Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
İnsanları Tanıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ekim 2020, Cuma

Aşk 20%
Para 10%
Sağlık 80%

Sevgiliniz ile romantik bir akşam planlamak isteyebilir ve birlikte şık bir akşam yemeği için dışarı çıkmanın tadını çıkarabilirsiniz. Güzel bir şişe şarap alın ve yavaşça yudumlayın. Umutlarınız ve hayalleriniz hakkında konuşun. İlişkinizdeki hedeflerinizi ifade edin. Bu kişiye biraz daha bağlılığınızı göstermek istiyorsanız, bugün konuşmanın tam zamanı. Tutkularınızı takip etmek için harika bir gün.

Yaklaşımlarınızda kibar ve sadık olun. Etrafta, uyum sağlamak ve eğlenmek için ayarlamanız gereken çok fazla hassas meseleler olduğunu göreceksiniz. Evinizi düzenlemek, ya da yaşadığınız insanlarla uyum sağlamak ve biraz havayı temizlemek için bir şeyler yapın, böylece ilişkileriniz gelecekte iyi olacak. Evinizi bir ibadethane haline getirmek için büyük bir yatırımınız var, bu yüzden ona saygı gösterin ve onu besleyin.

bugün, sistematik olarak son zamanlarda canınızı sıkan tüm küçük sorunlarla yüzleşiyor ve çözüm buldukça, hayatınızdaki memnuniyetsizlikler ortadan kalkacak. Tolerans seviyeniz çok düşük hatta yok denilebilir. Son zamanlarda sizi sinir eden arkadaşlarınıza ya da aile fertlerinizden uzaklaşın. Gardrobunuz, size denk gelmeyen ya da artık kendinize yakıştıramadığınız kıyafetleri gözden çıkarmanıza rağmen çok hızlı doluyor...

Bir yerden bir yere seyahat etmen mümkün. Günün enerjisi, hareket için sana birçok fırsat getiriyor olacak. Şehir dışında gerçekleşecek bir toplantıya katılabilirsin. Ya da komşu bir şehre bir eğlence için gidebilirsin. Muhtemelen masanda tüm gün oturmayacaksın. Ayrıca akşam da evde oturuo duvarları seyretmeyeceksin. Hareket halindesin!Bugün insanlar her zaman yaptığınız şakalara tepki vermeyebilir bu yüzden köşenize çekilmeniz gerekebilir. Daha az konuşup daha çok dinleyin ve sarkastik yorumlarınızı asgari düzeyde tutun. İnsanlar daha ciddi bir ruh halinde olabilirler özellikle de söz konusu duygularıysa. Yaptığınız her şeye disiplinli bir şekilde yaklaşın ve zaman kavramı konusunda dikkatli olun. Dünyada geçireceğimiz zaman oldukça kısıtlı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün diğerleriyle kurduğunuz iletişimlerde çok daha net olmaya çalışın. Sözlerinizde ya da eylemlerinizde fazla aceleci davranırsanız, yanlış anlaşılmalara neden olabilirsiniz. İnsanların üzülmemesi için sesinizin tonuna dikkat etmeniz gerekebilir, özellikle de pek güzel haberler vermeyecekseniz. Ayrıca beden dilinize de aynı dikkati göstermelisiniz. Unutmayın ki güven veren bir göz kırpma işareti ya da kucaklama oldukça etkili olabilir.

23 Ekim 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 15.16'ya kadar Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar keyfi veya bildiğiniz gibi hareket etmek isteyebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlarla ilişkilerinizde alma-verme dengesine dikkat etmelisiniz. Bu saatten sonra ise daha spontane hareket edebilirsiniz. Açık konuşmalar ve yüzleşmeler olabilir. Kazalara karşı dikkat etmeli.

23 Ekim 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki bazı insanların gerçek yüzünü göreceğin durumlarla karşı karşıya kalabilirsin. Eğer çalışıyorsan, işle ilgili zorlandığın bazı konuları rahatlıkla halledebilirsin. Aile büyüklerinden göreceğin yardımla kendini daha rahat hissedeceksin. Teknolojik cihazlarına dair yedeklemen gereken özel bilgileri toplamalısın.

