Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Adaletli Davranıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ekim 2022, Salı

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 80%

Yeni insanlarla tanışacağın ortamlara girmeye daha çok özen göstermelisin. Kendini gösterip ön planda olacağın ortamlarda kendini daha rahat hissedeceğini bilmek sana iyi gelebilir. Yeniliklere açık olmakta yarar var.

Çok istekli çalışıyorsunuz. Bu dahayatınızda size bir itibar kazandırıyor. Aynı itibarı bazı çalışma arkadaşlarınız arasında da kazanmaya çalışmalısınız.

Kimlerle beraber çalışmak istediğine iyi karar vermelisin. Senianlamında geliştirecek fikirlere sahip olan insanlarla vakit harcamak ister istemez gelişmene sebep olabilir. Yapacağın seçim gelişimini direkt etkileyecek.

sosyalleşmek için önüne çıkan her fırsatı değerlendirmelisin. Ailen ya da arkadaşların kim olursa olsun dışarıda vakit geçirmek ruh halinin değişmesine imkan verecek. Daha hafif yiyecekler tüketmek sana yara sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayal gücünün çok iyi çalıştığını göreceksin. Senin için bir sınır olmadığını düşünmek her zamankinden daha fazla üretken olmanı sağlayabilir. Ürettikçe yeni fikirlerle karşılaşmak seni mutlu edip yeni fırsatlarla uğraşmanı sağlayacak.

25 Ekim 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları bugün söyledikleriniz insanların duymak istedikleri şeylere tam uymayabilir. Bunu kişisel algılamayın. Başkalarının göremediği şeyleri görme konusunda inanılmaz bir yeteneğiniz var. Bu nedenle kendinizi bu konuda törpülemek yerine besleyin ve gücünüzün farkına varın.

25 Ekim 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yılın ikinci tutulması bugün su burcunda yaşanırken, 4-5 ay önceki konular tekrar gündeme gelecek. Haklılığını bolca savunurken görünebilirsin. Yarım bırakılan konuşmaları adaletli olarak tamamlama evresine gireceksin. Olasılık kavramını hayatından çıkaracak olan tutulma sayesinde her şeyin gizli kalmasını isteyeceksin.

25 Ekim 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişten bugüne hala sizinle gelmeye devam eden ya da size geçmişten haber getiren tüm mekanizmaları sonlandırmalısınız. Kafanızın içinde canlanan konuşmaları bitirmek yeni konuları konuşmanızın önünü açacaktır. Bazı defterlerin kapanması gerektiğini kabul edin.

25 Ekim 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel konularda daha yoğun süreçler yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizde değişiklikler olabilir. Mücadele etmeniz gereken konularda dikkatli olmalısınız. Bazı noktalarda çatışmalar yaşanabilir. Finansal konularda sizden daha tecrübeli kişilerden yardım alabilirsiniz. İkili ilişkilerinize sakin kalmaya özen göstermelisiniz.

25 Ekim 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünü planladığınızdan daha yoğun geçirebilirsiniz. Beklenmedik plan dışı işleriniz de çıkarak sizi yorabilir ancak yine de güzel bir gün olacak.

25 Ekim 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygularınızı göstermekten kaçınmayacağınız bir gün olabilir ancak ani çıkışlar yapabilirsiniz ve yanlış anlamalara karşı da dikkatli olmalısınız. Becerikliliğiniz sayesinde pek çok işi hızla halledebileceğiniz bir gün olabilir.

25 Ekim 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün gündeminizde muhtemelen grup aktiviteleri çok fazla var. Çevrimiçi bir toplantıya veya derse katılabilir ve daha sonra bir grup arkadaşınızla grup sohbetine katılabilirsiniz. Çok fazla besin tüketmekten kaçının, aşırıya kaçtığınız her şeyden muhtemelen yarın pişman olacaksınız. Önünüze beklenmedik bir miktar ekstra para gelebilir. Hepsini bir yerde harcamayın. Sınırlar dahilinde eğlenmeye konsantre olmak için harika bir gün.

25 Ekim 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızda bir çekimserlik söz konusu olabilir. Bugün karşılaşacağınız kişilerin fikirlerini kabul etme konusunda bocalayabilirsiniz. Sizi ikna etmeleri çok zor olacak. Düşüncelerinizi değiştirmemekte kararlı olacaksınız.

25 Ekim 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizdeki insanları motive edebilirsiniz. Ama kendi ihtiyaçlarınızı da göz ardı etmeyin, çünkü hedefleriniz bugün her zamankinden daha belirgin bir şekilde ortaya çıkacak. Enerjiniz bulaşıcı ve başkalarının da dikkatini çekeceksiniz. Fikirlerinizi coşkuyla kutlayıp eğlenmemeniz için hiçbir sebep yok. Ama bunu alışkanlık haline getirmeyin. Şu anda kendinizi formda hissetseniz de, hayatın zevklerine fazla kapılırsanız sağlığınız zarar görebilir.

25 Ekim 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; 25 Ekim Güneş Tutulması ise hayatınızı 1 yıl kadar etkileyecektir. Yakın çevre, kardeşler, seyahat, eğitim konularıyla ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Daha önceden planladığınız konuları hayata geçirebilirsiniz. Biraz çabalarsanız ve emek verirseniz bu konularda fırsatlar sizinle olacak. Aşk, hobi, çocuk konularında ise dikkatli olmalısınız. Ayrıca eski aşklar karşınıza çıkabilir.

25 Ekim 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde problemler var. Eğer ilişkiniz istediğiniz gibi yürümüyorsa, uzatmadan bitirin. Çünkü uzaması sizi ve onu yıpratır. Çok istekli çalışıyorsunuz. Bu dahayatınızda size bir ayrıcalık kazandırıyor. Genel olarak yolunda giden işlerinizin, son günlerdeki geçici teklemeleri sizi bu kadar düşündürmesin. Sevindiğiniz bir para haberi, geçici olarak bir hayal kırıklığına dönüşebilir. Sinirlerinizin gerginliği sırt ve boyunda kasılmalara ve ağrılara yol açıyor. Gevşetici egzersizlere ihtiyacınız var.

25 Ekim 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 05' 24" R
Ay
Oğlak
06° 48' 14"
Merkür
Koç
16° 26' 49"
Venüs
Koç
29° 18' 21"
Mars
Balık
28° 39' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 12"
Satürn
Balık
16° 27' 12"
Uranüs
Boğa
22° 16' 08"
Neptün
Balık
28° 51' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 52"
Lilith
Başak
23° 11' 07"
True Node
Koç
15° 24' 15"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>