Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Toparlanma Sürecindesin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mayıs 2023, Cuma

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün kendine zaman ayırmak ve aşk konularını bir kenara koymak sana daha iyi gelebilir. Hayatındaki öncelikleri belirlemek ve kendi hislerini daha dikkatli görmek için biraz zamana ihtiyacın olabilir bugün.

Eski bir çalışma arkadaşınız, ilginç bir öneriyle bugün kapınızı çalabilir. İş ilişkilerinizde bazı güvensizlikler gözleniyor. Bu güveni oturtmaya yönelik girişimlerinizde yalnız bırakılmayacaksınız.

Parasal konularda iç sesini dinlemen gerekecek bugün. Bir masraf yapmak gerektiğini düşünüyorsan bu masraftan kaçınmamalısın. Parasal olarak daha düzgün kararlar alabileceksin bugün.

Sağlık konularında kendine dikkat etmen gereken bir gündesin. Kendini çok fazla yormamalı ve vücudunun yeteri kadar dinlendiğine emin olmalısın. Uyku düzenini gözden geçirmek sana daha iyi gelebilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafında olan bitene dikkat etmek ve sıkıntıda olan sevdiklerine destek olmak bugün önceliğin olabilir. Çevrendeki insanların dertlerini görmezden gelmemen gereken bir gün. Bugün sevdiğin kişilere yardım etmek isteyebilirsin.

26 Mayıs 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün ortaya çıkan duygusal sorunlarla başa çıkmak zor olabilir. Sorunların varlığını bilmenize rağmen onları reddetme eğilimi içindesiniz. Her şey yolunda gidiyormuş gibi davranmayı bırakmalısınız. Gerçekle ne kadar çabuk yüzleşirseniz o kada çabuk bir şekilde çözüm üretmeyi başarabilirsiniz.

26 Mayıs 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni bir hobi edinebilirsin ya da var olan yeteneklerin üzerine eğitim almak isteyebilirsin. Uzun zamandır ihtiyacın olan duyguları yanında gezdiriyorsun. Ne bir kimse ne de hiçbir şey canını sıkamıyor. Kendini geliştirirken güç kazandığını da görüyorsun. Mesleki arenada karşılaştığın muhalefete bir nizam vermek için elinden geleni yapacaksın. Özel yaşamınla ilgili olarak sıradanlaşan konulara yenilik katmak isteyebilirsin. Özellikle eşinin duygusal ihtiyaçlarını ve beklentilerini daha iyi anlamak taraftarı olacaksın.

26 Mayıs 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üzerinde emeğinizin olduğu hiçbir şeyi basit ve ucuz hale getirmemelisiniz. Bugüne kadar bunu koruyamadığınız kaybetmiş olabilirsiniz. Ancak bugün kendinize yeni bir stil ve düzen belirleyerek hamle yapmanın önemini kabul ediyorsunuz.

26 Mayıs 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bazı konularda netleşmeyen süreçler içinde olabilirsiniz. İlişkilerinizde tartışmalar meydana gelebilir. Acele verilmiş kararlardan kaçının. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çaba gösterebilirsiniz. Parasal konular gündeme gelebilir. Harcamalarınızı düzenlemelisiniz. Kişisel konularda daha fazla mücadele etmeniz gerekebilir.

26 Mayıs 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle ikili ilişkilerle alakalı olarak veremediğiniz kararların yüklerini üzerinizde taşıyor olabilirsiniz. Sessiz kalmak bazı noktalarda sizin için çözüm olmayabilir.

26 Mayıs 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün çok güzel bir gün seni bekliyor. Her anın tadını çıkarmak isteyeceğin türden bir gün geçirmen olası. Olumlu enerjin yanındaki insanları da etkileyecek üstelik. Arkadaşlarınla beraber bu olumlu havanın hakkını vermek en doğru şey olabilir.

26 Mayıs 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mali açıdan arkadaşlarınıza ayak uyduramadığınız izlenimini edinmek sizin için moral bozucu olabilir. Bugün gördükleriniz gerçeğin tamamı olmayabilir ama belki de şikayetiniz tamamen onlarla ilgili değildir, onlar sadece duygularınız için uygun ve görünür bir hedef sağlarlar. Çalışmalarınız için yeterince iyi bir şekilde takdir edilmediğinize inanabilirsiniz. Beklentilerinizi daha net bir şekilde tanımlamanız, gerçekçi olup olmadıklarını anlamanıza yardımcı olabilir. Kıskançlıklarınız, dile getirilmeyen hedeflerinizi belirlemek için faydalı ipuçları olabilir.

26 Mayıs 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnandığınız konularda taviz vermeyeceksiniz. Planlarınızı uygularken; kibar, ince, zarif fakat ısrarcı bir şekilde davranacaksınız. Çevrenizde size karşı çıkanlara da yumuşak bir şekilde karşı koyacaksınız. Sabrınız önemli.

26 Mayıs 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirleriniz veyahayatınız bir şekilde sınavdan geçirilecek. Sınav iyi gitmezse suçu başka birisinin üzerine atmaya çalışabilirsiniz. Oysa bunun yerine uyanık ve sabırlı davranırsanız, bu zor zamanı sadece kalıcı bir hasara uğramadan atlatmakla kalmayıp, olaylardan kendinize ders bile çıkarabilirsiniz.

26 Mayıs 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak burcu, dengeyi bulmak için kendini objektif bir şekilde gözlemlemelisin. Yeni bakış açıları kazanarak kararsızlığı hayatından çıkarmalısın. Hayatının her alanında sağlıklı ve huzurlu olmalısın.

26 Mayıs 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda gelişen duygusal motivasyonu olumlu bir şekilde ortaya çıkarıyorsunuz. Öncülük yaptığınız konularda farklı değişimler içindesiniz. Alışkanlıklarınızı gözden geçireceksiniz. Uykunuza özen gösterin.

26 Mayıs 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 06' 00" R
Ay
Kova
04° 46' 37"
Merkür
Koç
17° 10' 22"
Venüs
Boğa
01° 51' 21"
Mars
Koç
00° 15' 39"
Jüpiter
Boğa
24° 07' 10"
Satürn
Balık
16° 38' 11"
Uranüs
Boğa
22° 23' 13"
Neptün
Balık
28° 55' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 41' 53"
Lilith
Başak
23° 24' 53"
True Node
Koç
15° 20' 41"
Son Güncelleme : 01/05/2024 02:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>