Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sevdiklerinlesin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Eylül 2022, Çarşamba

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 70%

Mevcut ilişkinin sana hissettirdiği heyecanın eskisi gibi olmadığını düşünebilirsin. Bunu düzeltmek için elinden geleni yapmak isteyebilirsin. Partnerinle birlikte daha çok zaman geçirmek için girişimlerde bulunmak yararlı olabilir.

Açık fikirli olmaya çalışın. İşlerin farklı bir yönde akacağını keşfedebilirsiniz. Belki dehayatınız yeni bir dönemece giriyordur. Bazı ilginç fırsatlar size sunulabilir. Yenilikçi ve cüretkar bir şey yapmaktan korkmayın. Risk almak şimdi size gerçekten zarar verebilir. Diğer kişilerin size taze fikirler sunmasına izin verin ve uygun olan her seçeneği göz önünde bulundurun.

İş fırsatları arasında bir seçim yapmak zorunda kalabilirsin. Senin için en mantıklı seçimi yapmak düşündüğünden zor olabilir. Güvendiğin insanların da yardımıyla sana uyan fırsatı seçmek daha kolay olacak.

Günün düşündüğünden daha hareketli geçebilir. Arkadaşlarınla beraber farklı aktiviteler içinde bulunmak enerjini tahmin ettiğinden daha kısa sürede tüketecek. Eline geçecek fırsatları yenilenmek için değerlendirmekte yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sahip oldukların için sık sık şükretmek elindekilerinin kıymetini bilmeni ve onları korumak için elinden geleni yapmanı sağlayacak. Mevcut durumunun daha da iyiye gitmesi için şu anki halinin iyi olduğunu kabul etmen lazım.

14 Eylül 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları bugün adeta zamanın ötesine geçerek kendinize bambaşka bir gözle bakacaksınız. Olayları değerlendirdiğinizde geçmişten gelen birtakım sorunlarla yeniden mücadele etmek zorunda kaldığınızı göreceksiniz. Olaylara karşı sağduyu ile yaklaşın ve çözümcü olmaya özen gösterin.

14 Eylül 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel hayatına ve ilişkilerine daha çok vakit ayırmak isteyebilirsin. Hayatına dair aldığın yeni kararlara sosyal çevrenin verdiği destek yüzünü güldürecek. Sağlığın için detoks programları ilgini çekebilir. Kişisel bakımında farklı kürleri ve kokuları denemek isteyebilirsin. Kültürel aktivitelere ilgin artıyor.

14 Eylül 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızdaki düzensizliğe son vermek isteyebilirsiniz. Bunu radikal çıkışlarla ve tavırlarla yapmak isterken haksız duruma düşmeyecek bir tutum sergilemelisiniz. Sorumluluklarınızın farkında olmak, size daha iyi ve sistemli bir ortam oluşturma konusunda yardımcı olacaktır.

14 Eylül 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geçmişte kaldığını düşündüğünüz bazı meseleler tekrar karşınıza çıkabilir ve bu konular sizi bir parça yorup sıkabilir. Ancak bu sayede uzun zamandır görüşmediğiniz kişilerle görüşmeniz mümkün olacak. Dahası bu konuşmaların ardından işle ilgili sorumluluklarınızda artabilir. Günün boyunca keyifli ve konuşkansınız.

14 Eylül 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda kredi kullanmak gibi bir niyetiniz varsa iptal etmenizde fayda var çünkü maddi kaynaklarınızın daralacağı bir sürece giriyorsunuz...

14 Eylül 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir grup heyecan verici insan evinize bir parti veya grup toplantısı yapmak için katılabilir. Harika bir ev sahibi olma yolunda ilerliyorsunuz ve bazı ilginç yeni insanlarla tanışmanız muhtemel. Sohbetler genellike bilgisayarlar ve modern teknolojinin diğer biçimlerine, ya da belki astroloji ve diğer esrarengiz konularda olabilir. Kaliteli vakit geçirecek ve çok şey öğreneceksiniz. Devam edin!

14 Eylül 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda düşünmek ve düzenlemek için oldukça önemli konular var. Kendinize odaklanmak çok adil, ancak paylaşılan kaynaklar ve yoğun bağlar karmaşık bir durum, sizi başkalarını dinlemeye zorlayabilir. İnsanlarla birlikte çalışmak, uzun vadeli başarı için hayati önem taşır. Dikkatiniz açıkça arzularınız ve sevdikleriniz arasında adil bir şekilde dağılmamışsa, bu ilişkilerinize biraz zarar verebilir.

14 Eylül 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın çevrenizle ilgili fikir tartışmalarına açık bir gününüzdesiniz. Pratik zekanız sayesinde, olayları kısa sürede toparlayacak ve istediğiniz şekilde rayına oturtacaksınız. Bugün yaşayacağınız olumsuzluklar canınızı sıkmamalı.

14 Eylül 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni bir başlangıcın tohumlarını ekebilirsiniz. Kariyerinizde bir değişiklik yapabilirsiniz. Ancak başarınız başkalarını kıskandıracağından fazla göze batmayın. Sevdikleriniz size yüzde yüz güven duyacak ve planlarınızın olumlu ve olumsuz yönlerini sizinle konuşacak. Kendinizi ancak bu şekilde başarısızlıktan koruyabilirsiniz. Önünüzdeki fırtınalı zamanları sakin bir şekilde karşılayın. Kendinizi şımartacağınız veya tatile çıkacağınız bir haftasonu harikalar yaratabilir.

14 Eylül 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konuları ön plana çıkıyor. Bu konularda güzel gelişmeler yaşanabilir. Ayrıca çekiciliğiniz artıyor, hayatınızın her alanından ilgi artabilir.

14 Eylül 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle aranızdaki ilişkiler biraz gergin olabilir. Ona karşı daha ilgili ve anlayışlı davranmaya çalışın. Sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. Fakat, sizin anlayış göstermeniz gerekiyor. İş hayatınız yorucu. Bu yorgunluğu işyerinizdeki sıcak insan ilişkileriyle azaltmaya çalışın. Önümüzdeki günlerde küçük bir unutkanlık bazı işlerin aksamasına yol açabilir. Güvenilir bilgilerle yaptığınız bir yatırım ciddi tehlike altında. Çok geç kalmadan paranızı nasıl ellere bıraktığınızı araştırın.

14 Eylül 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 01' 27" R
Ay
Akrep
13° 25' 05" R
Merkür
Koç
16° 00' 29"
Venüs
Koç
24° 09' 13"
Mars
Balık
25° 26' 11"
Jüpiter
Boğa
22° 40' 01"
Satürn
Balık
16° 04' 11"
Uranüs
Boğa
22° 01' 57"
Neptün
Balık
28° 44' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 19"
Chiron
Koç
20° 20' 31"
Lilith
Başak
22° 43' 17"
True Node
Koç
15° 36' 57"
Son Güncelleme : 24/04/2024 20:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>