Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Gündelik konulardan uzaklaşmak iyi gelecek! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün kendinizi flörtöz ve eğlenceli bir ruh halinde bulabilirsiniz. Tanıştığınız her çekici insanla sohbet edebilirsiniz. Bu önemli cazibenizi kullanmak ve başkalarını kendi isteğinize göre şekillendirme isteğinde olacaksınız. Muhtemelen biraz pohpohlanmaya ve ilgiye ihtiyacınız var. Bugün tüm ışıkları üzerine toplayan bir sahne sanatçısı gibi hissediyorsunuz. İlgi odağı olmaktan zevk alacaksınız!

Birine boyun masajı yaptırmalısınız. Omuzlarınızı esnetin ve sırtınızın üstündeki bu düğümlerin bir kısmını çözmeye çalışın. İş nedeniyle omuzlarınızda biriken çok fazla gerginlik var ve bunun serbest bırakılması çok önemli, yoksa hayatınızın diğer alanlarında patlayacak ve size zarar verecek. Bugün, bir adım öne, bir adım geriye gittiğinizi hissettiğiniz bir gün olabilir. Öyle ya da böyle, adım atmak için fazla çekingensiniz!

Beyniniz bugün özellikle çok hızlı ve kıvrak, merakınız da tavan yapmış durumda. Entelektüel konuları takip etmeniz sizi aynı konuda ilgisi olan diğer insanlarla tanışabileceğiniz grup aktivitelerine yönlendirebilir. Karşınıza sayısız bilgi çıkacak ve bunları tanıştığınız insanlarla tartışmaktan keyif alacaksınız. Yeni arkadaşlıklar edinmeniz ve diğer olası konularla da ilgilenmeniz mümkün. Tadını çıkarın!

Günün en güzel kısmı evde geçecek olan vakit. Büyük bir işe atılmadan önce şu anda biraz dinlenmeye ve şarj olmaya ihtiyacın olduğunu hissetmiyor musun? Bu sükunet aralarının gücünü hafife almamalısın. Kendini iyi bir kitaba vermek veya yakın arkadaşlarla eğlenmek için bütün bu çaban, değil mi?Gardınızı alın çünkü bugün duygusal bir kamikazede savrulabilirsiniz. İlişkilerinizde bir şeylerin dengesi bozulmuş gibi görünüyor ve iki farklı yöne çekiliyormuş gibi hissediyorsunuz. Bir yandan iç dünyanızı zenginleştirmeye öte yandan son zamanlarda tanıştığınız birine kendinizi teslim etmeye çekiliyorsunuz. Çatışmadan kaçınmak için kendinizi meşgul edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önemli hissetme isteğiniz bugün yükselebilir ve kendinizi biraz gösteriş yaparken bulabilirsiniz. Yaratıcılığınız muhtemelen bugün de etkin olacaktır, bu yüzden eşyalarınızı sergilemek hiç de zor olmayacaktır. Tabii ki, niyet ettiğiniz şeyin tam tersine de başarabilirsiniz. Kalabalığın dışında kalmak bazen karmaşık bir durum olabilir, özellikle birisi bir günah keçisi arıyorsa. Bugün kararlarınızı daha iyi kullanın.

21 Temmuz 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, tüm gün boyunca hareketine Balık burcunda devam ediyor. Sabahın ilk saatlerinde oluşan Ay-Jüpiter sert açısıyla beraber eşinizle, sevgilinizle anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Küçük bir olay büyüyebilir. Sonrasında Venüs ve Plüton arasındaki karşıtlık hem çocuğunuzla hem sevdiğinizle aranızda otorite sorunları yaratabilir. Dostlarınızla da zıt fikirlerde olabilirsiniz. Öğlen ise bu durumu düzeltecek bir görünüm var. Yöneticiniz Merkür Güneş'in kalbinde olacak. İçinizden geçenler gerçek olabilir.

