Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Elin Açılıyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2022, Pazar

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 60%

Sevdiğin kişinin tavır ve düşüncelerini görmek seni merak ettirebilir. O kişinin nasıl davranacağını gözden geçirmek isteyebilirsin. Bunu yaparken onu gözetler veya gözetim altında tutar gibi davranmaman, ilişkinizin gidişatı için önemli olabilir.

Gerekli gördüğünüz bilgiler henüz olgunlaşmış görünmüyor, biraz daha araştırmacı davranmanız gerekiyor. Aklınızdaki projelerle ilgili çok sabırlı davranmanız, umutlarınızı diri tutmanız yakında sizi sevindirecek.

Para söz konusu olduğunda daha iyi gelişmelerle karşılaşabileceksin bugün. Kendini rahat ettirecek yeni konular gündeme gelebilir. Farklıfikirleri, yeni teklifler daha fazla şans bulabilir bugün. İş ve para konusunda için rahat olacak.

Gözlerini dinlendirmen ve biraz da olsa telefon ile bilgisayar ekranından uzak durman gerekecek. Bu konuda daha dikkatli davranırsan zihnen ve bedenen kendini daha da dinlendirmen olası. Bugün biraz daha enerji toplamalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir yerlere gitme söz konusu olabilir bugün. Beklenmedik seyahatler, farklı yolculuklar gündeme gelebilir. Her zamankinden farklı şeylere yönelmen de gerekebilir. Günü sadece tek bir yerde geçirme fikrin boşa çıkabilir hatta.

18 Eylül 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları bugünve kariyer anlamında sıçrama yaşayacağınız bir döneme geçiş yapıyorsunuz. Bu anlamda önünüze çıkan fırsatları değerlendirin ve şartlar uygun olduğunda cesaretli bir adım atmaktan korkmayın. Cesaretinizle verdiğiniz bir karar kısa vadede sizi tedirgin etse de uzun vadede onun meyvelerini toplayacaksınız.

18 Eylül 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son zamanlarda maddi olarak kendini sıkışmış hissediyorsan proje bazlı çalışmaların vefırsatları finansal açıdan elinin rahatlamasını sağlayacak. Çocuklarının isteklerine yetişmeye çalışırken zorlanabilir ve biraz depresif hissedebilirsin. Stilini baştan dizayn etmek için dolabını temizlemeye karar verebilirsin.

18 Eylül 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizde yanlış anlaşılmaları çözmek için adım atacaksınız. Adalet ararken çok fazla sert davranışlar da bulunmamaya dikkat etmelisiniz. Üslubunuzda da ölçülü olmaya ekstra özen gösterin.

18 Eylül 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi konularda daha özenli olmalısınız. Karşılıklı konular, eşinizin ya da evin para durumu yüzünden kendinizi daha endişeli hissedebilirsiniz.

18 Eylül 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmişten gelen destekleriniz yerini kendi ayaklarınız üzerinde durmaya bırakabilir. Hayata bakış açınızı yeniden keşfedeceğiniz günlerdesiniz.

18 Eylül 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün dışarı çıkıp rüzgarı teninizde hissetmeniz önemli. Doğayla bağlantınızı tazeleyin ve dört elementin farkına varın. Özellikle de havanın. Derin nefesler alıp ciğerlerinize yaşam doldurun. Bir dağın zirvesinden aşağıda sere serpe uzanan bir okyanusa baktığınızı hayal edin. Farkındalığınızı artırın ki hiçbir şey dikkatinizden kaçmasın. Zihninizi arındırın ve yeni maceralara açık olun.

18 Eylül 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sıra dışı fırsatlar hemen köşede sizi bekliyor. Ne kadar ileri giderseniz, o kadar çok inanılmaz deneyimler ve daha derin anlayış seviyeleri ile ödüllendirilebilirsiniz. Daha önce hiç incelemediğiniz bir kültürü veya konuyu keşfetmek için çaba gösterin, sizi ne kadar içine çektiğine şaşırabilirsiniz. Bu süreçte, kendi inançlarınızın olumlu yönde değiştiğini görebilirsiniz.

18 Eylül 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevdiğiniz kişi ile ilgili konularda, mantığın yerini ve dozajını iyi ayarlamalısınız. Çünkü, öyle yanıtlar veriyorsunuz ki, bir an donup kalıyor. Yaşamda kurulan sistemin, maddi temeller üzerinde inşa edildiği bir gerçek.

18 Eylül 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her ne kadar eski yaklaşımınızla her zaman doğru yoldan gitseniz ve iyi bir ilerleme kaydetseniz de, şu an için başarıya giden yolunuz kapalı. Önünüzde çok fazla engel bulunduğundan, durumu tekrar değerlendirmeniz ve yeni olasılıklara bakmanız gerekiyor. Yaklaşımınızı değiştirmeye ve esas göreve odaklanmaya çalışırsanız, hedefinize çok daha yaklaşmış olacaksınız.

18 Eylül 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün ay 10:59’a kadar boşlukta olacak. 10:59’ a kadar yeni işler yapmak ve başlamak için uygun değildir. Dinlenerek, basit işlerinizi toparlayarak bu zamanları değerlendirebilirsiniz. Saat 10:59’dan sonra sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirebilirsiniz ama çok para harcayabilirsiniz.

18 Eylül 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün karamsar duygular sizi esir alabilir. Duygularınıza kapılıp partnerinizi zorlamaktan kaçının. Beklentilerinizi anlatabilirsiniz fakat öncelikle kendinizi olumsuz düşüncelerden arındırmalısınız. Üzerinize vazife olmayan işlerin omuzlarınıza yüklediği sorumluluklar, sizi bugünlerde alışılmışın dışında birtakım yoğunluklara sokabilir. Sağlam adımlarla doğru hedeflere yönelmelisiniz. Maddi sorunlarınızı gizlemek yerine, ailenizle paylaşarak çözüme gitmeyi deneyin

18 Eylül 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 26' 11" R
Ay
Akrep
18° 39' 24" R
Merkür
Koç
15° 59' 14"
Venüs
Koç
24° 40' 33"
Mars
Balık
25° 45' 50"
Jüpiter
Boğa
22° 45' 54"
Satürn
Balık
16° 06' 34"
Uranüs
Boğa
22° 03' 23"
Neptün
Balık
28° 44' 54"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
20° 21' 58"
Lilith
Başak
22° 46' 06"
True Node
Koç
15° 35' 59"
Son Güncelleme : 25/04/2024 06:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>