Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kararların Çoğalıyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Eylül 2022, Perşembe

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 60%

Sevdiğin insanla arandaki uyumun gittikçe iyileşmesi, ilişkinin derinleşmesi için önemli olabilir. Paylaştıklarınız arttıkça ilişkinin boyut değiştirmesi seni ürkütecek. Her şeye hazırlıklı olmakta yarar var.

Hassas bir konuda gözden kaçırdığınız bazı ayrıntılar bugün size anımsatılabilir. İş hayatınızda dost ilişkiler oluşturma gayretleriniz destek görecek. İçinde olduğunuz dayanışma işleri kolaylaştırıyor.

Başarıyı kovalamak kendini geliştirmek için daha yaratıcı olmanı sağlayacak. Bu süreçte tanışacağın insanların ileride sana çok yardımı olacak. İlişkilerini geliştirmek için daha dikkatli olmalısın.

Farklı odaklanma yolları denemek zihnini istediğin şeye daha rahat yönlendirmeni sağlayacak. Enerjini tüketmeyecek aktiviteler içinde bulunmak kendini daha iyi hissetmek için önemli olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yapıcı konuşmalar içine girmek seni sevindirecek. Uzun zaman sonra görüştüğün bir arkadaşın sayesindekonusunda yeni gelişmelere açık olabilirsin. Onun vereceği bilgiler sayesinde ilerleme sağlamak seni memnun edecek.

22 Eylül 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güneş bundan iki gün sonra doğum işaretinizden ayrılıyor ama bu hayatınızın aniden duracağı anlamına gelmiyor. Aksine, hayatın finansal yönü konusunda kesinlikle ciddileşmeniz gerekecek olsa da, eğlenceli taraf hala orada olacak.

22 Eylül 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geleceğinle ilgili önemli değişikliklere dayanan kararların, ailenden eleştiri almana neden olabilir. Sağlık konusunda; uygulayacağın kürlerin metabolizmana uygunluğunu tartmalısın. İş arayışında olan bir Başak burcuysan, gün içerisinde gideceğin görüşmede kendini çok iyi ifade etmende fayda var.

22 Eylül 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Temponuzun yüksek olacağı bir gün olabilir. Birçok işle ve insanla ilgilenmeniz gereken konularda sabırla ve profesyonellikle hareket etmelisiniz. Sadeceyapmış olmak için değil, bu işlerin size olan katkısına da odaklanmalısınız.

22 Eylül 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yenilenme ve değişme konularında vereceğiniz mücadele ön plana çıkıyor. Gün içinde karşılaşacağınız bazı durumlar çevrenizdekilere ne kadar ciddi olduğunuzu gösterme fırsatı verecek. Günün ilerleyen saatlerinde sorumluluklarınız artabilir. Öğle sonrasında birden fazla işle ilgilenmeniz sizi oldukça hareketlendirebilir.

22 Eylül 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşı cinsin çekiminize kapılması ve seçenek bolluğu arasında kararsızlık yaşayabilirsiniz. Karar almakta gecikmediğinizden emin olun.

22 Eylül 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün müşterek noktalarda buluşamayan iki taraf arasındaki anlaşmazlıkta arabulucu rolünü üstlenebilirsiniz. Taraflardan biri her ne kadar duruma dair gerçekleri göz ardı etse de fikirleri bir o kadar güçlü ve sarsılmaz olabilir. Siz işe daha ziyade mantıkla yaklaşıyorsunuz, ancak iki tarafın da görüşlerini takdir edebilmek açısından olabildiğince yansız kalmalısınız.

22 Eylül 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanların sizden beklentisinin ağırlığı, sadece dinlenmek istediğiniz bir günde sizi harekete geçmeye zorluyor olabilir. Değerinizin başkalarının düşünceleri tarafından belirlenmediğine ikna olmalı ve kendi ihtiyaçlarınıza odaklanmalısınız. Performans sergilemek için baskı hissediyorsanız, bu baskının nereden geldiğini netleştirmeye çalışın. Dinlenmek, çalışmak kadar önemli olabilir.

22 Eylül 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tempolu çalışmaya devam etmeli ve disiplinli yapınızı bozmamalısınız. Enerjinizi dağıtmak istemediğiniz için; başarıya, her geçen gün daha fazla yaklaşıyorsunuz. Bir konuda çevrenizden istemediğiniz bir tepki alabilirsiniz.

22 Eylül 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şimdi başlayacağınız işler, hayatınızı uzunca bir süre olumlu yönde etkileyebilir. Bu yüzden yeni başlangıçlar için en uygun zamandasınız. Çevrenizdeki insanlar üzerinde her zamankinden daha etkili olduğunuzu hissediyorsunuz. Hayallerinizi yakınlarınızla daha kolay paylaşabileceksiniz.

22 Eylül 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün içe çekilebilir, duygusal olarak yalnız hissedebilirsiniz. Kariyer hayatınızla ilgili olumlu gelişmeler gerçekleşebilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz ayrıca otoriteyle aranızı iyi tutmaya çalışın.

22 Eylül 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizi şımarttığınızı düşünenler olmasına rağmen, ilişkiniz çevrenizdekilerin takdirini topluyor. Bugün sizi ne kadar sevdiğini belirtecek bir davranışta bulunabilir. Siz de karşılığını vermekten kaçınmayın. Beraber çalıştığınız arkadaşlarınızın süregelen problemleri bir zaman daha devam edebilir. Konuyla ilgili, sandığınız kadar çaresiz değilsiniz. Cesaretiniz her zamanki gibi sizi kazançlı çıkartacak. Bütçenizde verdiğiniz açık nedeniyle önemli bir planınızdan vazgeçmeniz olası.

22 Eylül 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 48' 37"
Ay
Akrep
20° 00' 09"
Merkür
Koç
26° 17' 27"
Venüs
Balık
21° 10' 02"
Mars
Balık
04° 41' 32"
Jüpiter
Boğa
16° 43' 09"
Satürn
Balık
13° 15' 39"
Uranüs
Boğa
20° 38' 43"
Neptün
Balık
27° 47' 43"
Plüton
Kova
01° 49' 13"
Chiron
Koç
18° 46' 22"
Lilith
Başak
19° 45' 25"
True Node
Koç
15° 35' 48"
Son Güncelleme : 29/03/2024 03:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>