Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Düşüncelerini Aktarıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2022, Pazartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 70%

Yapılması gereken işler yüzünden sevdiğin insanla istediğin kadar beraber olamayabilirsin. Her fırsatı değerlendirip az da olsa muhabbet etmeye çalışmak ilişkinin canlı kalmasına yardımcı olabilir.

Büyümek istiyorsunuz. Ama koşullar sizi yüreklendirmiyor. O zaman acele etmeyin. Nasılsa paranızı iyi koruyorsunuz. Aileden birininproblemleriyle ilgili haber alacaksınız ve canınız sıkılacak. Onu da projenize katmak isteyebilirsiniz. Acele etmeyin, bekleyin bir süre.

İş yerinde her zamankinden daha çok sorumluluk alman gerekebilir. Yapman gereken işleri ertelememek için daha istekli olmalısın. Planlı ve programlı çalışmak üzerindekiyükünü azaltmaya yardımcı olacak.

Kendini yorucu bir temponun içinde bulabilirsin. Fırsat buldukça dinlenip soluklanmak için zaman yaratmalısın. Kendine sürekli ne kadar önemli ve değerli olduğunu hatırlatmak zor işlerin altından kalkmana yardımcı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün tek başına daha çok zaman geçirebilirsin. Çevrendeki insanların bir acele içinde olması seni sıkıntıya sokmamalı. Kendi başına zaman geçirdikçe hayattan daha çok zevk alma imkanın olacak.

19 Eylül 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçlar bugün geçmiş ve şu an arasında sıkıştığınızı hissettiğiniz bir sürece giriş yapıyorsunuz. Hayatınızda beklenmedik bir gelişme yaşayabilir ya da geçmişten gelen bir konuya ilişkin bir yüzleşmeyle karşı karşıya kalabilirsiniz.

19 Eylül 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafındaki kişilerin benmerkezci davranışlarına tahammül etmek istemiyorsun. Düşüncelerini açıkça ifade etmek isteyeceksin. Evliysen ve eşinle hassas bir dönemden geçiyorsan ciddi konuları ertelemen gerekebilir Akşamüzeri kıyafet alışverişine çıkabilir, saçlarını farklı bir tarzda kestirebilirsin.

19 Eylül 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güven problemi yaşadığınız kişilere karşı sorgulamalarınız artıyor. Geri dönüşü olmayan bir adım atmadan önce çok fazla yorum yapacaksınız. Olaylara eleştirmek yerine iyice analiz edip sonuca gitmeniz sizi gereksiz olaylardan uzak tutacaktır.

19 Eylül 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sürprizlere hazırlıklı olmanız gereken bir gündesiniz. Ortaklar ve para konularında yoğun bir hareketlilik ve stres yaşayabilirsiniz. Finansal konular sizi çokça meşgul edecek. Detaylara göstereceğiniz dikkat ve sakin davranışlar size fırsat kapılarını açıyor. Gün içinde banka işleriniz ve yeni yatırımlar gündeme gelebilir. Biraz cesaret gerekiyor.

19 Eylül 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Huzurunuzu korumak için çaba harcayabilirsiniz. Çevrenizde size keyif veren insanları toplayabilir ya da keyif veren organizasyonlara katılabilirsiniz...

19 Eylül 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün, hiç düşünmediğin bir şey için bir yeteneğin olduğunu keşfedebilirsin. Eğer her zaman bildiğin şeye takılı kalırsan, nasıl yeni bir şey deneyimleyeceksin? Keşfedilmemiş bir alanda şansınızı denemek, derhal bunu başarmanız gerektiği anlamına gelmez. Bunu yaparken keyif aldığınız sürece, ne kadar başarılı olursanız olun, olumlu bir deneyim olacaktır. Korkmayın, devam edin!

19 Eylül 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güne cıvıl cıvıl bir ruh hali içinde başlasanız da başlamasanız da, akşam gelip yorganın altına saklanmak istiyorsanız şaşırmayın. Gün, gerçeklikten uzaklaşmanıza ve bilinçaltınızın direksiyona geçmesine izin verir. Bu gece kendinizi beslediğinizden emin olun. Şimdi kendinize ne kadar önem verirseniz, daha sonra başkalarını da o kadar önemseyebilirsiniz.

19 Eylül 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düş kırıklığı bugünün anahtar kelimesi olabilir; zira seyahat etme arzusuyla yanıp tutuşsanız, uzak şehirler ve yabancı ülkeler sizi çağırsa da, içinde bulunduğunuz koşullar bu aralar kaçıp gitmenize imkan tanımayabilir. Ayrıca hayatınızdaki adamla aranızda yaşanması muhtemel bir sürtüşme de söz konusu. Bunu ciddi bir kavgaya dönüştürmemeye dikkat edin. Makul davranmak için uysal tabiatınızdan faydalanın ve mevcut sorunlara pratik çözümler üretin."

19 Eylül 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün açık davranmanız sayesindehayatınızdaki zor durumlarla başa çıkabileceksiniz, çünkü beklenmedik bir yerden destek gelecek. Kabul edin ve size destek veren kişilerle ilişkilerinizi yakınlaştırmaya çalışın. Özel hayatınızda da bir miktar destek göreceksiniz. Bu olumlu ortamdan yararlanarak, uzun süredir aklınızı meşgul eden konuları ele alın. Şu anda işe atılmak için gereken motivasyonu kendinizde bulamıyorsanız, bir de arkadaşlarınızla beraber yapmayı deneyin – daha kolay olacak.

19 Eylül 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; haftaya sosyalleşerek, arkadaşlarınızla ilgilenerek başlayabilirsiniz. Aşk, çocuk, hobi, eğlence, tatil gibi konularda güçlü kararlar alabilirsiniz ve büyük fırsatlar yakalayabilirsiniz. Sosyal çevrenizden dolayı fazla harcama yapmak sizi sinirlendirebilir, sakin kalmaya çalışmalısınız. Gereksiz harcamalardan uzak durmalısınız.

19 Eylül 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Günlük sorunlar aşk hayatınızı etkilemeye başladı. Sevgilinizle beraber hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Enerjiniz çok fazla, onu memnun etmek için sürprizler hazırlamaya çalışın. Çalıştığınız işle ilgili sıkıntılar yaşıyorsanız bu gün endişelerinizi çevrenize yansıtmamaya çalışın. Olaylara kendinizi kaptırıp durumu abartırsanız üzerinizde çok daha büyük baskılar hissedebilirsiniz. Bugün sevdiklerinize parasal yönden destek vermekten kaçınmayın. Size bu yardımlarınızın karşılığını fazlasıyla ödeyecekler.

19 Eylül 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 17' 40" R
Ay
Yay
12° 43' 56"
Merkür
Koç
16° 04' 41"
Venüs
Koç
27° 01' 46"
Mars
Balık
27° 14' 21"
Jüpiter
Boğa
23° 12' 26"
Satürn
Balık
16° 17' 09"
Uranüs
Boğa
22° 09' 50"
Neptün
Balık
28° 48' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 33"
Lilith
Başak
22° 58' 49"
True Node
Koç
15° 30' 09"
Son Güncelleme : 27/04/2024 04:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>