Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Bireyselden Uzaklaşıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Eylül 2022, Cumartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 60%

Partnerinin yaptığı sürpriz seni şaşırtmakla kalmayıp ona bakış açını da değiştirecek. Seni herkesten iyi tanıyan bu insanla birlikte zaman geçirmekten hiçbir zaman sıkılmayabilirsin. Onunla birlikte olduğun zamanın tadını çıkarmaya bak.

Beklenmedik bir kariyer arası ile ilgili bir haber karşınıza çıkabilir. Bu çok heyecan verici olabilir ve hayatınızda düşündüğünüzden daha büyük bir fark yaratmalı. Ancak, bu kesinlikle bazı mütevazılıkların uyandığı bir zaman olacak. Çok gururlu ya da çok heyecanlı davranırsanız, şanslı olmayan meslektaşlarınız arasında kıskançlığa sebebiyet verebilir ve daha sonra sizi rahatsız etmek için bunlar size geri dönebilir. Heyecanını ailenize saklayın.

Maddi konularda aldığın kararları yeniden gözden geçirmek yararlı olabilir. Bir uzman ya da bilgisine güvendiğin bir arkadaşından planlarını kontrol etmesini istemek ileride sıkıntı çekmeni önleyecek.

Yeni programlar uygulamak için istekli olmak ihtiyacın olan heyecanı sağlayacak. Hayatına hareket katmak için daha istekli olmalısın. Arkadaşlarınla birlikte plan yapmak bu durum için yardımcı olacak. Bol su içmeyi unutmamalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yanındaki insanların senin iyiliğin için seferber olduğunu görmek seni mutlu edecek. Onları üzmemek için elinden geleni yapmalısın. Sana değer veren insanlarla beraber olmak kendine verdiğin değerin artmasına sebep olacak.

10 Eylül 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merkür, bu hafta sonu haritanızın para alanında retro hareketine geçiyor, bu da nakitinizin cebinizde kalması gerektiğine dair açık bir kozmik uyarı. Gerçekten ihtiyacınız olmayan şeyleri satın alırsanız, ay sonundan önce pişman olursunuz.

10 Eylül 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün su burcunda Dolunay, meydana gelecek. Dolunay, güçlü duyguların etkilerini bireyselden genele taşıyacak. Eğer kendi işinin sahibi bir Başak burcuysan, çalışanlarınla aranda ılımlı bir ilişki kurma konusunda daha dikkatli davranabilirsin. Maddi gelirini daha iyi yönetmek için profesyonel destek alabilirsin.

10 Eylül 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle birlikte bazı planlar yapabilirsiniz. Gezmek, keyifli vakit geçirmek herkesin üzerindeki yorgunluğu atacaktır. Bu da bazı konuları daha rahat konuşmanızı ve çözmenizi sağlayabilir. Birbirinize fırsat verin.

10 Eylül 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konulara ve duygusal durumlara daha hassas yaklaşabilirsiniz. Kendi iç sesinizi dinlemeniz yararlı olacak.

10 Eylül 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çözümsüz konuları zorlamadığınız, her şeyi çözmek zorunda olmadığınızın farkınvarırsanız olayların çok hızlı lehinize döndüğünü göreceksiniz.

10 Eylül 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun süredir hayatında olmayan bir arkadaşını düşünmek bugün canını mı sıkıyor? Bu kişi muhtemelen seni düşünüyor ve onunla iletişime geçmen için bilinçsiz bir şekilde mesajlar yolluyor. Eğer mümkünse onu ara, ama eğer ona nasıl ulaşacağını bilmiyorsan elinde telefon numarası ya da e-mail adresi olabilecek kişileri tanıyorsun, onları bir dene. Daha fazla yapabileceğin bir şey yoksa, bir zamanlar arkadaş olduğun ve yeniden olabileceğin birisi ile iletişime geçebilirsin.

10 Eylül 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda sizin için gün içinde yeterli saat olmayabilir. Bugün telaşla koşturmak yerine rahat bir tempoda hareket etme havasında olabilirsiniz. Bu normalde iyidir ancak şu anda kariyer odaklı bir koşuşturma içinde olduğundan hızlanmak zorunda kalabilirsiniz. Sorumluluklarınız muhtemelen sizi mütevazi enerjinizden çıkarmak isteyecek, bu yüzden çağrılara cevap vermeye hazır olun.

10 Eylül 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizle ilgili özel çalışmalar yapmak istemenize rağmen, çevresel koşullara fazla güven duymuyorsunuz. İnanmadığınız şartları değiştirmek adına, olumlu çabalar harcamanız kolay bir olay değil. Sitemlere aldırmamalısınız.

10 Eylül 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda birtakım değişiklikler meydana geliyor. Ürküp geri çekilmek yerine, bu değişiklikleri açık kollarla karşılayın. Eğlenceli ve anlamlı ilişkiler kurabileceğiniz yeni insanlarla tanışacaksınız. İş cephesinde ise yeni zorluklarla karşılaşıyorsunuz. Fakat korkmanıza gerek yok, şans sizin tarafınızda olacak. Bu durumu kişisel gelişiminiz için bir fırsat gibi düşünün.

10 Eylül 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yılın çok heyecanlı bir dönemine girmiş bulunuyorsunuz ve birçok zor mesele çarpıcı bir finale yaklaşıyor gibi gelebilir. Bu yüzden de bunu hak etmeyen insanlara ani, sert tepkiler verebilir ve onları tersleyebilirsiniz. Çıkışlarınızın gereğinden fazla abartılı olması muhtemel ki bu durum yaklaşan sorunlarla baş etmeyi daha da zor bir hale getirebilir. Bugün yapmanız gereken, hayatınıza biraz daha denge getirmek, özellikle de duygusal anlamda. Duygularınızı kontrol altına alıp dengeleyebilirseniz, dışardan gelen her türlü sorunla daha kolay baş edebilirsiniz.

10 Eylül 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda fırtınalı bir gün sizi bekliyor. Bunun nedeni, uzun zamandır yakın dostunuz olan birinden hoşlanmaya başlamanız olabilir. Ona karşı hislerinizi ilk fark ettiğinizde suçluluk duyabilir ve bu hisler yüzünden arkadaşlığınızı mahvedeceğini düşünebilirsiniz. Ancak, bu suçluluk duygusu bile, ona karşı olan hislerinizi değiştirmeyecek. İş yerinde endişelere kapılmadan, herkes açısından doğru yolu bulmaya çalışmalısınız. Beklediğiniz bir haberin gecikmesi sinirlerinizi gerebilir.

10 Eylül 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 45' 15" R
Ay
Yay
05° 38' 50"
Merkür
Koç
16° 01' 14"
Venüs
Koç
26° 20' 41"
Mars
Balık
26° 48' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 04' 42"
Satürn
Balık
16° 14' 06"
Uranüs
Boğa
22° 07' 57"
Neptün
Balık
28° 47' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
20° 26' 38"
Lilith
Başak
22° 55' 07"
True Node
Koç
15° 32' 01"
Son Güncelleme : 26/04/2024 15:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>