Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Yeni Yollar Buluyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Eylül 2022, Perşembe

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk hayatın bugün istediğin hareketliliğe ulaşamayabilir. Bunun moralini bozmasına izin vermemelisin. Ne istediğini bildiğin sürece karşına güzel fırsatlar çıkmaya devam edecek. Bunları değerlendirmek senin bileceğin iş.

İş hayatınızın aksamalarını, yığılmalarını, yorgunluğunu bir kenara bırakmanız gerekiyor. Hiç olmazsa bu sefer hafta sonu çalışmanızı erteleyebilirsiniz. Haftanın başında bir görüşmeniz var.

Yenifırsatlarıyla karşılaşmak için kendini zayıf gördüğün konularda geliştirmek isteyeceksin. Yeni bir ortama girmek, yeni şeyler öğrenmek seni uzunca bir süre meşgul tutacak şeyler karşına çıkarabilir.

Hayatının tekdüze gidişini değiştirmek için yeni kararlar alabilirsin. Yeni şeyler denemekten çekinmemelisin. Tavsiye edilen yeni programlara başlamak hayatına istediğin hareketi katmada yardımcı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

başkalarının dediklerine ve baskılarına aldırış etmemek senin için daha iyi olacak. Kendini ifade etmek için daha cesur adımlar atabilirsin. Söylediklerin başkalarını rahatsız etse de kendini düzgünce ifade etmek isteyeceksin.

8 Eylül 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Doğum burcunuzdaki Güneş size olağanüstü bir özgüven bahşeder, ancak yaklaşan bir dolunay olduğu için mantıklı olmalısınız ve herkes gibi sınırlarınız olduğunu kabul etmelisiniz. Kaybedemeyeceğinizi düşündüğünüz an, kaybettiğiniz andır.

8 Eylül 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sağlık ile ilgili konular gündemini epey bir oyalayabilir. Özellikle ebeveynlerinin bu konuda ihmalkâr davranması endişelenmene neden olabilir. Eğitim alanında olduğundan farklı bir yöne doğru yürümek isteyebilir, alanını değiştirmeye karar verebilirsin. Duygusal ilişkilerle arana biraz mesafe koymak isteyeceksin.

8 Eylül 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sabit fikirler sizi sınırlayabilir. Kendi bilginizin dışındaki bilgi ve fikirlere de açık olmayı öğrenmelisiniz. Çevrenizdeki bazı insanlara karşı olan önyargınızı kırmak konusunu tekrar gündeme alabilirsiniz.

8 Eylül 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizde olan bitene daha çok dikkat kesileceğiniz ancak aynı zamanda kendinizi hayatın da akışına bırakmanız gereken bir gündesiniz. Sürekli temas içinde olduğunuz yakınlarınıza ait konular sizin için duygusal olarak zorlayıcı ancak aynı zamanda yenileyici olabilir. Kısa ziyaretler, konuşmalar gündeme gelebilir, zihinsel açıdan sizi çok yoracak değişiklikler söz konusu olabilir.

8 Eylül 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Komşular ve akrabalık ilişkilerinin gündemde olacağı bir gündesiniz. Zamanınız huzurlu geçebilir ancak yine de şaşıracağınız gelişmeler olabilir...

8 Eylül 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iradeniz biraz zayıf olabilir. Eğer dikkat etmezsenizi kendinizi daha sonra pişman olacağınız bir şeyler yaparken bulabilirsiniz. Kilo vermeye çalışıyor olabilirsin. O çikolatalı kek seni market rafından çağırıyor olabilir. Her türlü cazibeye direnmek için elinizden gelenin en iyisini yapın. Ama eğer o kiloları verirsen, kendini çok fazla cezalandırma! Bazı günlerde bu baştan çıkarıcı sesleri görmezden gelmek zor oluyor.

8 Eylül 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geleceğe dair umutlu ve iyimser hissederek uyanmalısınız. Kendinize güveniniz her zamankinden daha güçlü ve bulaşıcı. Ortak çabalardaki başarı, memnuniyetle parlamanızı sağlamalıdır. Çabalarınız hakkında kamuoyunun takdirini bile alabilirsiniz. Bugün, özellikle romantik olanlar olmak üzere her türlü ilişki için iyiye işaret ediyor. Özel biri varsa bugünü onun için özel bir hale getirebilirsiniz.

8 Eylül 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün maddi konularda istediğiniz güveni yakalamak istiyorsunuz. Kişisel çekiminizin güçlü olduğu bir gün. Çevrenizde iletişim içinde olacağınız kişilerin, size sağlayacağı olumlu katkıları kabul etmelisiniz.

8 Eylül 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son dönemde vaktinizi sürekli hayaller kurmakla geçirdiyseniz, silkinip uyanmanızın ve bu projelere gerçekten başlamanızın zamanı geldi. Planlarınızın makul ve sağlam temellere dayanıp dayanmadığını sadece gerçek hayatta görebilirsiniz. Ama gerçekdışı hayallere kapılmaya devam ederseniz, önemli bir fırsatı elden kaçıracak ve değerli enerjinizi de boşa harcamış olacaksınız.

8 Eylül 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün kendini çok sinirlendiriyorsan şaşırma. Bu durum patron ya da senden daha büyük biri otoritesi yüksek birinin pozisyonundaki biriyle ilişkili olabilir. Bugünün oluşturduğu açılar sayesinde, duygularınız yoğunlaşabilir ve uygunsuz bir şey söylemekten kaçınmak için dilinizi ısırmanız gerekebilir. Bunu söylüyor olmak, bu şekilde hissetmemeniz gerektiği anlamına gelmez, ama problemin kaynağını bulmak için bugün uygun bir gün olmayabilir. Kendinize iyi bakın.

8 Eylül 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişi her zaman anlayışlı ve sizinde aynı tutumda olmanızı bekliyor. Onun gelecekle ilgili beklentilerini hoşgörü ve iyimserlikle karşılamalısınız. Bugün her konuda tartışmadan uzak durun. Akşama doğru karşılaşacağınız sürpriz sizi mutlu edecek. İş yerinde yapacağınız organizasyon sayesinde omuzlarınızdaki yük azalıyor. Patronunuzla yapmanız gereken görüşmeyi ertelemekten vazgeçin. Parasal konularda attığınız sağlam adımlar size kazandırıyor.

8 Eylül 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 03' 54" R
Ay
Akrep
26° 42' 43"
Merkür
Koç
15° 59' 03"
Venüs
Koç
25° 28' 18"
Mars
Balık
26° 15' 47"
Jüpiter
Boğa
22° 54' 52"
Satürn
Balık
16° 10' 10"
Uranüs
Boğa
22° 05' 33"
Neptün
Balık
28° 46' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 12"
Lilith
Başak
22° 50' 24"
True Node
Koç
15° 34' 13"
Son Güncelleme : 25/04/2024 22:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>