Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Oklar Seni Gösteriyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Eylül 2022, Cumartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 60%

Yeni bir ilişki için daha çok sosyalleşmen lazım. Yeni ortamlara girerek yeni insanlar tanımak romantik bir ilişki için uygun olacak adayla karşılaşmanı kolaylaştırabilir. Yeniliklere açık olmakta fayda var.

Hareketli işi seviyorsunuz. Ama belli bir zamandan beri yorgunluk kendini iyice hissettiriyor. Bu şekilde bir süre daha götürmek zorunda kalacaksınız. Zekice alacağınız kararlar, size hak ettiğiniz hedefleri gösterecek.

Karşına çıkacak yenifırsatları konusunda daha girişken olmalısın. Önüne çıkacak her fırsatı değerlendirmeye çalışmak tecrübe kazanmanı sağlayabilir. Sana uyacak işi bulmak seni rahatlatacak.

Hareketsiz kalmamaya özen göstermelisin. Kısa yürüyüşler dahi olsa hayatına hareket katmakta fayda var. Sık sık temiz hava almak yenilenmek için güzel fırsatlar sunacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gergin ortamlardan uzaklaştıkça rahatladığını fark edeceksin. Gereksiz yere sinirlenmemek için daha sakin kalmaya çalışmakta yarar var. Her şeyi kişisel algılamamak gelişmeni sağlayıp rahatlamana yardım edecek.

17 Eylül 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları yakın bir zamanda hiç kariyer değiştiği yapmayı düşündünüz mü? Bugün, muhtemelen bir meslektaşınız aracılığıyla bazı fırsatlar duyabilirsiniz. Bu, bir değişiklik yapmak için doğru zaman olabilir. Olumlu mesleki gelişmeler sizleri bekliyor.

17 Eylül 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birden ortaya çıkan taşınma planları stresli ve yorgun günler geçirmene neden olabilir. Sorumluluklarını başkasına devretmek isteyebilirsin. Arkadaş grubundaki gerilimi dindirmek için arabuluculuk görevini üstlenmişken, okların bir anda sana döndüğünü fark edebilirsin. Çocukların varsa onlarla iletişiminde aksaklıklar yaşayabilirsin.

17 Eylül 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsanlar üzerinde bıraktığınız etki hoşunuza gidebilir. Bu da sizi daha fazlasını yapma konusunda yüreklendirecektir. Ancak gerek aile ortamında gerekse dehayatınızda sınırların farkında olmanızda fayda var.

17 Eylül 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ya da ortaklı bir konu içinde daha fazla uğraşı gündeme gelebilir. Şartları aşırı zorlamak yerine uyum içinde kalmaya dikkat edin.

17 Eylül 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanınızı ve enerjinizi yaşam alanınızı iyileştirmeye akıtırsanız o huzuru derinden hissedecek ve mutluluğunuza mutluluk katacaksınız.

17 Eylül 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yürüttüğünüz tüm araştırmaların lideri sizsiniz. Tek sorun, araştırdığınız her şeyin, her zaman sizin gözleminiz altında bulunmak istememesi! Sıradışı yönetim yeteneklerinizi dizginlemelisiniz. İnsanlar sizin sorumluluk alan ve yol gösteren yanınıza açıkça ihtiyaç duyduğu zaman bile sizin onlara yardım teklif eden değil yardım isteyenlerin onlar olması önemlidir. Bazen en iyi liderler katalizör görevi görenlerdir, yönlendirenler değil.

17 Eylül 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizden önce görünen mevcut sınırların üstesinden gelmek, bir zamanlar varsaydığınızdan çok daha kolay olabilir. Gün, her şeye kuş bakışı bakmanıza yardımcı olur. Her küçük derdi devasa bir dağa dönüştürmek yerine, bu algılanan tümseklerin üzerinden ter bile atmadan atlayabilmeniz gerekir. Kendinizi sınırlamanıza gerek yok, bu yüzden kanatlarınızı açın ve ne kadar gidebileceğinizi görün.

17 Eylül 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizdekilerin yaptıkları işlere gizemli süsü vermelerinin nedeni; sizi kıskandırmak, kışkırtmak ve konuya merakınızı yoğunlaştırmak istemeleridir. Bugün partnerinizin sizden gizlediği konuları araştırmak isteyeceksiniz.

17 Eylül 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Alışık olduğunuz sorun çözme yönteminizi bir tarafa bırakıp, yeni yaklaşım yolları aramayı deneyin. Hiç denenmemiş bir yol bazen herkesin gittiği yoldan daha etkili olabilir. Hem bu yeni yolda sizinle birlikte yürüyecek ve karşılaşacağınız engellerde size yardım edecek yeni yol arkadaşları da bulacaksınız.

17 Eylül 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Adeta zımparalanıyormuş gibi hissedebilirsin ve büyük olasılıkla bu derinlerden bir yerden gelen bazı hislerin yansımaları. Bu duyguların belirli bir kısmı iç dünyanda çarpışmakta olan eski ve yeni enerjilerin gerilimiyle ilgili. Olaylar artık doruğa ulaşıyor. İçsel var oluşunun parçaları seni tam yüzünden vuruyor.

17 Eylül 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkiniz yıpranmaya başladı. Yaşadığınız küçük sürtüşmeler ciddi tartışmalara dönüşebiliyor. Bugünlerde kıskançlığınızı dizginlemenizde yarar var. Mesleğinizde ulaşmak istediğiniz hedeflere yönelik projelerinizde, çalışmalarınızda gözden kaçırdığınız ayrıntıları fark ederek gerekli değişiklikleri yapacaksınız. Yeni bir karar almaktan uzak durun. Elde ettiğiniz kazancı, emeğinizin karşılığı olarak yeterli görmüyor, yeni kazanç yolları arıyorsunuz. Ara sıra teraziye çıkıp, kilolarınızı kontrol edin!

17 Eylül 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 15' 15" R
Ay
Akrep
29° 09' 15"
Merkür
Koç
15° 59' 24"
Venüs
Koç
25° 42' 41"
Mars
Balık
26° 24' 47"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 34"
Satürn
Balık
16° 11' 15"
Uranüs
Boğa
22° 06' 13"
Neptün
Balık
28° 46' 30"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 52"
Lilith
Başak
22° 51' 42"
True Node
Koç
15° 33' 39"
Son Güncelleme : 26/04/2024 03:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>