Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Güçlü Kalıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Eylül 2022, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 70%

Önceden yapılmış programların bozulması canını sıkmamalı. Planladığın görüşmeyi gerçekleştirememek sevdiğin insanla arandaki ilişkiyi kötü etkilemeyecek. Aksine onunla birlikte olmak istedikçe ilişkinin güçlendiğini göreceksin.

Bazı problemlere tek başınıza yönelmeniz, size çalışma ortamınızdaki organizasyon açıklarını gösterecek. Olumlu gelişmeler var. Bunlar parasal konularda da etkilerini gösterebilir.

Yeni tanıştığın insanların senikonusunda etkilemesi faydalı olabilir. Sana sağlayacakları ilham sayesinde kendi orijinalliğini bulman mümkün olacak. Yeniliklere açık oldukçakonusunda rahat ettiğini göreceksin.

Bugün çok hareketli olman gerekebilir. Gün boyunca istediğin gibi bir dinlenme fırsatın olmayabilir. Bu yüzden eline geçecek her fırsatı iyi değerlendirmelisin. Bol su içip temiz hava almak yenilenmene yardımcı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün boyunca tekrara düşmemek için uğraşmalısın. Yaratıcı olmak için kendini tekrar etmekten kaçınmak iyi olacak. Yaratıcı kalmak için her fırsatı değerlendirmek sana iyi gelecek. Daha aktif olmak kendini daha iyi hissettirecek.

23 Eylül 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün birileri sizi bir tür finansal plana dahil etmeye ne kadar çok çalışırsa, o kadar çok tetikte olmanız gerekecek. Sizi aldatmayı ve pahasına hızlı bir kar elde etmeyi umdukları her şans var. Bunun olmasına izin verme!

23 Eylül 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Başak burcuysan hayatın yükü, yorgunluğu hem seni hem de partnerini yoruyor olabilir. Zor günlerden geçerken birbirinize olacağınız destek aranızdaki bağı güçlü kılacak. Tatil planlarında beklenmedik aksaklıkların çıkması hevesini kırabilir. Giderlerinde kalem düşürmen maddi anlamda işine yarayacak.

23 Eylül 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma temponuz yüksek olabilir. Yeni insanlar ve ortamlar tanımak, sorumluluk alanlarınıza yeni konuların dahil olması gündeme gelebilir. Fikirlerinizi ve tecrübelerinizi doğru yönde değerlendirirseniz, bugün omzumuzdaki yükü hafifletmeye başlayabilirsiniz.

23 Eylül 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işinizle ilgili konulara yoğunlaşmanız gerekebilir. Bu konularda mücadele etmeniz gerekebilir. Ağırlığınızı koymanız önemli sonuçlar yaratacak. Başarı ve tanınma konularında elinize bazı fırsatlar geçebilir. Ayrıca aileye ait konularda ani değişiklikler meydana gelebilir. Yeni sorumluluklar almanız mümkün gözüküyor.

23 Eylül 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsteklerinizi gerçekleştirecek potansiyelinizin ortaya çıktığını kendiniz de hissedeceksiniz. Bu sebepten hayal ve hedeflerinizi büyük tutmanızda fayda var.

23 Eylül 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayat ancak sizin izin verdiğiniz ölçüde karmaşık hale gelebilir. Aslında her şey basittir ve dümdüz akıp gider; bu da doğru yolda olduğunuza dair bir işarettir. Unutmayın ki yolunuz şu an biraz eğri büğrü görünse de takıntı haline getirilecek bir durum yok. Siz yaygara koparmayı gerektirmeyecek şeylere aşırı tepki verdikçe işleri kendiniz için daha da zorlaştırıyorsunuz.

23 Eylül 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birisi, hiç beklemediğiniz bir anda değerinizi artırmanıza, kişisel mali durumunuzu netleştirmenize yardımcı olur. Yine de hayatınızdaki herkes bu yeni kararlarınızla mutlu olmayabilir. Özellikle aileden biri, ince düşünülmüş planlarınızı anlamayabilir ve sizi düşüncesizlikle suçlayabilir. Kendinizi bu yolda yalnız hissettiğiniz anda bir dost, elinizi bırakmamak üzere tutabilir.

23 Eylül 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Titiz ve disiplinli yapınız, bugün oldukça işe yarayacak. Bazı olayları güçlü mantığınızla çözüyor, sabırlı davranıyor, tutkuların sizi yanlış yönlendirmesine izin vermiyorsunuz. Sıkı bir disiplin içinde yaşamaktan yanasınız.

23 Eylül 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İster yeni ister eski olsun, her türlü kişisel ilişki için umut vadeden bir dönemdesiniz. Çevrenizdeki kişilerle görüşmelerinizin, kendi fikirlerinizi zenginleştirdiğini ve esin kaynağı olduğunu göreceksiniz. Yine de, sadece bu bağlantılarınızın size faydalarını düşünmekle kalmayıp, duygusal düzeyde de ilişki kurun. Aksi takdirde bu bağlantıların faydası da, uyumu da fazla uzun sürmeyecek.

23 Eylül 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugünden itibaren güneşin Terazi burcuna geçmesiyle 21 Ekime kadar; para ve maddi kaynaklarınız hayatınızda ön plana çıkabilir, güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Merkür’ün başak burcundaki Retro transitiyle 3 Ekime kadar; kendinizi ifade ederken zorlanabilirsiniz, dikkatli olmalısınız.

23 Eylül 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizle ilgili çoktandır vermiş olduğunuz bazı kararların, artık gününün geldiğini düşünmeniz, yakın çevrenizde yanlış zamanlama olarak değerlendiriliyor. Partnerinize zorlanma gibi gelebilecek davranışlardan kaçınmalısınız. Hırslı bir dönemde olmanız, işle ilgili engellere biraz eleştirel bakmanıza neden olabilir. Çok özel bir konuda her şey yoluna giriyorken, daha fazlasını istememeli, yetinmeyi bilmelisiniz. Bu aralar parasızlığa katlanmanız gerekiyor

23 Eylül 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 17' 16" R
Ay
Yay
12° 38' 35"
Merkür
Koç
16° 04' 38"
Venüs
Koç
27° 01' 15"
Mars
Balık
27° 14' 02"
Jüpiter
Boğa
23° 12' 21"
Satürn
Balık
16° 17' 07"
Uranüs
Boğa
22° 09' 49"
Neptün
Balık
28° 48' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 31"
Lilith
Başak
22° 58' 46"
True Node
Koç
15° 30' 11"
Son Güncelleme : 27/04/2024 04:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>