21 Temmuz 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gündelik konulardan uzaklaşmak iyi gelecek!Ay, değişken burç etkisinde! Bugün yakın akrabalar, aile ve yakın dostlarla iletişimin artacak. Uzun zamandır görmediğin kişilerle görüşmek geçmişi yad ettirecek. Geçmişte yaşadığın bir hatanın bedeli olarak bugün bazı konuşmalara maruz kalabilirsin. Sakinliğini korumalısın! Evlilik hazırlığı yapan bir Başak burcuysan, ailelerle beraber düğün alışverişine çıkabilirsin. Sanatla ilgilenen bir Başak burcuysan, sergi ya da söyleşiye katılabilirsin. Gündelik sorunları, gelecek kaygısını bir kenara bırakman, biraz olsun rahatlamanı sağlayacak.

21 Temmuz 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önyargılarınızı bugün kaldırmalısınız. Çevrenizdeki insanların hatalarını veya eksikliklerini yüzlerine vurmak için uygun bir günde değilsiniz.

21 Temmuz 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün karşılıklı konulara, eşinizle ilgili gelişmelere dikkat edebilirsiniz. Başkalarından öğrenebileceğiniz önemli dersler de olabilir.

21 Temmuz 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınıza anlam kazandıracak uğraşlar içine girmeyi tasarlayabilirsiniz. Bugün alacağınız bazı haberler sizi heyecanlandırabilir. Uzun zamandır görmediğiniz eski bir dostunuzla karşılaşmanız mümkün. Bazı endişeleriniz olsa bile yüksek bir moralle çalışabilirsiniz.

21 Temmuz 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Genel olarak pozitif ve iyimser etkilerle başladığınız bugün, partneriniz ve yakın dostlarınızın davranışları ile ilgili belirsizlikler, yanılgılar yaşayabilirsiniz. Bugün onların size söylediklerinden tam emin olamayabilir, asıl söylemek istediklerini gizlediklerini düşünebilirsiniz. Bekar olanlarınız için bugünün özel bir anlamı hayalinizdeki gibi bir teklifle karşılaşabilecek olmanızdır.

21 Temmuz 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ay Tutulması, önümüzdeki iki hafta boyunca ilişkileriniz üzerinde çok durur. Ne yazık ki, bu her zaman eğlenceli bir deneyim olmayacak çünkü gün ışığını görmeyi bekleyen sorunları ve şikayetleri artıracak.

21 Temmuz 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hayatın akışıyla ilgili kafanızda soru işaretleri oluşabilir. Karşınızdaki insanın düşünceleri konusunda tereddütleriniz olabilir. Bu kişi size söylemek istediklerini tam açıklığıyla dile getiremez. Kısacası aranızda bir sis perdesinin varlığını hissedersiniz ama tanımlanması zordur. Günü akışa bırakıp, unutkanlıklara karşı her türlü önlemi alın. Çantanıza ve içindekilere sahip çıkın.

21 Temmuz 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

21 Temmuz 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çiçeği burnunda arkadaşlıklar hayat enerjinizi yükseltecek kendinizi çok daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Başak burçları çok şanslı bir döneme giriş yaptılar. Bu şansı hayatlarının farklı konularında değerlendirmeleri gerekiyor. İlişkilerinizde yaşadığınız hayal kırıklıklarını unutmaya başlıyorsunuz.

21 Temmuz 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; bugün karşındakilerin istek ve taleplerini yerine getirmeye çalışırken sen de kendini iyi hissedebilirsin. Ortaklaşa yapılacak girişimlerden keyif almakla birlikte kazanç sağlaman da mümkün. Yakın ilişkide olduğun kişilerin seni sevindirmek için fedakârlık yaptığını fark edebilirsin.

21 Temmuz 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 55' 34" R
Ay
Koç
01° 00' 41"
Merkür
Koç
19° 23' 35"
Venüs
Boğa
06° 42' 53"
Mars
Koç
03° 17' 51"
Jüpiter
Boğa
25° 02' 34"
Satürn
Balık
16° 58' 21"
Uranüs
Boğa
22° 36' 49"
Neptün
Balık
29° 02' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 55' 04"
Lilith
Başak
23° 51' 08"
True Node
Koç
15° 24' 15"
Son Güncelleme : 05/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>