Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Harcamaların Artıyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mart 2023, Çarşamba

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişi ile keyifli bir gün geçirebilirsin. Bu kişi ile arandaki muhabbet giderek artabilir ve çok eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Sevdiğin kişiyle konuşmak için fırsat bulmalısın bugün.

İş hayatınızdaki umutlarınıza bugünlerde sıkı sarılmanız gerekiyor. Çoktandır beklediğiniz haber bugünlerde size ulaşacak. İşlerinizi geliştirme uğraşlarınız, bu haberle olumsuz anlamda biraz da olsa etkilenebilir.

Ailen ve arkadaşların ile aranda bazı sıkıntılar varsa, bugün bu sıkıntıların paradan dolayı kaynaklandığını fark edebilirsin. Bazı durumları düzeltmek için herkesin fedakarlıklar yapması ve para biriktirmesi gerekecek.

Egzersiz konularında kendini yetersiz hissediyorsan bugün daha fazla dikkat gösterebilirsin bu konuya. Koşu gibi büyük emek isteyen ancak en başlarda insanı çok yoran egzersizler, zamanla ve pratikle daha işe yarar. Bugün o pratiği yapmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki insanlara karşı bazı sorumlulukların olabilir bugün. Bu konularla ilgilenmek için elinden geleni yapabilir ve sevdiklerini mutlu edebilirsin. Sevdiklerin adına daha fazlasını yapmayı isteyeceksin bugün.

22 Mart 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, ihmal ettiğiniz bir yeteneğin gelişimi şaşırtıcı sonuçlar doğurabilir. Ufkunuzu genişletmek ve sizi içinde olmak istediğiniz herhangi bir duruma yükseltmek için tam da ihtiyacınız olan şeyin bu olduğunu görebilirsiniz. Bu, gelirinizin artmasına yol açabilir. İçinizde değişiyorsunuz ve bu değişiklikler çoğunlukla olumlu sonuçlar doğuracak.

22 Mart 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ekonomik açıdan elin dardan kurtuluyor. Kişisel gelişimin için daha fazla harcama yapabilirsin. Geçmişteki hatalarının konuşulması canını sıkabilir. İşte oluşacak bir sıkıntı senle birlikte birçok çalışanı etkileyebilir. Ev alma hayali kuran bir Başak burcuysan, eşinden yeterli desteği göremeyebilirsin.

22 Mart 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizle bir araya gelerek yaşadıklarınızın bir değerlendirmesini yapabilirsiniz. Hiçbir şey hissetmiyormuş gibi bir duruş sergilemek yerine duygularınızı uygun bir dille ifade etmelisiniz. Gereksiz mesafeler gereksiz dargınlıklar oluşturabilir.

22 Mart 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinize yön kazandırmak isteyebilirsiniz. Ortaklı konular sizi zorlayabilir. Gün içinde kriz yaratabilecek durumlar meydana gelebilir. Sakin kalmanızda fayda var. Duygusal olarak sizi beslendiğiniz durumlarda stresler olabilir. İşlerinizi toparlama fırsatı bulabilirsiniz. İmzaladığınız sözleşmeleri dikkatli incelemelisiniz.

22 Mart 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Herhangi bir konuda uzun vadede uğraşmayı göze alırsanız istediğiniz hedefe sahip olabilirsiniz. Yaratıcılığınızın gelişmesi beraberinde kararsızlığı da getirebilir.

22 Mart 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içerisinde odaklanmak istediğin planlarda aksaklıklar ve gecikmeler olabilir. Planları esnek tutmanın faydasını görebilirsin. Gecikmelere ve ertelemelere büyük tepkiler göstermemende fayda var.

22 Mart 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Büyüteç kullanmak ve satır aralarını okumak şu anda harika bir fikir gibi gelebilir. Gün, hayatı her şeyden çok bir polisiye romanı gibi hissettirebilecek şekilde ilerliyor. İnsanların söylenmemiş sözlerini yorumlamaya çalışmak sorun değil ancak çok derinlemesine bakarsanız, o zaman başlangıçta hiç olmayan şeyleri "bulabilirsiniz". Gerçekleri yorumlamak ile hayal gücünüzün sizinle birlikte kaçmasına izin vermek arasında bir fark olduğunu unutmayın.

22 Mart 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışma hayatınızın duygusal motivasyonunuzla eş değerde olduğu bir gün. Etrafınızdan çabuk etkileniyor ve problemlerinizi, yaptığınız işe aksettirebiliyorsunuz. Sosyal hayatınız ve aktivitelerinizde canlanma söz konusu.

22 Mart 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yolunuzda ilerlemeniz ilk başta düşündüğünüzden daha zor bir hal alıyor. Biri sizi planınızdan vazgeçirmeye hatta engellemeye çalışıyor olabilir. Pes etmeyin – bunu bir meydan okuma ve irade sınavı olarak görün. Ya planlarınızı savunarak ileri doğru bastırın, ya da fikirlerinizi mevcut koşullara uyarlayın. Hangisini seçerseniz seçin, hedefinizin gerçekçi olup olmadığı ve sonuna dek ilerlemenize değip değmeyeceği açığa çıkacak.

22 Mart 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün finans, ameliyat, sağlık, okültizm konuları gündeminize gelebilir. Bu konularda korunduğunuzu bilmenizi isterim. Ayrıca aşk, yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularında gelecek vadeden önemli şanslar sizinle olacak. Gününüz harika geçsin.

22 Mart 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizde her gün bir yenilik keşfetmeniz sizi çok heyecanlandırıyor. Beraberliğiniz her geçen gün biraz daha kendini tazeliyor ve yeniliyor. İşteki yoğunluk bunalmanıza yol açabilir. Bu yoğun tempoyu sizinle paylaşmaya hazırarkadaşlarınız var. Hep birlikte üstesinden gelebilirsiniz. Para sorunları yaşamasanız da, bu konudaki bazı dengesiz harcamalar yakında sizi sıkıntıya sokabilir. Sağlığınıza dikkat. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

22 Mart 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 17' 49"
Ay
Kova
21° 58' 30"
Merkür
Koç
17° 45' 14"
Venüs
Boğa
03° 22' 31"
Mars
Koç
01° 12' 40"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 27"
Satürn
Balık
16° 44' 37"
Uranüs
Boğa
22° 27' 27"
Neptün
Balık
28° 57' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 02"
Lilith
Başak
23° 33' 06"
True Node
Koç
15° 20' 49"
Son Güncelleme : 02/05/2024 08:16

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>