Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Çok Meşgulsün Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mayıs 2023, Cumartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 60%

Hoşlandığın kişiyle zaman geçirmek sana daha iyi gelebilir bugün. O kişiyle aranızda daha güzel ve uyumlu bir hava yakalamak için sakin aktivitelere katılmanız gerekebilir. Birlikte bir film izlemeniz size iyi gelebilir.

Birarkadaşınız çok kötü bir ruh halinde olabilir ve bu yüzden dünyanın başaçıkılabilecek en uyumlu insanı gibi davranmayabilir. Arkadaşınız çalışmaya var gücüyle direnebilir ve bu durum ipleri elinize almanız gerektiğini hissetmenize sebep olabilir. Bunu yalnızca, yapılmas gereken ve onun yapmadığı acil işler söz konusuysa gerçekleştirin. Başkasının işini yapmak size haksızlık. Yapmazsanız da suçlu hissetmeyin.

Parasal konularda dikkatli olman gereken bir gün. Başka konularla ilgilenmek ve para konularını bir kenara bırakmak isteyebilirsin bugün. Ancak bazı sorumluluklarını bugünden halletmek sana daha iyi gelecek.

Bugün sosyal olmak ve fiziksel aktiviteleri sevdiklerinle yapmak daha iyi olabilir. Sadece egzersizlere odaklanmak yerine keyif veren aktivitelere de odaklanabilirsin. Mutlu olmanın vücuduna güzel etkileri olacak bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı konularda yeni haberler alabilir ve bu yüzden panikleyebilirsin. Ancak sakin kalmak ve karşına çıkan meselelerle sakin bir şekilde başa çıkmak seni daha iyi bir noktaya getirebilir. O yüzden aceleci olmamalısın bugün.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün kendinizi sıkışıp kalmış gibi hissedebilirsiniz. Belki de mevcut rutininize zincirlenip kalmış hissediyorsunuz. Hayatınıza yeni bir heyecan ve düzen getirmenin zamanı geldi! Küçük değişikliklerin etkisine inamayacaksınız.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Cumartesi gününü sakın ve sıradan geçirmek niyetindesin. Sosyal ve girişken olman gereken bugün gün içinde telaşların artabilir. İletişimde ve düşüncelerinde yenilik katacağın konular gündeme gelebilir. Eğer grup çalışması yapan bir Başak burcuysan göz önünde olduğun işlerde başarılı olacaksın. Hem zekân hem de yapıcı yönlerinle popüler olabilirsin. Ruhunu besleyecek etkinlikleri gün boyunca yakalamaya çalışacaksın. Müzik, sanat, edebiyat yaşamının bir parçasında yer alacak.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sessiz kalmayı tercih ettiğiniz konularda tepkinizi göstermeniz gerekebilir. Bunu kurtulmak ve artık rahat etmek için yapmanız gerektiğini unutmayın. Böylece ego oyunları, bazı düşmanlıkların büyümesi gibi sorunlarla karşılaşmamış olacaksınız.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken olumlu açılar yapıyor. Böylece kişisel konularda şansınızın daha açık olduğunu söyleyebiliriz.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konularında başarılarınızın arttığı ve göz doldurduğunuz bir dönemdesiniz. Tez canlılığı bir kenara bırakıp sakin düşünmeyi başarabilirseniz başarılı olabilirsiniz.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun zamandır gerçekleştirmek istediklerin için harekete geçmek isteyebilirsin bugün. Duraksadığın yerde sevdiğin insanların fikrini alman iyi olabilir. Tereddüt etmeden harekete geçmek seni daha ileriye götürecek.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sıkı çalışmanın karşılığını nihayet daha belirgin bir şekilde alıyorsunuz. İlişkilerde ilerliyor, şüpheleri ve düşünce kalıplarını serbest bırakıyor olabilirsiniz ve ayrıcaveya para cephesinde çok daha iyi bir noktaya ulaşıyorsunuz. Evren size yardım eli uzatıyor, sadece direnmeyi bırakın ve onu tutun. Uzun zamandır görmediğin arkadaşını arayın, özlediğin birine ulaşın, gerekirse özür dileyin ve bir süredir içinizde büyüttüğünüz bir olumsuz duygunun biraz yumuşamasına izin verin. Bir şeylerin sorun olmadığını söylemek kendinizi ortada bir sorun olmadığına ikna etmeye yetmeyecektir. Yalnızca duygularınızı hissederek sonunda daha tarafsız bir alana ulaşabilirsiniz.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın ilişkilerinizde belli bir mesafeyi koruma taraftarısınız. Maddi konularla ilgili geniş bir seçim yelpazesine sahip olabilirsiniz. Duygusal konularda daha esnek davranmayı yeğlerseniz, ilişkiniz daha pozitif olacaktır...

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kader sizi yine dolambaçlı yollara attı ve planladığınızdan çok daha farklı bir durumun içinde buldunuz kendinizi. Üzülmeyin. Her şey her zaman sizin planladığınız gibi gidecek olsa, hayatın beklenmedik sevinçlerini yaşayamazdınız. Strese girmeyin, bilakis yaşamın gizli güzelliklerini yakalayabilmek için gözlerinizi dört açın.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün enerjik, atak olacaksınız. Partner veya ortakla bazı sorunlar içinde kalabilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularında şans sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yakın dostlarınızdan aldığınız haberler, sizi oldukça mutlu ederken, geçmiş anılarınız da canlanabilir. Sorumluluk duygunuzun arttığı şu günlerde, bazı paylaşımlara ihtiyacınız var ve sizin için gerekli olan tek şey sevgi desteği.

27 Mayıs 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 36' 38" R
Ay
Başak
19° 06' 30"
Merkür
Koç
17° 09' 20"
Venüs
Koç
18° 34' 16"
Mars
Balık
21° 55' 59"
Jüpiter
Boğa
21° 37' 32"
Satürn
Balık
15° 38' 06"
Uranüs
Boğa
21° 46' 52"
Neptün
Balık
28° 35' 14"
Plüton
Kova
02° 04' 00"
Chiron
Koç
20° 04' 46"
Lilith
Başak
22° 13' 09"
True Node
Koç
15° 37' 42"
Son Güncelleme : 20/04/2024 08:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>