Koç
15° 35' 56"
Son Güncelleme : 29/03/2024 08:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>