Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Taviz Vermiyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2022, Salı

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 60%

Son zamanlarda aklını fazlasıyla meşgul eden insanın seni tahmin ettiğin kadar düşünmemesi canını sıkabilir. Onunla görüşmek için daha çok fırsat yaratmak senin için olumlu sonuçlar oluşmasına sebep olabilir.

İş çevrenizde birlikte çalıştığınız kimselerle fikir ayrılıklarına düşebilirsiniz. Çevrenizde olumsuz bir ortam var ve sizden bundan etkileniyorsunuz. Küçük şeyleri kafanıza takabilir ve sorun yapabilirsiniz. Konuları değerlendirirken bazı ayrıntıları gözünüzden kaçırabilirsiniz. Konuları istediğiniz gibi net düşünmeyebilir ve konsantrasyon sorunu yaşayabilirsiniz. Karşınıza çıkacak bir fırsatı değerlendiremeye bilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

Yenifikirleri konusunda daha cesur davranmalısın. Kendinden emin şekilde adımlar atarak yeni kararlar almakkonusunda aha hızlı sonuçlar almanı sağlayabilir. Yeniliklere açık olmaya devam etmelisin.

Söylediğin şeyler yaptıkların kadar seni etkilemeye devam edecek. Hayata olumlu bakmaya, olumlu düşünmeye devam etmelisin. Egzersiz rutinini sıklaştırmak sana farklı bir gelişme imkanı sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Seni seven, iyiliğini isteyen insanların kalbini kırmamaya dikkat etmen lazım. Onlar senin mutlu olman için uğraşırken anlık çıkışlarınla onların kalbini kırabilirsin. Ne istediğini açıkça söylemek senin için iyi olabilir.

13 Eylül 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları geçmiş ve şu an arasında sıkıştığınız bir gün sizleri bekliyor. Uzun zamandır görüşmediğiniz bir arkadaşınız ya da akrabanızdan gelecek olan haberle duygu durumunuz alt üst olabilir. Bu yüzden duygu dünyasının içinde boğulurken gerçeğe dönme konusunda zorluk yaşabilirsiniz.

13 Eylül 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Net ve gerçekçi yapından asla taviz vermeyeceksin. Sosyal çevrenden gelen eleştirileri yersiz bulabilir, kendi bildiğin yoldan gitmeye karar verebilirsin. Yaşam alanında yapacağın değişikler için bütçeni fazlasıyla aşabilirsin. Çocukları olan bir Başak burcuysan, eğitim alanları ile ilgili derin araştırmalara girebilirsin.

13 Eylül 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir ilişkiye başlıyorsunuz ya da yeni bir duygusal olarak aşmanız gereken gerçeklerin farkına varıyorsunuz. Kendi içinizde uzun süredir çözemediğiniz ne varsa bir final yapacaksınız. Kendiniz olarak yeni bir sosyal iletişim dili takınacaksınız.

13 Eylül 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayattan keyif alacağınız yaratıcı bir gün yaşayabilirsiniz. Aşktan ve şanstan yana daha motive ve hareketlisiniz. Güzel ve sevimli hediyeler söz konusu olabilir. Eğlence ve zevkleriniz için yapılan harcamalarda artış mümkün. Girdiğiniz ortamlarda dikkatleri üstünüze toplayacaksınız. Zevklerde abartıya kaçmamayı iyi beceriyorsunuz.

13 Eylül 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişimsel kopukluklara karşı önlem almanız gerekebilir. Özellikle birebir iletişim yolu ile olan durumlarda kendinizi yanlış ifade edebilirsiniz...

13 Eylül 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi şarj etme ihtiyacı duyduğunuzda otomatik olarak verdiğiniz tepki yalnız bir şekilde meditasyon yapmak ve dünyadan uzaklaşmak oluyor. Zaman zaman yalnız vakit geçirme ihtiyacı hissediyorsunuz. Ama bugün dış dünyaya karşı açık olacaksınız, bu sizin için büyük bir sürpriz olacak. Eğer kendi düşüncelerinizde kaybolmazsanız, muhtemelen birisi ile tanışacaksınız.

13 Eylül 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnkâr edilemez bir pozitiflik gününüzü aydınlatabilir! Şimdi fırsat varken olabildiği kadar eğlenmeye bakın, sıkı çalışmanız gereken günler çok da uzakta değil. Bunu endişe verici bir şey olarak görmek yerine, molanızda enerji toplayın ve bir sonraki molanızı yaratmak üzere çalışmaya başlayın. Ne verirseniz, onu alacaksınız.

13 Eylül 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün uğraş verdiğiniz alanda kendi kendinize sabrı empoze edin.Ya da yakın çalışma arkadaşınızın yardımını isteyin veya kısa süreli olarak faaliyet konunuzu ona devredin. Ayrıntıları abartarak süreyi uzatıyorsunuz.

13 Eylül 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok kişi size yeni fikirler verecek. Gelen bu yardımları kabul edin ve önünüzde açılacak yeni kapılardan yararlanın. Bu sayede beklenmedik ilerlemeler kaydedebilecek ve uzun süredir hayal ettiğiniz bir şeye çok yaklaşacaksınız. Ama riskleri iyi dengelemeye bakın, yoksa şimdiye dek elde ettiğiniz her şeyi birden kaybedebilirsiniz.

13 Eylül 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün saat 07:52-14:39 arasında ay boşlukta olacak. Bu saatlerde yepyeni bir şeylere başlamanız önerilmez. Başlanılan işleri toparlama ya da deşarj olma saatleridir. Saat 14:39’dan sonra yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konuları ön plana çıkıyor. Bu konularda güzel gelişmeler yaşanabilir.

13 Eylül 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız inanılmaz güzellikte geçiyor. Sevgilinizle aranız şimdiye kadar hiç olmadığı kadar güzel olacak. Zaman zaman sizi kıskanması ufak çaplı tartışmalara yol açacak ama önemli bir sorun arz etmeyecek bu tartışmalar. Günlerdir yoğun bir tempo içinde çalışmanız, arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkileri soğutsa da bu günden itibaren eski neşenize kavuşup sosyal faaliyetlerinizi hızlandıracaksınız. Gelirinizin artması için biraz daha girişken olmanız gerekiyor.

13 Eylül 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 39' 08"
Ay
Akrep
18° 02' 20"
Merkür
Koç
26° 12' 46"
Venüs
Balık
20° 58' 11"
Mars
Balık
04° 34' 05"
Jüpiter
Boğa
16° 41' 08"
Satürn
Balık
13° 14' 33"
Uranüs
Boğa
20° 38' 16"
Neptün
Balık
27° 47' 22"
Plüton
Kova
01° 49' 03"
Chiron
Koç
18° 45' 48"
Lilith
Başak
19° 44' 22"
True Node
Koç
15° 35' 41"
Son Güncelleme : 28/03/2024 23:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>