Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Hayatının Akışı Hızlanacak Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mayıs 2023, Pazar

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün sevdiğin kişi ile aranızdaki bazı mevzuları daha dikkatli görebileceksin. Konuşulmayan ancak sıkıntı yaratan bazı şeyler varsa bunları halletmek için daha dikkatli yollar bulman gerekecek. Bugün aşk konusunda düşünmek daha iyi gelecek.

İş konusunda her şey çok olumlu sürmekte. Günden güne işinizdeki konumunuz genişliyor. Disiplinli çalışmanızın meyvelerini alıyorsunuz. İş arkadaşlarınızın takdirini topluyorsunuz. İşinizde daha yüksek bir konuma ulaşmanız söz konusu.

Parasal konularda pes etme noktasına gelebilirsin bugün. Ancak süreklilik ve istikrar sana daha iyi paralar kazandıracak. O yüzden vazgeçmeden önce dikkatle düşünmelisin bugün.

Bugün duygularını doğru ve sakin bir biçimde aktarabilmek için zihnini boşaltman gerekebilir. İç huzurunu sağlamak vücudundaki gerginlikleri de ortadan kaldırmanı sağlayacak. Bugün kendine vakit ayırman gerekebilir biraz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatında bazı değişimler yapmanın zamanı gelmiş olabilir. Çevrende olan bitene ilgini yitirmiş olabilirsin. Daha çok ilgileneceğin konuları öncelik olarak alman gerekebilir bugün. Hayatında neyi değiştirmek istediğine karar vermelisin bugün.

28 Mayıs 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burcu, acil kararlar vermen gerekiyor. Kararsızlık, para, aşk, zaman ve şanslarını yok edebilir. Kararlarını en doğru şekilde verdiğinden emin olmalısın.

28 Mayıs 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Senin için şansını zorlayacağın bir gün başlıyor. Özellikle yaşam alanın ile ilgili yapmak istediğin düzenlemeler için harekete geçebilirsin. İlişkisi olan Başak burcuysan, değer verdiğin kişiyle günü birlik gezilere katılabilirsin. Eğer ailen ile yaşıyorsan onların kararına uymak senin için oldukça zor olacak. Eğer ev sahibi olmak istiyorsan yeni bir ev için araştırmalar yapabilirsin. İlişkisinde dengeleri oturtmaya çalışan burçlarından biri olacaksın. Bugün bir yandan ilişki odaklısın. Biriktirdiğin birikimi aile işleri için kullanacaksın.

28 Mayıs 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi görmek istediğiniz yerle ilgili tüm sorular cevap bulabilir. Çok yönlü düşünüyor olmanın avantajlarına odaklanmalısınız. Yazılı işlerde ilerlemek ve gelişim kaydetmek adına hem çevrenizden hem de tecrübelerinizden destekler alabilirsiniz.

28 Mayıs 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi bir konuta ya da duygusal alanda daha dalgalı ve hassas olabileceğiniz koşullar var. Yine de yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

28 Mayıs 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularla ilgili problem yaşayacak gruplar içerisinde sizler de varsınız. Çek-senet hesaplamalarınıza, kredilerinize, gelir gider dengenize çok dikkat etmelisiniz.

28 Mayıs 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşleri ertelemekten vazgeçip harekete geçmen gerekebilir. Bir şeyleri zamanında halletmek senin için daha iyi olacak bugün. Sorumluluklarını bir yoluna koymak için bugün kolları sıvaman en iyisi.

28 Mayıs 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bulunduğunuz bir yerden hoşnutsuz olabilir ve uyum sağlama konusunda da oldukça isteksiz davranabilirsiniz. Muhtemelen bu duygularınız size daha derin bir mesaj veriyor. Ait olduğunuzu hissettiğiniz bir yer arzuluyorsunuz hatta belki orası sizi kapınızın hemen dışında bekliyor. Nitekim yaşadığınız gecikme kalkıp ilk adımı atmamanızdan kaynaklanıyor olabilir. Kariyerinizdeki, ilişkilerinizdeki ve başka konulardaki değişimler aracılığıyla hayata farklı bir perspektiften bakıyor olabilirsiniz. Şu anda hayatınızda ortaya çıkan amaç tam da bu olabilir. Yeni başlangıçlar ancak yarım yamalak bilgilere bile evet demeye istekli olduğunuzda şekillenebilir.

28 Mayıs 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın geçmişteki olaylar aşkınızda pürüzler yaratıyor. Bugün, yenibağlantıları için uygun bir gün değil. Olayları iyi irdelemeli, araştırmalı fakat, hemen karar vermemelisiniz. Beklemeyi öğrenmelisiniz.

28 Mayıs 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize doğru ilerlemeniz engelleniyor. Cesaretinizi fazla yitirmeyin ve başkalarından da pek teselli beklemeyin. İradenizi güçlendirin ve hayallerinizi biraz değiştirmek zorunda kalsanız bile onların peşinden koşmaya devam edin. Aceleci davranmayın ve enerjinizi muhafaza edin. Bu sorunu halledilmesi gereken herhangi birolarak ele alın ve hiçbir şeyin yolunuza taş koyamayacağına inanın.

28 Mayıs 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Uplifers önerisi: Zaman zaman hepimizin harcamalarımızı kontrol edemediğimiz, dışarıda fazla yediğimiz, arkadaş buluşmalarında ipin ucunu kaçırdığımız, ev için alışveriş yapasımızın tuttuğu anlar olabiliyor. Finansal dengelerimizi koruyabilmek ve bütçemizi akıllıca yönetebilmek oldukça zor beceriler olmalarının yanı sıra kendimizi iyi hissetmek ve gelecekle ilgili endişe yaşamamak için en çok ihtiyaç duyduğumuz şeylerin de başında geliyor. Her durumda olduğu gibi harcamalarımız konusunda da bilinçli ve farkında bir tutumla ilerlemek, tüketim kültürünün ve harcamanın takdir edildiği bir dünyada daha kontrollü davranmamızın ve tasarruf etmemizin en önemli gerekliliklerinden. “Bilinçli farkındalıkla daha bilinçli tüketmenin ve harcama davranışlarını kontrol etmenin yollarıü”

28 Mayıs 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Her türlü olaya farklı bir bakış açısıyla yaklaştığınız için, çoğu kez yalnızlık duygusu içindesiniz. Yanınızdaki kişilere belli etmeseniz bile, onların fikirlerini benimsemiyorsunuz. Bugün derin bir sorgulama duygusuyla hareket edeceksiniz.

28 Mayıs 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 40' 23" R
Ay
Yay
04° 35' 26"
Merkür
Koç
16° 00' 51"
Venüs
Koç
26° 14' 32"
Mars
Balık
26° 44' 45"
Jüpiter
Boğa
23° 03' 33"
Satürn
Balık
16° 13' 38"
Uranüs
Boğa
22° 07' 40"
Neptün
Balık
28° 47' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
20° 26' 21"
Lilith
Başak
22° 54' 34"
True Node
Koç
15° 32' 17"
Son Güncelleme : 26/04/2024 13:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>