23 Ekim 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınızla olan sorunlarınız çözüme kavuşuyor olabilir. Küçük yanlış anlaşılmaların büyütülerek tartışma haline dönüştürülmesi her iki taraf içinde istenilmeyen bir durum olacaktır. Karşılıklı anlayış bugün sizi her türlü negatiflikten kurtaracaktır. 

23 Ekim 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda sorumluluklarınızın yoğunlaştığı bir gün olabilir. Gün içinde hizmet aldığınız kişilerle ilişkinize dikkat etmenizde fayda var. Sizi yıpratan konuları akışa bırakmalısınız. Sağlıkla ilgili sıkıntılarınız var ise, ihmal etmemeye çalışın. Gün içinde yapacağınız plan programlar sizi rahatlatacaktır. İş arkadaşlarınızla organize olun.

23 Ekim 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Siz geçmişten alınan derslere güveniyor ve duygusal kaygılar için pratik cevaplar arıyorsunuz. Eski veya daha deneyimli insanlardan yardım isteyin. Duygularınız bu günlerde sabitdir.

23 Ekim 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yaşamınızda aşk, mutluluk, güzellik ve uyumu daha fazla elde edeceğiniz, gittiğiniz her ortama sevgi ve bolluk götüreceğiniz, yaşamınızın her alanında sizi destekleyen etkiler sunan, şanslı ve öne çıkarak bir zaman dilimindesiniz.

23 Ekim 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarının aşk hayatınız hakkındaki yargılarına inanacak mısınız, yoksa yalnızca gerçeği mi savunacaksınız? Görüşler değersizdir ancak eylemler çok önemlidir.

23 Ekim 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, Kova burcuna giriş yapacağı 15:16'ya kadar Oğlak burcunda ve boşlukta seyahat edecek.Sabah saatlerinde önemli projelere başlamaktansa size keyif verecek aktivitelere zaman ayırmanız daha iyi olacaktır. Güneş'in Akrep burcuna girişi ile iletişim trafiğinizin hareketlendiği bir aylık döneme giriyorsunuz. Eğitimlere ve seminerlere katılmak, kısa süreli seyahatler planlamak ve kardeşlerinizle ilişkilerinizi güçlendirmek için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.

23 Ekim 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

23 Ekim 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün Akrep burcuna ilerleyen Güneş hayatınızda iletişime vereceğiniz öneme işaret ediyor. Yakın çevrenizle konuşmalarınızda, sohbetlerinizde sesiniz daha duyulur bir hal alabilir ve iletişim gücünüzle kendinizi daha çok gösterebilirsiniz.

23 Ekim 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sizin için başarı ve mutluluk günü! Yıldızların üzerinizdeki tesiri birbirinden daha isabetli kararlar almanıza ve en uygun davranışta bulunmanıza yardım edecek. İş ilişkilerinizde daha sabırlı ve anlamaya hazır yaklaşımlara yönelmeniz gerekiyor. Bir ilişkinizdeki beğenmediğiniz mesafeyi, bu şekilde belli bir düzeye getirebilirsiniz. Normal kazancınızın dışında yeni ek bir kazancınız olacak. Son günlerde iştahınız çok kabarık, diyet yapıyorsanız zorlanmanız mümkün.

23 Ekim 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 56' 18" R
Ay
Kova
02° 28' 60"
Merkür
Koç
17° 06' 09"
Venüs
Boğa
01° 39' 02"
Mars
Koç
00° 07' 57"
Jüpiter
Boğa
24° 04' 50"
Satürn
Balık
16° 37' 19"
Uranüs
Boğa
22° 22' 38"
Neptün
Balık
28° 55' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 41' 19"
Lilith
Başak
23° 23' 47"
True Node
Koç
15° 20' 48"
Son Güncelleme : 30/04/2024 22:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>