Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kapalı Bir Kutu Gibisin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mayıs 2023, Çarşamba

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugün yeni bir ortama girebilir ve farklı yüzler görebilirsin. Aşk konusunda kalbinin hızla çarpmasına sebep olacak yeni bir insandan etkilenmen mümkün. O yüzden evde vakit geçirmemelisin bugün.

İş yaşamınızda belirgin, kolay anlaşılır birisiniz. Bu, ilişkilerinizi rahat yaşamanızı sağlıyor. Her şeyin yolunda gittiği birortamında, yine de boşluğunu hissettiğiniz şeyin ne olduğunu anlamak güç.

Bugün ihtiyaçlarına göre çözümler bulmayı başarabileceksin. Bazı konularda daha üretken ve yaratıcı olman gerekebilir. Her sorunu para ile halledemeyeceğini, daha farklı fikirlerle gelmen gerektiğini görebilirsin bugün.

Bol bol su tüketmek bugün sana en iyi gelecek olan şey olabilir. Su tüketimini arttırarak kaslarını rahatlatabilir, sindirim sistemini hafifletebilir ve toksinleri vücudundan daha rahat atabilirsin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini çevrendekilere kanıtlamak için kendini yormamalısın. Etrafındaki insanların onayını ve beğenisini kazanmak için çok fazla çabalamak ters tepebilir. Bazı konuları zamana bırakmak senin için daha iyi olacak bugün.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün tamamen maddi ve finansal konulara yöneleceksiniz. Özellikledeğişikliğine ilişkin olarak bazı durumlar oluştuysa kapsamlı bir şekilde değerlendirmeniz gerektiğiniz bilmelisiniz. Kendinizi dağları yerinden oynatacak kadar güçlü ve enerjik hissettiğiniz için, kendinizi aşırı zorlamamaya özen göstermelisiniz.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Elinde olmayan sebeplerden dolayı evinden ya da düzeninden ayrılmak zorunda kalabilirsin. Özellikle ailenin yanına geri taşınmak gibi bir durum söz konusu olabilir. Gün sana güzel haberler de getirecek; yenitekliflerine hazır ol! Geçtiğimiz ay, üzerinde durmadığın bazı konular gündeme gelebilir. Özellikle kariyerini ilgilendirecek bu konular, senin için önemli bir şans kapısı olabilir. İlişkisi olan ya da evli bir Başak burcuysan, ilgiyi üzerinde istemen ve benmerkezci olman karsındaki kişiyi rahatsız edebilir.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hukuksal konular, haksızlığa uğradığınız ailevi ya da sosyal konulardan bazı geri dönüşler alabilirsiniz. Bu geri dönüş yeni bir bilgi olabileceği gibi hak edilmiş ve gecikmiş bir ödeme şeklinde de olabilir. Yaşantınıza gölge düşürecek bireysel ya da çevresel faktörlere karşı kendinizce önlemler alabilirsiniz.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal karmaşa yaşayabilirsiniz. Sizi kısıtlayan konular nedeniyle içsel süreçler yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çaba gerektiren koşullar olabilir. Öngöremediğiniz konular nedeniyle belirsizlik yaşayabilirsiniz. İşlerinizi toparlamak ve yön kazandırmak için fırsatlarınız olabilir. Yeni sorumluluklar alabilirsiniz.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Taşlar ile kavga ederek bir yere varamayacağınız için enerjinizi iyi bir strateji ile onları yolunuzdan kaldırmaya kullanmanızda fayda var.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bulunduğun ortamlarda ön plana çıkman daha mümkün olacak. Aldığın kararlarla onlara önderlik etmeni bekleyebilir insanlar. İstek ve kararlılıkla bütün işlerin üstesinden gelebileceksin.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Buzdağının görünmeyen tarafından çok daha fazlası olsa bile şimdi yüzeydeki ilerleme dahi sizi oldukça tatmin edebilir. İstediğiniz bir sonuç nihayet görüş alanınıza geldiğinde çaba göstermeye devam etmek muhtemelen daha kolaydır. Bu noktada zor olan kısım, bu projeye ilişkin hırsınızla yakın bir ilişkinizin gidişatını dengelemek olabilir. Her iki tarafın da beklentilerini doğru bir yere çekmek gerekli olabilir, aynı anda her yerde olamazsınız! Kişisel hedeflerinize ulaşmanın mutluluğuna doğru ilerlerken, şimdiye dek hep sizi desteklemiş insanlarla ilişkinize dair bir şeyler yaptığınızdan emin olun.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Derin ve araştırmacı yapınızı daha da, derinleştirme ihtiyacı içindesiniz. Bugün, ele aldığınız her konuyu irdelemekten yorulabilirsiniz. Arkadaşlarınız bazı önemli sorunlarını sizinle paylaşmak isteyeceklerdir. Dikkatli olun.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün biraz çalkantılı bir gün yaşayabilirsiniz. Bir yandan yapmaya çalıştığınız birçokyolunda gitmezken, diğer yandan sorunun karşılaştığınız kişilerden kaynaklandığını göreceksiniz. Aşırı tepki vermeyin. Bunun yerine sakinliğinizi korumaya çalışın ve böylece başkalarını kendinize hayran bırakın, sonunda bu tatsız günü olumsuzluklardan etkilenmeden bitirebilirsiniz.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Tartışmalara dikkat. Gününüz şahane geçsin.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İnce hesaplar peşinde koşarken, detaylar sizin için önemli olacak. Girişimciliğiniz takdir görmesine rağmen yüklendiğiniz misyon kolay değil. İşle ilgili kuruntularınızın nedeni, güvensizlikten kaynaklanıyor. Hata yapmamaya çalışın.

24 Mayıs 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 06' 24" R
Ay
Kova
04° 52' 22"
Merkür
Koç
17° 10' 33"
Venüs
Boğa
01° 51' 52"
Mars
Koç
00° 15' 59"
Jüpiter
Boğa
24° 07' 15"
Satürn
Balık
16° 38' 14"
Uranüs
Boğa
22° 23' 14"
Neptün
Balık
28° 55' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 41' 54"
Lilith
Başak
23° 24' 56"
True Node
Koç
15° 20' 41"
Son Güncelleme : 01/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>