Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Beklentilerini Yüksek Tutacaksın Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mayıs 2023, Salı

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün kendine vakit ayırmak aşk konularında daha güzel kararlar almanı sağlayabilir. Eğer hayatında belirsiz bir aşk durumu varsa bugün bu konuları bir sonuca vardırmak için dikkatle düşünebilirsin.

Bir çok kişiyle sizin için verimli olacak diyaloglar kuracaksınız bu beraberineyaşamında bir hareketi getirecektir. Bir süreden beri beklediğiniz haberleri bugün alabilirsiniz yada hayatınızdaki bazı sorunlar çözülme noktasına gelebilir. Kararlı ve net yaklaşımlarla çalışmaya devam edeceksiniz. Girişimleriniz için doğru anı seçme yeteneğinizi en iyi şekilde kullanabileceksiniz. Daha çok spontan davranışlar göstereceğiniz bir gündesiniz.

Bugün maddi konularda önemli kararlar almak için acele etmemelisin. Eğer büyük bir masraf yapılacaksa biraz zamana bırakmanda fayda var. Parasal olarak aceleci olmak sana gereksiz masraf yaptırabilir.

Vücudunu fit bir hale getirmek için hiçbir zaman geç değil. Daha sağlıklı tercihler yapmak ve egzersiz programlarına odaklanmak istediğin gibi bir vücuda sahip olmanı sağlayabilir. Bugün bu programları araştırmak için iyi bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki insanlarla arkadaşlık ve muhabbet dışındaki konularda iletişim kurmak zor olabilir. O yüzden bugün kendini zorlamamalı ve sana keyif veren konulara odaklanmalısın. Sevdiğin kişilerin kalbini kırmamak önceliğin olmalı bugün.

23 Mayıs 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün evden dışarı çıkarak sosyalleşmek için iyi bir gün değil! Sizin hakkında yapılan konuşmaların kulağınıza gelmesiyle birlikte sosyal bir huzursuzluk durumu etkili olacak. Çevrenizdekilerden duyduğunuz her şeye inanmayın. Bugün her cümleyi teyit etmek zorunda kalabilirsiniz.

23 Mayıs 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü sabit fikirli tarafına vurgu yaparken, içgüdülerine dayanarak karar alabileceğini vurguluyor. Plan- program yapmak yerine günü ev içerisinde tembellik yaparak geçirmek isteyebilirsin. İsteklerini tek kelimede toplama, kendini daha rahat ifade edebileceğin zamanlar olacak. Eğer “her şey mükemmel olmalı hayatımda” detaycılığından vazgeçersen, eşinle aranda gelişen olayları büyütmekten vazgeçeceksin. Beklentilerin yüksek tutmazsan kafanın daha rahat olacağını fark edeceksin.

23 Mayıs 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üzerine gittiğiniz ve düzeltmek istediğiniz her şeyin hayatınıza yeni bir rutin olarak girdiğini görebilirsiniz. Öğrendiklerinizi pratiğe dökmek, eğitiminizi ilerletmek ve kendinizi geliştirmek adına çeşitli fırsatlar edinebilir ya da bunlarla karşılaşabilirsiniz. Maddi açıdan hakkınız olanın teslim edilmesiyle gelişmeler yaşayabilirsiniz.

23 Mayıs 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni dostlukların gündeme gelebileceği bir gündesiniz. Geleceğe yönelik ümitlerinizi taze tutmak için adımlar atabilirsiniz. Aynı zamanda ortaklaşa işlerin daha rahat şekil aldığı şartlar var. İş hayatının getirdiği konular eklenince organize olmak gerekebilir. Başkalarının fikirleriyle harekete geçirici koşulları yönetebileceksiniz. Sosyal hayatınızı canlı tutabileceğiniz ilişkiler yaşanabilir.

23 Mayıs 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevgili Başak burcu, bir dilek dileyin ve evrenden yedi gün içinde oluşacak mesajı bekleyin. Olağanüstü olaylar sayılar, rehber hayvanlar, renkler gibi belirtiler gördüğünüzde evren sizin yanınızda demektir. Mucizevi durumlar geliyor.

23 Mayıs 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hislerini daha çok ifade etmek istemen olası. Kendini ifade ederek insanları yazmaya, konuşmaya da cesaretlendirebilirsin. Her zamankinden daha fazla dışa açık olman ilginç konuşmalara girmeni sağlayabilir bugün, bundan geri durmaman gerekecek.

23 Mayıs 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Entelektüel hayatınız şu anda heyecan verici olabilir. Düşüncelerinizin mümkün olan en net ifadesine yönelik muhteşem bir rehber bulabilirsiniz. Yine de bu süreci kendinize saklamamanız daha iyi. Etrafta şüpheci bir arkadaşa sahip olmak, mantığınızdaki kusurları belirlemenize yardımcı olabilir. Onları inanmalarını istediğiniz her şeye ikna etmeyi başaramasanız bile, en azından kendi yolunuz hakkında daha güçlü bir fikir edinirsiniz. Gün gelecek, çalışmalarınız için en güçlü rakibiniz tarafından bile alkışlanacaksınız. Aksine inansanız da, kimse sizi boğmaya ya da kendiniz olmanızı engellemeye çalışmıyor.

23 Mayıs 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Değişimlerin meydana getirdiği çatışmalardan etkilenebilirsiniz. Farklı bir yaşam tarzı hızlıca gündeme geliyor. Takıntılarınızın sizi yönlendirmesine izin verdiğiniz sürece, farklı olma duygusundan bir türlü kurtulmanız mümkün olamıyor.

23 Mayıs 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda çıkmaz sokaktasınız. Hiçbir işiniz ilerlemiyor ve kendinizi yenilgiyi kabul etmeye hazır hissediyorsunuz. Bu gibi dönemleri bir irade sınavı gibi görün; planlarınızdan sağmamanızın ne kadar önemli olduğunu yakında anlayacaksınız. Böylece engeller ne olursa olsun ilerlemek için gereken enerjiyi kendinizde bulacaksınız. Aksi takdirde planınızdan vazgeçip, bambaşka bir açıyla yine baştan başlamanız gerekecek.

23 Mayıs 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Onu aklınızdan bir türlü çıkaramıyorsunuz. O adeta zihninizin içinde yaşıyor. Evet, siz yeni aşık oldunuz, içiniz kıpır kıpır, kendinizi hem heyecanlı, hem daha enerjik, hem de yenilenmiş gibi hissediyorsunuz. “Aşk: Kendimizin daha iyi versiyonu olmamız için bir ilham kaynağı”

23 Mayıs 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ani tepkileriniz yüzünden yorgun düşebilirsiniz. Bugün, duygusal konularda yakınlarınızın sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Olayları kendi başınıza halletme yolunu seçeceksiniz. Duygularınızı denetlemekten yanasınız.

23 Mayıs 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 38' 25" R
Ay
Balık
11° 43' 45"
Merkür
Koç
18° 31' 52"
Venüs
Boğa
05° 04' 52"
Mars
Koç
02° 16' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 54"
Satürn
Balık
16° 51' 41"
Uranüs
Boğa
22° 32' 14"
Neptün
Balık
29° 00' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 39"
Lilith
Başak
23° 42' 19"
True Node
Koç
15° 22' 28"
Son Güncelleme : 03/05/2024 17:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>