Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kendini Koruyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Eylül 2022, Cuma

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 90%

Mevcut ilişkinin gidişatı hakkında daha derin düşünme fırsatı bulabilirsin. Sevdiğin insanı dahi değerlendirme fırsatın olacak. Bu sayede gelecek ile ilgili önemli kararlar alarak senin için en doğru kararı vermek içini rahatlatabilir.

Zamanlama konularında daha titiz olmaya çalışmalısınız. Birkaç gün içinde, çok kalabalık bir ortamda enteresan görüşler ortaya atacaksınız. Bu konuda kabul görmeniz biraz zaman alacak.

Arkadaşının maddi yardıma ihtiyaç duyması mümkün. Ona yardımcı olurken kendi maddi düzenin sarsmamaya özen göstermelisin. Harcamalar konusunda dikkatli olmak, arkadaşına yardımcı olurken elinde para kalmasını sağlayacak.

Günü tek başına geçirmek canını sıkmamalı. Sessizliğin tadını çıkarıp zamanı en verimli şekilde değerlendirmek isteyebilirsin. Yürüyüş yapıp bol bol düşünmek senin için yararlı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yapılması gereken işleri ertelememelisin. İşleri sürekli ileri bir tarihe atmak daha sonra altından kalkamayacağın biryükü yaratabilir. Bu işleri ufak ufak halletmek daha az çalışmayla daha çok şey yapmanı sağlayacak.

16 Eylül 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları bugün ilhamınız ve hayal gücünüz özgürce akıyor ve muhtemelen enerjinizin çoğunu yaratıcı projelere kanalize etmek isteyeceksiniz. İşte aldığınız sorumluluğun takdir edilme zamanı! Emeklerinizin ve çalışmanızın karşılığını alıyorsunuz.

16 Eylül 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne tersten başladığını düşündürtecek birkaç aksaklık yaşayabilirsin. Kendini stresten uzak tutmak için farklı yöntemleri arayacaksın. Çalışan bir Başak burcuysanyerinde önemli evrakların kaybolduğuna şahitlik edebilirsin. Kronik rahatsızlıkların için bir doktora görünmek isteyebilirsin.

16 Eylül 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düzen kurmak istediğiniz alanlarda özgür olmadığınızı fark ediyorsunuz. Zamanınızı sadece düzen endeksli olarak tamamlamaktan vazgeçmelisiniz.

16 Eylül 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşiniz, dostunuz ve düşmanlarınız üzerine bol bol kafa yoracağınız ve bu konularda bir çıkış yolu arayacağınız bir günden geçiyorsunuz. Size en yakından başlayarak bu kişilerle olan ilişkilerinizin doğasını ve beklentilerinizi iyice sorgulayacaksınız. Yalnız sorgulamanızı yaparken adil olmayı da ihmal etmeyin. Ayrıca hukuki işlerinizle ilgili sürpriz gelişmelerde yaşanabilir. Bir gözünüz de burada olsun.

16 Eylül 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar beklenmedik kazalara karşı dikkatli olun, İnsanlara kendinizi ifade etmekte zorlanabilir özellikle işte iletişim kopuklukları yaşayabilirsiniz...

16 Eylül 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geçmişimizle, bizi çevreleyen dünyayla ve yakın çevremizle hepimiz farklı yollarla bağ kurar ve mücadele ederiz. Senin yolun, gözlerinin önündekinin anlamını sorgulamakla alakalı. Bu, kendiliğin olan bir tavır ve sahip olduğun özel yetilerden biri. Bu alışkanlığın seni gerçekliğe bağlıyor ve göz önündekilerin değerini anlamanı sağlıyor. Yine de son zamanlarda, biraz kopuk hissediyorsun. Dünyanla tekrar temasa geçmek bir miktar efor sarfetmelisin.

16 Eylül 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, muhtemelen bir arkadaş aracılığıyla, ek gelir getirme fırsatı gelebilir. Bu muhtemelen özel, geçici bir projeyi içerir, ancak eğlenceli ve kârlı olabilir. Konuya romantik bir figür de dahil olmak isteyebilir. Bir anlaşmaya varmadan önce bir kere daha düşünün, sonuna kadar gidebileceğiniz insanlarla ilerleyin ve bunu daha önce yapmış kişilerle konuşun.

16 Eylül 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışma alanınızda belli bir konumu korumak istiyorsunuz. Özgürlüğünüzü savunmanıza rağmen, çalışmalarınızda güçlü bir disiplin anlayışınız var. Yaşamınızı kontrollü yaşamaktan yanasınız. Bugün enerjinizi dengelemelisiniz.

16 Eylül 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizden alacağınız olumlu sinyaller kendinizi daha canlı hissetmenizi sağlayacak. Hayal gücünüzü kullanabileceğiniz projelere başlayın. Doğal otoriteniz sayesinde bu dönemde başkalarına yardım edebilme gücünüz her zamankinden daha yüksek. Ama üstünlük taslamaktan kaçının ve gereken yardımları tevazuyla verin.

16 Eylül 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün kariyer vehayatınızda ön plana çıkıyorsunuz ve kariyer hayatınızda iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Tartışma içinde kalabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızı rahatlatacak fırsatlar yakalayabilirsiniz.

16 Eylül 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçinizdeki huzursuzluğu, partnerinize yansıtmamaya çalışın. Biraz yalnız kalmak, kendinizle ilgilenmek iyi gelebilir. Gerginliğinizin partnerinizle ilgili olmadığını ona açıklarsanız sizi anlayacaktır. İş konusunda sizi destekleyenler var. Özellikle katılacağınız birtoplantısında saygı duyduğunuz birinin sizi takdir etmesi yatırımlarınız konusunda sizi cesaretlendirecek. Eğer kendinizi hızlı para kazanmak için şans oyunlarına kaptırırsanız, elinizdekileri de kaybedebilirsiniz.

16 Eylül 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 09' 30" R
Ay
Akrep
02° 32' 04" R
Merkür
Koç
16° 06' 01"
Venüs
Koç
23° 03' 28"
Mars
Balık
24° 44' 57"
Jüpiter
Boğa
22° 27' 42"
Satürn
Balık
15° 59' 09"
Uranüs
Boğa
21° 58' 58"
Neptün
Balık
28° 42' 23"
Plüton
Kova
02° 05' 06"
Chiron
Koç
20° 17' 26"
Lilith
Başak
22° 37' 22"
True Node
Koç
15° 38' 29"
Son Güncelleme : 23/04/2024 23:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>