Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Övgüleri Topluyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mart 2023, Salı

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişi ile alacağın ortak kararlar bugün seni çok mutlu edebilir. Birlikte bir şeyler yapmak ve buna vakit ayırmak seni çok keyiflendirecek. Sevdiğin kişi ile daha fazla ortak yanının olduğunu da görebilirsin bugün.

İş hayatında şanslı olduğunuza inanıyorsunuz. Ama şu sıralar bu inancınızın uyarılarına kapalı olmanızda fayda var. Girişkenliğinizden yararlanma eğiliminiz, sizi bazı yanılgılara sokabilir, sınırlarınızı zorlayabilirsiniz.

Bugün parasal konularda detaylara odaklanman karşına güzel fırsatlar çıkmasını sağlayacak. Dikkatini maddi konulara verirsen eğer çok daha verimli ve güzel bir gün geçirebileceksin. O yüzden dikkatini dağıtan şeylerden uzak durmaya bak bugün.

Vücuduna dikkat etmek sadece egzersiz ve diyet ile gerçekleşmez. Kişisel hijyen ve kendine ayırdığın zaman da en az diğerleri kadar önemlidir. Cilt sağlığına özellikle önem göstermelisin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarına karşı belki de fazla hoşgörülüsün. Bugün senin iyi niyetinden faydalanan insanlarla arana bir sınır koyman gerekebilir. Gereksiz konuşmalar veya enerjini düşüren kişilere karşı daha dikkatli olman gerekecek.

21 Mart 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün kariyerinizde sonların ve yeni başlangıçların olduğu bir dönemin başlangıcını temsil ediyor. Eski bir işinizden yeni biriçin ayrılıyor veya mevcut işvereninizle yeni bir pozisyona ilerliyor olabilirsiniz.  Olası bir dezavantaj, stresin enerjinizi etkileyebilmesidir. Kendinizi hızlandırın ve cesur adımlar atmaktan korkmayın.

21 Mart 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kariyer yaşantın ön plana çıkıyor. Eğerarayışı içinde olanlar bir Başak burcuysan, çeşitli eğitimlerde CV’ni güçlendirmen gerektiğini fark edeceksin. Senin dışında gelişen değişimler karşısında zorlanabilirsin. Ev vehayatındaki dengeyi sağlamak önceliğin olacak. Sanatla ilgilenen bir Başak burcuysan, ortaya koyacağın bir çalışma, övgü dolu sözler duymanı sağlayabilir.

21 Mart 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Rahatlığınızdan ödün vermeyeceğiniz bazı anlar oluşabilir. Bu anlarda kendinizi bile isteye zorladığınız durumları daha iyi fark edebilirsiniz. Neşenizi geri kazanıyorsunuz.

21 Mart 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün daha çok eşiniz veya ortaklarınızla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleriniz için daha fazla çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Gündeminize yeni işler eklenebilir. Mahkemeler ile ilgili konularınız gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinize yoğunlaşabilirsiniz. Yaşanan olayları iyi değerlendirmenizde fayda var. Duygusal olarak zorlanabilirsiniz.

21 Mart 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda arınma teması içeren konulara yer verebilir, istemediğiniz olay, kişi ve durumları kendinizden uzaklaştıracak enerji ve cesarete sahip olabilirsiniz.

21 Mart 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günü ve haftayı erkenden planlamanın faydası daha fazla olabilir. Bugün daha planlı hareket etmenin daha iyi bir sonuç çıkarması olası. O yüzden günü olduğu gibi değil de planlı, programlı yaşamanın önceliğin olmasına dikkat etmelisin.

21 Mart 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Para konusunda dikkatsizleşebilir ve onu önemsiz şeylere harcayabilirsiniz. İşyerinde birinin sorumluluklarını üstleniyor olduğunuzu fark edebilir ve duruma müdahale edebilirsiniz. Bugün ne iyilik yaparsanız yapın, kesinlikle karşılığını alacaksınız. Bu yüzden elinizden geldiği kadar çabalayın.

21 Mart 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Köklü düşüncelerinizin sizi yönlendireceği konularda başarılı çalışmalar yapmak istiyorsunuz. Günlük yaşamınızda baş edebileceğinizden fazla zorlandığınızdan, bazen gerçeklerden kaçıyorsunuz. Yetenekleriniz ortada.

21 Mart 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok şey istediğiniz gibi gitmiyor. Nereye baksanız önünüzde engeller görüyorsunuz. Ters gibi görünen bu durumları sakin bir tavırla, meydan okunacak bir oyun gibi kabul ederek halletmeye çalışın. Bir şey sizin dilediğiniz gibi gerçekleşmese de, sonunda hiç beklenmedik faydalarını görebilirsiniz. Yolunuza konulan her engel, yolculuğu daha da ilginç kılar.

21 Mart 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; finans, vergi, ödemeler, ameliyat, okültizm konularında yeni kararlar alabilirsiniz. Kariyer hayatınızdaki sorunlardan dolayı para kaybı yaşayabilirsiniz. Plüton’un kova burcuna geçmesiyle; çalışma hayatı, sağlık konularında güçleneceğiniz ve güçlü insanların desteklerini alacağınız bir döneme gireceksiniz.

21 Mart 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşamınıza girecek yeni bir insan sizi hayli etkileyecek. Geçmişi yargılamayı bıraktığınız taktirde ilişkiniz hoş bir duygusal birlikteliğe dönebilir. Yaşadığınız duygusal bunalımdan bu kişi sayesinde çabuk kurtulacaksınız. Önümüzdeki günlerdeyaşamınızda aşırı yoğunluklar olabilir. Şimdiden enerji toplamaya bakın. Paranın kıymetini anladığınızı düşünüyorsunuz, ama bu kadarı yeterli değil. Hala çok savurgansınız. Endişeli duyguların sağlığınızı olumsuz etkileyebileceğini unutmayın

21 Mart 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 58' 33" R
Ay
Koç
16° 54' 56" R
Merkür
Koç
20° 10' 41"
Venüs
Boğa
08° 02' 57"
Mars
Koç
04° 07' 49"
Jüpiter
Boğa
25° 17' 49"
Satürn
Balık
17° 03' 42"
Uranüs
Boğa
22° 40' 34"
Neptün
Balık
29° 04' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 38"
Lilith
Başak
23° 58' 21"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 03:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>