Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Duruluyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Eylül 2022, Cuma

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 80%

uzun zaman sonra sevdiğinle aranda mükemmel bir uyum bulduğunu göreceksin. Bunun üstüne gidip ilişkinin boyut değiştirmesini sağlayabilirsin. İstediğin gelişmeleri yaşamak için partnerinle daha açık konuşmalısın.

Siz diğerarkadaşlarınız gibi bazı olaylara kayıtsız kalamıyorsunuz. İşinizi seviyor olmanız, işyerinizdeki gruplaşmalardan olumsuz etkilenmenizi engelliyemiyor. Duyarlı kişiliğiniz pek mutlu görünmüyor.

Yanındaki insanlara güvenmekte sıkıntı yaşayabilirsin. Onların hareketlerinden şüphelenmek, kendi işini kendi başına görmek istemeni sağlayacak. Güvendiğin arkadaşlarından yardım istemek sorumlulukları dağıtmanı kolaylaştırabilir.

Bugün enerjini verimli kullanmak için daha dikkatli olmalısın. Erkenden yorgun düşmemek için fırsat buldukça dinlenmeyi ihmal etmemekte fayda var. Sık sık temiz hava almak gücünü yenilemeye yardımcı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınla beraber daha çok zaman geçirmek isteyebilirsin. Grup aktivitelerinde daha fazla yer almak isteyebilirsin. Ama insanların seni kullanmasına izin vermemelisin. Sınırları baştan çizmek senin için önemli olacak.

9 Eylül 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İhtiyacı olan bir arkadaşına yapacak yapıcı bir şeyler bulmasını dilersin. Onların mırıltılarını, iniltilerini ve şikayetlerini dinlemekten bıktınız. Artık yapacak o kadar çok şeyiniz var ki, sizden ihtiyaçları olan zamanı onlara veremezsiniz.

9 Eylül 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son dönemde biraz sakinleşmeye ve durulmaya ihtiyacın olduğunu fark edebilirsin. Spor yapmak için kendini motive edecek yöntemler arayabilirsin. Evli bir Başak burcuysan, eşinle romantik bir tatil planı yapmak isteyebilirsin. Yaşam alanında yapacağın ufak değişiklikler sana da iyi gelecek.

9 Eylül 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi yorgun hissetmeniz kelimelere de yansıyabilir. Sosyal medyadaki paylaşımlarınız dikkat çekebilir. Bunu iyiye kullanmak iyi olacaktır ama öncelikle bunun için zemin oluşturmalısınız. Bu yüzden yalnız kalmayı ve sakinleşmeyi seçebilirsiniz.

9 Eylül 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Haftanın son gününde yakın çevrenize odaklanmak zorunda kalabilirsiniz. Bu değişiklikler kardeşlerinizi de gündeme getirebilir. Kardeşlerinize ve kuzenlerinize yardımcı olmanızı gerektiren bazı durumlar da ortaya çıkabilir. Ancak işlerinizin yoğunluğu zamanınızın büyük kısmını alabilir. Düşüncelerinizde daha pozitif olmaya bakın. Sabit fikirli davranmamanızda yarar var.

9 Eylül 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İç dünyanızı sakinleştirmek için aktif bir çaba harcayabilirsiniz. İyi yönlerinizi mutlaka kendinize hatırlatarak yapabilirlik çıtanızı daha da yükseltin...

9 Eylül 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eğer bir ev almayı düşünüyorsanız ya da bir emlakçıyla görüşmeyi düşünüyorsanız, durumunuza göre bugün her şeyin başlaması ya da sonlanması için uygun bir gün. Şu sıralar emlak alanında planlanan yatırımların değeri her zaman düzenli olarak artıyor. Ancak herhangi bir şeye kalkışmadan önce bunun doğru bir yatırım olup olmadığı konusunda emin olmasınız. Aksi takdirde içinde bulunmaktan pek de hoşlanmayacağınız bir takım durumlara sıkışıp kalabilirsiniz.

9 Eylül 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün garip rüyalar ve canlı önseziler olabilir. Sezgileriniz ve telepatik yetenekleriniz yüksek seviyede çalışıyor. Düşündüğünüz birinden telefon veya başka bir iletişim çağrısı alabilirsiniz. Fazla paranoyak olma eğilimi de dikkat gerektiriyor. Aldığınız bazı mesajlar rahatsız edici görünüyorsa panik yapmayın. Önce gerçeklere bakın. Muhtemelen her şeyin düşündüğünüzden daha iyi olduğunu göreceksiniz.

9 Eylül 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizin rahatlığı için yapamayacağınız şey yok. Sevdikleriniz söz konusu olduğu zaman, tüm zamanınızı onlara harcayabiliyorsunuz. Evinizle ilgili değişimler söz konusu. Ruh sağlığınızı destekleyici davranışlar içindesiniz.

9 Eylül 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni bir şey denemek için kendinize güveniyorsunuz. Bunun sonucundahayatınızda, sağlığınızda ve ayrıca aşk hayatınızda değişikler yaşayabilirsiniz. Bu yüzden ne zamandır planladığınız projeler için kolları sıvayın ve işe girişin. Çevrenizdekiler bu yeni yaklaşımınızı olumlu karşılayacak ve size destek verecek, ama siz yine de yere sağlam basmaya bakın.

9 Eylül 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün partner ya da ortakla ilgilenebilirsiniz. Çok detaycı yaklaşımınız aranızda sorunlara yol açabilir. Ayrıca ilişki fırsatlarınız var.

9 Eylül 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun süredir yaşadığınız bazı duygusal karmaşalar, sizi yanlış yönlendirmeye çok elverişli görünüyor. Çok acil almanız gereken kararlarınızı bir süre ertelemeniz sizin için iyi olacak. İş yerindeki çalışmalarınızı kararlı bir biçimde sürdüreceksiniz. Bazı endişeler duyabilir veya duygularınız harekete geçebilir. Ancak sabırlı ve sakin davranmayı başarabilirseniz bunların üstesinden geleceksiniz. Uzaklardan gelecek ziyaretçileriniz var. Parasal sıkıntılarınız giderek azalıyor. Sağlığınızı ikinci plana atmayın.

9 Eylül 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 20' 46" R
Ay
Başak
15° 54' 51"
Merkür
Koç
17° 16' 32"
Venüs
Koç
18° 14' 13"
Mars
Balık
21° 43' 24"
Jüpiter
Boğa
21° 33' 49"
Satürn
Balık
15° 36' 30"
Uranüs
Boğa
21° 45' 58"
Neptün
Balık
28° 34' 41"
Plüton
Kova
02° 03' 54"
Chiron
Koç
20° 03' 49"
Lilith
Başak
22° 11' 21"
True Node
Koç
15° 37' 21"
Son Güncelleme : 20/04/2024 01:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>