Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Hummalı Bir Temizlik Başlıyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mayıs 2020, Perşembe

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün çok fazla dikkat çekebilirsiniz. Bir konuşma ya da sunum yapacak olabilirsiniz. İnsanlar size olumlu şekilde geri dönebilir ve performansınızdan dolayı sizi övebilir. Ya da birinin sizinle çıkmak istediğini öğrenebilirsiniz. Bir süredir bu kişinin ilgisini çekmeye çalışıyorsanız, bu büyük adımın tadını çıkaracaksınız. Dostça bir öğle yemeği ya da romantik bir akşam yemeği planlamaktan korkmayın. Bu harika bir şeyin başlangıcı olabilir.

Kendinizi birden fazla farklı yöne doğru koşarken bulabilirsiniz. Bugün ayak işlerinin halledilmesi için iyi bir gün. Bugün bir çok şeyi aynı anda yapabilecek durumdasınız, bu yüzden özgüvenli bir şekilde bunları yapmaktan çekinmeyin. Bununla birlikte, dikkat edilmesi gereken tek şey, sadece işlerin üzerinde hafif bir şekilde durmak yerine, her görevi kapsamlı bir işlem gerçekleştirdiğinizden emin olmaktır. Diğerleri sizin yaptığınız işleri anlatabilir, bu yüzden her zaman gurur duyduğunuz bir şey yaptığınızdan emin olun.

Birinin kendini sorgulaması hiç de kabul edilebilir bir şey değil. Ama bugünkü gök haritasının ana konusu bu ve sizi yeni maceralara itiyor. Bu nedenle, kendi içinize dönmenin avantajını yaşayın ve hatalarınızın kaynağını bulmaya çalışın. Kolay bir şey değil evet, fakat bu size çok şey katacak. Sadece kendinize karşı dürüst olun.

Kendine karşı kibar olmayı unutma. Bazen zor zamanlardan geçerken, kendini fazlasıyla eleştirerek vaktini çarçur ediyorsun. Geçmişte kalan şeyler üzerine işler daha farklı olabilir miydi diye düşünüyorsun. Enerjini böyle harcama. Önüne sunulmuş bütün pozitif enerji, kaderinde yatan başarıyı gerçekleştirmen içindir! Gözünü harika hedeflerine dik ve onlara ulaşacağına inan.Bugün oldukça yaratıcı bir ruh haline bürünebilir, bambaşka dünyalara yolculuk edebilirsiniz. Mevcut gerçeklikten kaçıp sanatsal girişimler aracılığıyla fantazilerinizi keşfedin. Aklınızın erdiği en uç hayalleri kurun. Bugün gibi bir günde, gerçekleştirebileceklerinizin sınırı yok! Sınırlarınızı test edin ve zorlayın. Sandığınızdan çok daha ileri gidebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinize birkaç hedef belirlemenizin tam zamanı. Bu normalde sizin için basit birolsa da bugün biraz çaba sarfetmeyi gerektirebilir. Üstesinden gelmeyi istediğiniz şeylere ve o rüyaları gerçeğe dönüştürmek için atmanız gereken adımlara daha kolay odaklanmanız muhtemel. Büyük düşünmekten korkmayın! Hedeflerinize ulaşmak için ilk adım olarak onları kağıda dökebilirsiniz.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bu sizin için mükemmel bir tahmin! Bugün özel bir şey olmasa da, önümüzdeki yedi ay boyunca büyük bir özgürlük vaadi keşfedeceksiniz. Mesleğinizde ve aşk hayatınızda temel bir değişim gerçekleşmek üzeredir, aylar ilerledikçe, daha vizyoner, daha yaratıcı ve belki de daha asi olmayı beklemektedir. Bu sefer, son iki veya üç yıldan çok daha etkili olacaksınız.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eksik olan temizlik malzemelerini aldıktan sonra evinde hummalı bir temizliğe başlıyorsun. Ayak altında kimsenin dolaşmasını istemiyorsun. Sevgilinden aldığın bir mesaj seni mutlu edebilir. Akşam dinlenmek üzere 1-2 saatlik uyku çekiyorsun. Yakın bir dostun seni görüntülü arıyor. Sana bir sürprizi olabilir. Çalışan bir Başak burcuysan verilen yanlış bilgiler sorun çıkarabilir.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Planlarınızı tam olarak yapmalı, hedeflerinize odaklanmalısınız. Başarının anahtarı sizsiniz. Hayatınız için yeni bir başlangıç içine girebilirsiniz.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konulardan dolayı işlerinizde kayıplar yaşayabilirsiniz. Gizli kalmış konular gündeminizi rahatsız edebilir. Kendi iç dünyanıza çekileceğiniz zaman dilimi içindesiniz. Gün içinde keyif aldığınız şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Hafta sonu için yeni planlar devreye girebilir. Akşam saatlerinde koşullar daha akıcı.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde bazı mesafeler girebilir ancak yine de kendinizi iyi hissedecek olay ve durumları yaratabilirsiniz. Doğa size faydalı olabilir.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatın kontrolünüz dışı akmayı sürdürdüğü bir gün olabilir. Olaylara müdahale etmektense geride durup seyirci kalmayı tercih edebilirsiniz.

28 Mayıs 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hedeflerinizi yüksek tutup kendinizi motive etmeniz güzel. Ancak gerçekleştiremeyeceğiniz hedefler için de kendinizi yormanın bir anlamı yok.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Aslan burcundaki seyahati ruh sağlığınızla ilgili konuları ön plana çıkarıyor. Spiritüel çalışmalar yapabilir, psikolojik destek alabilirsiniz.Merkür'ün Yengeç burcuna girişi ile sosyal ilişkileriniz önem kazanıyor. Arkadaş çevrenizle duygularınızı ve düşüncelerinizi paylaşmak için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Başaklar mali açıdan her şey yolunda gidiyor. Üzerinde kontrol sahibi olmadığınız durumlar üzerinde durmayın. Bugün bazı hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Bu yakında geçecek. Yeni hedeflerinize odaklanın.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Canayakın tavırlarınızla çevrenizi bir anda etkiniz altına alabiliyorsunuz. Bugün toplumsal egonuzun yüksek olduğu bir gün olmasına rağmen, duygusal değişime açık olmanızdan dolayı, kişiselliğinizi yeterince ortaya çıkaramayabilirsiniz.

28 Mayıs 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 35' 56"
Ay
Kova
11° 53' 43"
Merkür
Koç
17° 24' 07"
Venüs
Boğa
02° 29' 20"
Mars
Koç
00° 39' 25"
Jüpiter
Boğa
24° 14' 22"
Satürn
Balık
16° 40' 53"
Uranüs
Boğa
22° 24' 59"
Neptün
Balık
28° 56' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 43' 37"
Lilith
Başak
23° 28' 19"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 01/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>