Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Pratik ve İlgilisin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ekim 2020, Cumartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 30%

Bugün yumuşak bir enerji hissedeceksiniz ve ruh haliniz kişisel yaşamınızı etkileyecek. Biriyle barışma ya da sevişme havasında olabilirsiniz. Geçen haftaların yoğun enerjisi yavaş yavaş bitiyor ve hayatınıza düzen geliyor. Sevgiliniz sizinle sevgi dolu bir akşam geçirmek isteyecek. Bu karşılıklı ilgi hayatınıza yeni bir eğlence getirebilir.

Atmosfer bugün biraz baskıcı görünebilir. Yapmak istediğiniz şeyi yapmakta özgür olmaktan hoşlanıyorsunuz ve etrafınızdaki kişilerin bunu yapmanıza izin vermemeleri sizi rahatsız edebilir. Kendi işleriyle meşgul görünüyorlar. Bu tamamen iyileşmemiş bazı eski yaraları ortaya çıkarabilir...

Bugün büyük egonuza dikkat edin. Her şeyde iyi olduğunuzu ve her konuda doğru yolda olduğunuzu düşünebilirsiniz. Fakat kendiniz hakkında bu kadar abartmayın. Eğer kendinizi diğerlerinden daha iyi görme tuzağına düşerseniz, Şu anda hayatınız biraz değişken olduğu için inatçı olmanız geçerli bir sebep değil.

Boğucu derecede yoğun bir atmosfer güne hakim. Duyguların açısından, pratik ve somut şekilde düşünmelisin. Eğer biraz yavaşlarsan ve hareket etmeden önce iyice düşünürsen her şey daha kolay olacak. Bütün seçenekleri göz önünde bulundurduğundan emin ol ve başkalarına olacak etkilerini de düşün.Bugün sakın 'zavallı ben' tuzağına düşme. İşler tekrar tekrar istemediğin şekillerde gidiyor ve kötü şeyler başına geliyorsa, kolaylıkla kurban zihniyetine kapılabilirsin. Etrafımızda neler olup biteceğini her zaman kontrol edemeyebiliriz ama, her zaman onlarla başa çıkacağımız yolu kendimiz seçebiliriz. Yas tutmak, iyileşmek için önemli olabilir ama burada ince bir çizgi var. Devam etmeyi ve kendin için daha iyi olmayı seç.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanlar her zaman yaptığınız şakalara tepki vermeyebilir bu yüzden köşenize çekilmeniz gerekebilir. Daha az konuşup daha çok dinleyin ve sarkastik yorumlarınızı asgari düzeyde tutun. İnsanlar daha ciddi bir ruh halinde olabilirler özellikle de söz konusu duygularıysa. Yaptığınız her şeye disiplinli bir şekilde yaklaşın ve zaman kavramı konusunda dikkatli olun. Dünyada geçireceğimiz zaman oldukça kısıtlı.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve özel hayatınızda daha çok geleceğe odaklanabilir, geçmiş ve geleceği göz önünde bulundurarak hareket edebilirsiniz. İnatçılık, ısrar şartları zorlayabilir. Hedeflerinizi yükseltme zamanı olabilir.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün bir kısmını uzun zamandır ihmal ettiğini düşündüğün ailene ayırmak isteyebilirsin. Zihnini ve pratikliğini ön plana çıkaracağın bir günden geçiyorsun. Mesleğinle ilgili yeni yönelimler ve fikirlere açıksın. Sağlığında dikkate alman gereken konular çıkabilir. Akşamüzeri kendine zaman ayırmak isteyebilirsin.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınız duygusal tepkilerinizden etkileniyor olabilir. Geçici zaman da sorunları büyüterek sağlığınızı tehlikeye atmamalısınız. Problemin çözümü zor olsa da sağlığınızın çözümü geri düşünülemez noktalara taşınmasına neden olabilir. Önceliğiniz her zaman sağlıklı yaşamınız olmalıdır.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Saka burcunda. Bugün zaman alabilecek işleri daha iyi organize etmeye bakmalısınız. Kimi zaman ortaklı durumlar daha uğraştırıcı ve zaman alıcı da olabilir.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi verimli tutabilmek adına sağlığınıza da dikkat etmelisiniz. Duygusal konulardaki boşluklarınızı düzeltmek için bazı kararlar almanız gerekebilir.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gündelik işler, rutininiz ve çalışma şartlarınızla ilgili durumlar, gelişmeler ağırlık kazanabilir. Detaylara, hesap işlerine her zamankinden fazla önem verebilirsiniz. Mükemmeliyetçi yönleriniz ön planda.

24 Ekim 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her şey her zaman göründüğü gibi değildir, özellikle de ilişkiler söz konusu olduğunda. Egonuzu bugün bu işin dışında bırakın ve hangi sonuçlara ulaştığınızı görün.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, tüm gün Kova burcundaki seyahatine devam edecek. Bugünyükünüz ve sorumluluklarınız artabilir.Sorumluluklarınızla ilgilenirken kendinizi ve sağlığınızı ihmal etmeyin. Burcunuzda seyahat etmekte olan Venüs'ün Satürn ile kurduğu etkileşim romantik ilişkileriniz için destek sunuyor. Partnerinizle aşk tazelemek için bugünü değerlendirebilirsiniz.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Daha çok sosyal ilişkilerle ilgili konularla bu sıralar uğraşacaksınız. Sözlerinizde dikkatli olmanız gerekiyor. Kendinizi kapana kıstırılmış hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda heyecanlarınızı bastırmakta zorlanacaksınız. Yalnızsanız bir ilişki isteyip istemediğinize artık karar verin.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İçinizde gizlediğiniz duyguları, partnerinize net bir şekilde açıklamaya çalışın. İş yerinizdeki çalışmalarınızı başarılı bir şekilde tamamlıyorsunuz. Sağlığınız iyi bir durumda, fakat uyku saatlerinizi düzenlemelisiniz.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde problemler var. Eğer ilişkiniz istediğiniz gibi yürümüyorsa, uzatmadan bitirin. Çünkü uzaması sizi ve onu yıpratır. Çok istekli çalışıyorsunuz. Bu dahayatınızda size bir ayrıcalık kazandırıyor. Genel olarak yolunda giden işlerinizin, son günlerdeki geçici teklemeleri sizi bu kadar düşündürmesin. Sevindiğiniz bir para haberi, geçici olarak bir hayal kırıklığına dönüşebilir. Sinirlerinizin gerginliği sırt ve boyunda kasılmalara ve ağrılara yol açıyor. Gevşetici egzersizlere ihtiyacınız var.

24 Ekim 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 37' 17" R
Ay
Oğlak
28° 00' 44"
Merkür
Koç
16° 58' 16"
Venüs
Boğa
01° 14' 54"
Mars
Balık
29° 52' 51"
Jüpiter
Boğa
24° 00' 15"
Satürn
Balık
16° 35' 36"
Uranüs
Boğa
22° 21' 31"
Neptün
Balık
28° 54' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 40' 13"
Lilith
Başak
23° 21' 36"
True Node
Koç
15° 21' 06"
Son Güncelleme : 30/04/2024 14:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>